- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.270
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
İyi yaptın bekle belki ayrılırlarPeki söyle soyleyeyim herseyi kiza anlatarak mesajlari gondererek iyi mi yaptim kotu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yaptın bekle belki ayrılırlarPeki söyle soyleyeyim herseyi kiza anlatarak mesajlari gondererek iyi mi yaptim kotu mu
Günlerdir neyini düşünüyorsun bunun?Gunlerdir dusunmekten kafayi yemek uzereyim
Sen kalkmis bide dalga gecmek icin mi actin konuyu diyorsun
Sherlock Holmes gibi bı gadin çünküm oGünlerdir neyini düşünüyorsun bunun?
İste orasida bi soru isaretiNe duygusu ne bağı allah aşkına ya. Diyelim ki duygusal bağ var size karşı ne olacak ne yapacaksınız o zaman ?
İste orasida bi soru isareti
Sonucta ikimizi ayni anda idare etmis
İsin icinden cikamiyorum isteGünlerdir neyini düşünüyorsun bunun?
Ay bayilazaaamİsin icinden cikamiyorum iste
Madem ciddiler benle neden konustu
Ayyy tüh yaa bütün her şeyi bozmuşsunuz. Mesajları ifsalamasaniz sizinle evlenecekti ama artık çok geç. Acaba özür dileseniz işe yarar mı? Ay bilemedim ya. Benim de kafam karıştı.Merhaba canimlar,
Basima buda mi gelecekti dedigim bir konuyla sizlerleyim
Ben bu olayin icinden cikamadim cozemedim de umarim siz beni aydinlatirsiniz
Şimdi benim 1 buçuk yıl önce tanıştığım biri vardı.
Şehir dışında yaşıyor hiç yüz yüze görüşmedik
Tanıştıktan sonra ara ara konuştuk ve kopukluk oluşmuştu bir şekilde
2 bucuk ay öncesinde de tekrar konuşmaya başladık
Ama bu sefer kararli bir şekilde başladık, madem kopamadık yıl oldu o zaman bir karara varalım diyerekten.
Yani sabah aksam surekli konusuyorduk görüntülü telefonda mesajda gorusme planlari yapiyorduk ve herseyi konusuyorduk akliniza be gelirse en izel bile surekli gorusmeyi cok istiyorduk.
Gel gelelim geçen gün bana bir telefon geldi. Arayan bir kadindi. Sen bu kisiyi nerden taniyorsun biz 1 bucuk yildir sevgiliyiz nisanlanacagiz gecen gun onun telefonunda mesajini gördüm o da yalanlar soyleyip konuyu kapatti ama benim icim icimi yedi aradim dedi. Bende kiza herseyi anlattim cocukla konusmalarimizin hepsini gonderdim. Cocuk cok sinirlendi tabi bana hakaretler yagdirdi bende ona tabi Kizla uzun uzun konustuk. Kizla o ayni sehirde surekli birlikteler. Hatta kiz onun evinde kalirken bile benimle görüntülü konusuyordu. Benimle mesajlasiyordu bana evde misafir var diyodu cocuk megersem kiz bunda kaliyormus.
Ben bu isin icinden cikamadim
Kizla surekli birlikteler herseyi yasiyorlar cinsellik dahil iken neden benimle surekli konustu. Yani benden cinsellik olarak bi beklentisi olsa desem ayri sehirlerdeyiz hic gorusmedik bile ama surekli devamli konustuk.
Sorum su dibinde herseyi yasadigi sevgilisi varken neden benimle bu kadar konustu devam etti gorusmek istedi.
Bu olaylar yasandiktan sonra ben ona mesaj attim ben senin samimiyetine inanmistim vs diye o da diyo ki onu birakip seninle mi devam edeyim acik konussana herseyi mahfettin mesajlari ifsalamasan boyle olmazdi gibi kafa karistirici seyler soyledi
Yani benim kafam soru isaretleriyle dolu.
Cocugun amaci neydi lutfen aydinlatin
Sence bundan sonraki surecte ne olacakİyi yaptın bekle belki ayrılırlar![]()
Ahahahah gulmekten catladim yaaAyyy tüh yaa bütün her şeyi bozmuşsunuz. Mesajları ifsalamasaniz sizinle evlenecekti ama artık çok geç. Acaba özür dileseniz işe yarar mı? Ay bilemedim ya. Benim de kafam karıştı.
Ayrilicaklar bence, çocuk seni ariycak, kesinSence bundan sonraki surecte ne olacak
Öylesine vakit geçirmek için umutsuz başka ne olacak?İsin icinden cikamiyorum iste
Madem ciddiler benle neden konustu
Bi aydinlat ya noluuuurrrAy bayilazaaam
Sevgiye ilgiye çok mi açsınız?gerçekten samimi soruyorum bu soruyu. Adam ac gözlü ahlaksiz bir adam siz hala yok bana karşı duygusu var mıydı falan diye düşünüyorsunuz belli ki size gelse koşarak boynuna atlayacaksini. Size duygusu olsa nişanlısına der ki ben o kızı seviyorum ama ne demiş o bana yazdı su bu demiş sizin hakkınizda duygu bunun neresinde. Niye kendinize saygınız yok 2 aylık adamı günlerdir düşünmeye ne.gerem var konuştuğunuz tanıştınız adam şerefsiz cıktı ve bitti. Bu kadar net. Kurtuldugunuza sevineceginize hala bana karşı duygu var mı diyorsunuz. Hee var en çok size aşık. Nişanlısı terk ederse size koşar bu adam ama dün nişanlısını aldatan yarın sizi aldatır bu kesinİste orasida bi soru isareti
Sonucta ikimizi ayni anda idare etmis
Ama demiş ya ifsalamasan böyle olmazdı diye. Bence açık kapı bırakmış ve pişman da çocuk. Ortalık böyle karışmasa konu sahibine gelecekti belli ki.Bacım Allah seni kadir gecesi yaratmış. Bir şekilde foyası ortaya çıktı da kurtuldun pis sapıktan. Adam aç gözlü bir maymun olduğu için düzenli ilişkisi olmasına rağmen heyecan aramış ikinizi birden idare etmiş. Olan biten bu.
İşte arada yokla sen, ayirana kadar dürtBi aydinlat ya noluuuurrr
Ay ciddiyete davet ediyorumVallahi bende![]()