- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Kpss çalışırım diyordum ama huzursuzum suan nasil çalışacağım bilmiyorum. Ayrıca bizimkiler ayrı eve çıkmama karşılar iş bulsam denerim ama sorun çıkarirlar eminimOha, çok ilginçmiş. Bence boşanacağınız adamın evine gitmeyin, o daha kötü. Annenizle mi yaşayacaksınız hep? taşınma durumunuz yok mu?
Bence hiç takma , annenlerde kpss çalış..Boşanma aşamasındayım ve annemlere taşındım. Yaklaşık bir ay olacak ama daha bu sabah farkettim. Eski erkek arkadaşım evlenip annemlerin alt katına taşınmış. Evimizi de biliyordu ve bu kişi bana sen beni aldatıyorsun diyerek iftira atmıştı. Kavgalı ayrılmıştık ve sonra farkli hesaplar açıp sosyal medya uzerinden ulasmaya çalışmıştı senelerce... Kendisinden hiç hazetmiyorum. Görünce sinirlerim tavan yaptı. Burada da huzurum yok anlayacağınız. Neden her sey beni buluyor diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Boşanana kadar eşimle yaşadıgim eve mi dönsem? Anksiyetem arttı.
Elbette gidip gelmeyiz ama cok huzursuz oldum. Ya tekrar takıntı yaparsa ya yeniden huzurumu bozarsa diye dusunmeden edemiyorumSınava hazırlanacaksanız zaten kimseyi görüp takacak vaktiniz olmaz bence
Takılmayın boşuna
Artık kimse kimseye denk gelmiyor apartmanlarda
Komşuculuk yapacak haliniz zaten yoktur
vlla kendinizi düşünüp çalışacaksınız Tam tersi bu durumlar gaza getirsin sizi.Kpss çalışırım diyordum ama huzursuzum suan nasil çalışacağım bilmiyorum. Ayrıca bizimkiler ayrı eve çıkmama karşılar iş bulsam denerim ama sorun çıkarirlar eminim
Adam evli sizi niyr takıntı yapsın?Elbette gidip gelmeyiz ama cok huzursuz oldum. Ya tekrar takıntı yaparsa ya yeniden huzurumu bozarsa diye dusunmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?