Kızlar ya uyku tutmuyo nolcak bu olayların sonu....
Hergün bi çocuk istismarı ile ilgili olaylar duyuyorum yaşadığım şehirde bile ama konu şu ki arkadaşımın bi akrabası gözleriyle görmüş bi düğünde çocuğu tenhaya götürmüş üzerini çımartmış ama yavrum kaçmış kurtulmuş ve o halde meydana koşunca herkez görüyo çocuk da anşatınca adamı resmen linç etmişler ama bu linç olayını bizde duyduk ama nedenini bilemiyoduk
Bunun gibi bikaç olay daha duyduk ama ne internet haberlerinde ne şehrimizin gazetesinde haber yok bakıyorum yok
Tamam yoksa yalandır diyemiyorum bişeylerin üzeri örtpas mı ediliyo anlamış değilim ve bazı olaylar haberlere geç düşüyo veya geç duyruluyo niye ya bilgilenmeye hakkımız yok mu
Artık ne hissetceğimi bilmiyorum ne düşüncem bilmiyorum
Peki neden olayların üzeri örtülüyo örtpas ediliyo , yada neden böyle bişey yoksa varmış gibi neden yayıyolar ateş olmayan yerden duman çıkar nı
Offf anlamışsınızdır umarım kızlar bugün çok kötüyüm son haberi de az önce alınca zaten hasta oldum
Mune
kapandığı belkide iyidir bilmiyorum ama zaten öyle siyasi yorum da kaldıramazdım ama gerçekten mutsuzum keşke hepsi rüya hatta kabuss olsa