Bağcılar'dayım
Ohalden yana bir sıkıntı yok
Saat 11-12 ye kadar sokaklar rahat
Ancak sonra kim olduğunu bilmediğim bazı guruplar çıkıyor, tekbir sesleri ile silah sıkıyorlar sağa sola, bir kaç kez polisi aradım ilgilenen olmadı o yüzden çok geç vakit çıkmıyoruz. Demokrasi yürüyüşüne çıkanlar sakin, gayet düzgün bayraklarıyla yürüyor ya da arabalarıyla geçiyorlar ama o sonradan çıkanlar ürkütüyor beni. Önceki akşam silah sıkıldığında üst komşumun eşi, benim eşim ve karşı binadan bir kaç kişi camlara çıkıp bağırdılar çoluk çocuğun içinde noluyo diye gaza basıp gittiler ama sonra yine geçiyorlar
@Mayflower75 yurtdışında yaşıyordu sanırım bende bu iki nicki karıştıyorum bazen , siz de karıştırmış olabilirsiniz
Yok. Hiç öyle birşey yazmadım. Üsküdar tarafındayımkarıştı herhalde.
szde vermeseydinz o zmn. ve bi şikayete bakardı heryer kamera doluAtatürk havalimanina gittim gecen gun. Arabanin muayenesi geçmişti maalesef biraz. Ceza yazmalarini istememize ragmen rüşvet aldilar zorla.. Artik gercek polis miydiler sahte mi bilmem ama gerceklerdi yani.
Baska seyler duymadim. Eger oyle seyler yapiyorlarsa yaziklar olsun. Herkes el eleyken dolandiriciliktan serefsizlikten vazgecmemek nasil bir duygu acaba, asil bunlari atacaksin içeri idam edeceksin!!!
Geçen hafta Moda sahilde oturanlarla bir grup tatsızlık yaşamış. Kadınların şortlu vs olmasından ötürü. Kavga çıkmış. Onun dışında direkt bu olaylarla ilgili bir şey duymadım.
O silah sıkanlar hariç tabii. Benim burada hiç yok ama etraftan duyuyorum öyle bir güruh olduğunu.
Araba muayenesi geçince ceza yazıyorlar ve not düşüyorlar "7 gün içinde muayene yaptırıldığı takdirde ceza iptal olucak" diye ve muayene yaptırdığınız takdirde Trafik şubeden cezanızı otomatik olarak siliyorlar.Atatürk havalimanina gittim gecen gun. Arabanin muayenesi geçmişti maalesef biraz. Ceza yazmalarini istememize ragmen rüşvet aldilar zorla.. Artik gercek polis miydiler sahte mi bilmem ama gerceklerdi yani.
Baska seyler duymadim. Eger oyle seyler yapiyorlarsa yaziklar olsun. Herkes el eleyken dolandiriciliktan serefsizlikten vazgecmemek nasil bir duygu acaba, asil bunlari atacaksin içeri idam edeceksin!!!
szde vermeseydinz o zmn. ve bi şikayete bakardı heryer kamera dolu
Araba muayenesi geçince ceza yazıyorlar ve not düşüyorlar "7 gün içinde muayene yaptırıldığı takdirde ceza iptal olucak" diye ve muayene yaptırdığınız takdirde Trafik şubeden cezanızı otomatik olarak siliyorlar.
Sizin başınıza nasıl böyle birşey geldi anlamadım :/
Niye sinirlendiğinizi de anlamadım kusura bakmayın.Hanimefendi ucagi kaciracaktik zaten bi de onlarla mi ugrasicam? Bi de pardon ama ne bu agresiflik hayirdir? Sikayet etmesini ben de bilirim ama icim el vermiyor işte milleti isinden etmek...
Ben de dediginizi anlamadim :/ ceza yazsalar evet oyle olacakti doğru. Fakat bize ceza yazmayip rusvet almayi tercih ettiler. Hatta aramizda gecen diyalog, burda cikarma foto cekerler kamera var git arabada ruhsatin icine koy getir, digeri de diyor ki arabaya gitmesin orda da birileri var falan filan yani... Zaten uçağı kacirmak uzereydik. Ugrasamadik.. Yalan soyleyecek halim yok koskoca halimle degil mi?
Niye sinirlendiğinizi de anlamadım kusura bakmayın.
Yakın zamanda aynı şeyi yaşadım böyle oldu.
Siz mesajınızda sahte polismiydi gibi bir cümle kullanınca bende gerçek olsalar prosedür budur acaba sahtelermiydi anlamında yazdım.
Keşke şikayet etseydin yine de bilgece, onlar kendi ekmeklerini düşünmeyip haram karıştırıyorsa göz göre göre o mesleği haketmiyorlar ,adını lekelemekten başka da yaptıkları bişey yok! Işte bugün 3 kuruşa bunu yapan 3 gün sonra 5 kuruşa vatanını satmaya kalkıyor! Yazıklar olsun onlara...Hanimefendi ucagi kaciracaktik zaten bi de onlarla mi ugrasicam? Bi de pardon ama ne bu agresiflik hayirdir? Sikayet etmesini ben de bilirim ama icim el vermiyor işte milleti isinden etmek...
Ben de dediginizi anlamadim :/ ceza yazsalar evet oyle olacakti doğru. Fakat bize ceza yazmayip rusvet almayi tercih ettiler. Hatta aramizda gecen diyalog, burda cikarma foto cekerler kamera var git arabada ruhsatin icine koy getir, digeri de diyor ki arabaya gitmesin orda da birileri var falan filan yani... Zaten uçağı kacirmak uzereydik. Ugrasamadik.. Yalan soyleyecek halim yok koskoca halimle degil mi?
Keşke şikayet etseydin yine de bilgece, onlar kendi ekmeklerini düşünmeyip haram karıştırıyorsa göz göre göre o mesleği haketmiyorlar ,adını lekelemekten başka da yaptıkları bişey yok! Işte bugün 3 kuruşa bunu yapan 3 gün sonra 5 kuruşa vatanını satmaya kalkıyor! Yazıklar olsun onlara...
Eşim de polis ohalden sonra yüzüne hasret kaldım sabah 8 de gidiyor gece kaçta döneceği belli değil... Dün gece 1 e geliyordu bugün sabah yine gitti hala yok... Uykusuz yorgun kendilerini paralıyorlar, ama senin karşılaştığın gibi şerefsiz olanı da polise laf getiriyor ya ifrit oluyorum işte.. Neyse haram para, çıkar ondan fitil fitil hiç merak etmesin..Canim mesela bak havaalanina girdigimizde de o sicakta bir tane polis orda bekliyordu icim acidi esim hemen durdu Allaha emanetsiniz Rabbim yardimciniz olsun dedik. Varya bir saat agladim. O sicakta kendini nasil yapiyordu kizgin ogle gunesinde. Duramiyordu resmen yaniyordu gömleğinin yakasini acip ah of diyordu. Iste boyle polis var bi de oyle var maalesef. Allahim yardimcilari olsun.
Inan ugrasmak istemedik acikcasi ne bileyim zaten ucagi kaciracaktik gittik. Aslinda haklisin ugrasmak lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?