Olaylı geceden ve ohalden beri gece yarısı dışarı çıkmıyoruz. Değişik değişik birsürü şeyler duydum aslı astarı nedir bilmiyorum. İstanbuldayız. Gece yarısı yani saat 1-2-3 civarı dolaşanınız var mı? Çıkılır mı?
Hangi semtdesiniz ? Anadolu yakası sahil tarafı gayet sakin.
Anadoludayım ben. Nebileyim bazıları değişik değişik şeyler anlatıyor doğru mu yanlış mi bilmiyorum. Arada bagrış cagrış sesleri duyuyordum geceleri dişardan cok ol adi gecen hafta filan.
Anadolu yakasında bişey yok. Biz çıkıyoruz.
Değişik değişik bir sürü şey derken? İstanbul'da değilim yaşadığımız yerde hemen her akşam çıktık dışarı o günden sonra, olay değil çok güzel bir birlik beraberlik gördüm sadece
Jandarma kiligina girip milleti cevirenler oluyormus gibi.. Dolandirilma filan gibi ama ne kadar dogru bilmiyorum duydum sadece.
Yok. Hiç öyle birşey yazmadım. Üsküdar tarafındayımSiz yurtdışında yaşamıyor muydunuz yahu :)
Onunla ilgili valiliklerden bile açıklama geldi zaten dolandırıcılara dikkat diye, doğru olabilir, öyle bir durumda merkeze gidelim o halde denilebilir.. Haysiyetsiz insanlar bu durumdan bile nemalanmaya çalışıyorJandarma kiligina girip milleti cevirenler oluyormus gibi.. Dolandirilma filan gibi ama ne kadar dogru bilmiyorum duydum sadece.
Siz yurtdışında yaşamıyor muydunuz yahu :)
Ne tür şeyler duydunuz bilmiyorum ama olay gecesinden itibaren iki farklı şehirde bulundum sokaklar inanılmaz güzel herkes birbirine kenetlenmiş durumda birbirini tanımayan insanlar selamlaşıyor OHAL den sonra da bu şekilde...sadece gövde gösterisi var halkın dışarıda başka birşey yok..tabi tasvip etmediğim silahla havaya ateş atma gibi şeyler oluyor ama kimseye zarar verme amaçlı değil asla... Tv de mi izlemiyorsunuz neden bu kadar yabancı kaldınız anlamadım?
Olaylı geceden ve ohalden beri gece yarısı dışarı çıkmıyoruz. Değişik değişik birsürü şeyler duydum aslı astarı nedir bilmiyorum. İstanbuldayız. Gece yarısı yani saat 1-2-3 civarı dolaşanınız var mı? Çıkılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?