Olaylı geceden beri..

Aynen oyle canim. Allah sizin de yardimciniz olsun. Bu gunlerden sag salim kurtulmayi nasip etsin insallah. Benim de ailemde cok polis var ne kadar zor oldugunu biliyorum gercekten..

Millet mesaisinden çıkıp, biz huzurla uyuyalım diye nöbet tutuyor. Şuan sokaklar 10 gun oncesınden daha guvenli. Ayrıca gece 1-2-3 lerde istanbulda Kıyıda kösede dolasmanın tehlıkesınin ''olaylı gece'' ile alakası yok. Bence oturun evinizde , aksam ustu cıkın tenhalarda dolasın.

Neden şikayet etmediniz rüşvet alan polisi ? Üstelik ceza kesmelerine razıyken

rusvet almak kadar vermekde suctur
ben senın yerınde olsam buna alet olmak yerıne ucagımı kacırmak pahasına sıkayet ederdım

Ucu siyasete dokunacak konu açılmamasını özellikle rica etmiştik.
Ayrıca lütfen yorumlara dikkat edelim, TCK'na muhalefet olacak sözler sarf etmeyelim zira kurum, kuruluş, kişiler hakkındaki iddialar ilgili ve yetkili mercilere resmi şikayet yapılmadığından iddiadan öteye geçemeyeceği gibi, iftira ve kişilik haklarına saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bu iddialar basın yayın yoluyla aktarıldığından daha çok başınızı ağrıtır.
(TCK 125, TCK 267)
Ve maalesef TCK 5237 MADDE 252 der ki: Rüşvet alan kamu görevlisi, dört yıldan oniki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Rüşvet veren kişi de kamu görevlisi gibi cezalandırılır. Rüşvet konusunda anlaşmaya varılması hâlinde, suç tamamlanmış gibi cezaya hükmolunur.

Lütfen burası sanal deyip birşey olmayacağını düşünerek kanunlara aykırı yazılar yazmayalım, sitede yeteri kadar hakkında resmi kurumlara şikayet olan üyelerimiz var, yenileri eklenmesin lütfen.

Artık kanunlara biraz hakim olalım, unutmayalım "TCK 5237 madde 4 (1) Ceza kanunlarını bilmemek mazeret sayılmaz." der bu sebeple bilmeden bir kanuna aykırı davrandığımızda bilmiyordum sözü kabul görmüyor birçok durumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…