Olaylı geceden beri..

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.821
147.830
798
Olaylı geceden ve ohalden beri gece yarısı dışarı çıkmıyoruz. Değişik değişik birsürü şeyler duydum aslı astarı nedir bilmiyorum. İstanbuldayız. Gece yarısı yani saat 1-2-3 civarı dolaşanınız var mı? Çıkılır mı?

Hangi semtdesiniz ? Anadolu yakası sahil tarafı gayet sakin.

Hangi semtdesiniz ? Anadolu yakası sahil tarafı gayet sakin.

Anadoludayım ben. Nebileyim bazıları değişik değişik şeyler anlatıyor doğru mu yanlış mi bilmiyorum. Arada bagrış cagrış sesleri duyuyordum geceleri dişardan cok ol adi gecen hafta filan.

Bir şey olduğu yok olsa patırtıyı duyardık

Birde rahmetli anneanneciğim hep söyle derdi;
Gecenin şahidi olmaz.

Anadoludayım ben. Nebileyim bazıları değişik değişik şeyler anlatıyor doğru mu yanlış mi bilmiyorum. Arada bagrış cagrış sesleri duyuyordum geceleri dişardan cok ol adi gecen hafta filan.

Yok yok korkmayın buralar güvenli.

Jandarma kiligina girip milleti cevirenler oluyormus gibi.. Dolandirilma filan gibi ama ne kadar dogru bilmiyorum duydum sadece.

Jandarma kiligina girip milleti cevirenler oluyormus gibi.. Dolandirilma filan gibi ama ne kadar dogru bilmiyorum duydum sadece.

Ben onu duydum daha doğrusu Facebook'ta gördüm. Gündüz vakti Tem gişelerde yapmışar. Aslına bakarsanız İstanbul'dayız her anımız tehlike altında ama hayatımızı da kısıtlarsak çatlarız.

Biz meydanlarda dolaşmaya gitmiyoruz zaten gecenin biyarisi cikmanin sebebi istanbulun kalabaligindan sıkılmam. Ama ohalden sonra jandarma kiliginda cevirme yapiyorlatmis, yok dolandirici , hirsizlar cirit atiyor dedikleri icin gece yarisi kiyida kosede dolasmaya tedirginim.

Onunla ilgili valiliklerden bile açıklama geldi zaten dolandırıcılara dikkat diye, doğru olabilir, öyle bir durumda merkeze gidelim o halde denilebilir.. Haysiyetsiz insanlar bu durumdan bile nemalanmaya çalışıyor

Ne tür şeyler duydunuz bilmiyorum ama olay gecesinden itibaren iki farklı şehirde bulundum sokaklar inanılmaz güzel herkes birbirine kenetlenmiş durumda birbirini tanımayan insanlar selamlaşıyor OHAL den sonra da bu şekilde...sadece gövde gösterisi var halkın dışarıda başka birşey yok..tabi tasvip etmediğim silahla havaya ateş atma gibi şeyler oluyor ama kimseye zarar verme amaçlı değil asla... Tv de mi izlemiyorsunuz neden bu kadar yabancı kaldınız anlamadım?

Televizyon izlemiyorum pek sadece olayin oldugu gece takip ettim tvden.

Bağcılar'dayım
Ohalden yana bir sıkıntı yok
Saat 11-12 ye kadar sokaklar rahat
Ancak sonra kim olduğunu bilmediğim bazı guruplar çıkıyor, tekbir sesleri ile silah sıkıyorlar sağa sola, bir kaç kez polisi aradım ilgilenen olmadı o yüzden çok geç vakit çıkmıyoruz. Demokrasi yürüyüşüne çıkanlar sakin, gayet düzgün bayraklarıyla yürüyor ya da arabalarıyla geçiyorlar ama o sonradan çıkanlar ürkütüyor beni. Önceki akşam silah sıkıldığında üst komşumun eşi, benim eşim ve karşı binadan bir kaç kişi camlara çıkıp bağırdılar çoluk çocuğun içinde noluyo diye gaza basıp gittiler ama sonra yine geçiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…