Öldü

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

oykusenbaykara

Ziyaretçi
Herkes ilk konumu okuduğunda kızdı illa ki kızılıcak eleştirilicek çünkü hataydı..
Hayatımı ne kadar allak bullak etmişim.
Aslında hani demiştiniz ya karşıdakine zarar vermişsin hep diye...
Kendimede zarar vermişim ve halada veriyorum.
O hakaretlere rağmen sevdim ben onu sevgimi zerrece :gitme:kirletmedim o hakaretlerle ...

İzin vermedim ne bileyim..
Korktum çoğu kez ...yaptğım hatadan onu kaybetmekten..
herşeyden bazen kendimden bile korkar oldum.
Çünkü bendeki sevgi ondakiyle eş değer değildi o benim yüzümden sahte bir resime aşık olmuştu benimle her konuştuğu cümle o resimdeki kızla bağdaştırıp seviyordu işte...

Ne hata yapmışım ama değil mi ..OKUYUN GENÇ KIZLAR OKUYUN AYNI HATAYI YAPMAYIN....

Aşkta gurur olmaz derler ya ...evet olmazmış çünkü en gurursuz aşık ben oldum...
Okaçtı ben kovaladım...
Halada yapıyordum taki bugüne kadar.
Hey aşk sen nelere kadirmişsin.

Ağladım gecelerce doyasıya doyasıya..Özledim kokusunu bile alamazken ...özledim sevdim o sevmediği halde..

Kızımız olucak diye hayal kurardık sahtede olsam...
Kızımı .....aldı benden nefret ediyorum bebeklerden..nefret ediyorum artık yardan candan canandan...

Kızın bana veya kızmayın eğer yazmasam kendime zarar verebiliceğimi düşünüyrum..
Çünkü o lafları sevgisiyle beraber artık canımı daha fazla yakıyor.
Caddeler..sokaklar...her yer dar geliyor bana ya yüreğim..
kan ağlıyor...

Utanıyorum kendimi o laflarla fahişe gibi hissediyorum..
en son dün konuştuk bana seni şikayet ederdim ama ailene acıdım dedi babanın adını kirletme adam ol dedimafoldumben

Bmafoldumbenen bir fahişe miyim..
Sevgim beni böle miyaptı ...
Ah lanet olası ah sev ki göresin.
Kime söyliyim derdimi...
Kime anlatıyım çaresizliğimdeki beklemeyi...
Kime................

Kızlar bugün son kez msj attım...artık yazmıcağımı önüne çımayacağımı söledimmafoldumben

Kızlar canım yanıyor çaresi yok mudur...
Nefesim kesiliyor ve kaçgündür yokumçünkü mide kanaması geçirdim..
İyi değilim..
Hiç
hayata nerden tutunmalıyım bunu bile bilemiyorum....
Hanımlık ney bunuda bilmiyorum...
acımı siz olmazsanız atlatamayıcam...
Bana doğru insan olmayı hanımlığı anlatın kızlar hayata nasıl tutuncağmı söleyin...

önce bi psikiyatriste git canım
ilaç tedavisi ol
anti depresanlar 15-30 günde etki etmeye başlar
ve o çocuktan uzak dur
kaydirigubbakcemile

oooo canım 3 aydır gidiyorum...

aşk acısı nekii
geçerrr geçerrrrr
gülersin kendinee sonraaa
yazık ediyosun kendinede zamanınadaaaa

bence öncelikle kurtul o çocuktan ve bir psikoloğa git canım olaylar oldukça hastalıklı gerceklesmiş ve su an saglıklı düşünemiyosun allah yardımcın olsun.ama sevgi hersey degildir onur seref herseyden önce gelir bence.bende sevdim halada seviyorum ama anlasamadıgmız için ayrıldım doğru olanıda yaptığıma inanıyorum.cesaretli ol ve kendine gel bir an önce

bı gonul işi degılmı pekı ama degermı gercekdende aynaya bakın sızı bu hale getıren bırıne degermı?..
agza alınmıycak sozler sarf etmıssınız ve sıze denmıs sanırım kım ne hakla ..babanızın adını kırletme demıs sıze kımkı bunu dıycek sevıyede ya hıcmı kendınıze saygınız yok..
hangı ask olursa olsun bukadar acız dusmeye degmez..daha neler cıkar karsınza sahte degıl gercek sıze asık olan tedavı gordunuz sey sadece bırıne ask ıcın ınanın hayatta daha beter acılar zorluklar var onlarla karsılasdınızda napıcaksınız..bıraz guclu olun ıcınızdekılerı dokun ama bukadarda caresız gormeyın kendınızı herkesden once kendınız ıcın dık durun..

ne demeliyimki bilemiorum

Yaşına yazık..Eski konunu da okudum valla çok üzüldüm..
Senin neşeli cıvıl cıvıl olman gereken zamanlar
Yapma kardeşim..Gerekirse doktorunu değiştir ama iyi bi tedavi ol
Geçer diyenlere inanmıyorsun belki ama inan geçiyo..Sonra kendine kızacaksın ne acılar çektim gencecik yaşımda diye
Yapma lütfen..Kendine değer ver artık birazcık..

Haklısınız biliyorum ama hanımlık ne bilmiyorum kendimi fahişe gibi hissediyorum doktorumda git kendini at dedi bana zaten...bu yüzdenç

Haklısınız biliyorum ama hanımlık ne bilmiyorum kendimi fahişe gibi hissediyorum doktorumda git kendini at dedi bana zaten...bu yüzdenç

yazık sana genç yaşta nelerle ugraşıyorsunn
biarkadaş demiş sana
hayatta ne zorluklarr varrr onlara karşı ne yapıcannnn

ayrıca sen bırak hanımlıgııı
önce büyüüü bence

konunuzu bilmiyom ama şunu diyebilirim kimse için buhayat harcanmaya degmez hayatı dolu dolu yaşa sırf gıcıklık olsun die düşmanına inat ele güne inat sarıl hayatına gülücük at hep mutlu ol kapımnı bidaha böyle yanılmak çalmasın ders almışsın yeterince için acımış yaralanmışsın allahım yüzünü güldürsün inşallah hep dertler uzak olsun kimseye degmez cnm unutma kimseyeeee bir gözyaşını harcama sakın

allah razı olsun sizden musyasım o güzel duaların için allahım senden binlerce kez razı olsun...

o doktoru sıkayet etsenıze ..
hanımlık mı ıcınızden gelmedı takdırde kımse sızı hanım yapamaz..ıcınızde nasıl bı sız varsanız onu yasayın kımse ıcın degısmeyın kendınız ıcın kendınız olun oncelıkle..
sızde hatalısınız yapdınızdan ve ne oldu belırsız bırının sozlerı uzerıne ıntıhat etmek ıse tam sacmalık olur..sız kendınızı bılıyosanız yeter..

vallaha doktorum dedi üf git at kendini kurtul acında diner oda görmez seni ...ilaç verdi sonrada

Demekki adam olmayan oymuş, sevmeyende oymuş.
Eğer bir insan sevseydi, evet yaptığın hiç doğru değil ama eğer gerçekten sevseydi seni bu hallere düşürmezdi.
Demekki uğrunda ölmeye, ağlamaya, sızlamaya değecek biri değilmiş.
Lütfen yıpratma kendini mantıklı düşünmeye çalış, kimsenin hayatı seninkinden değerli değil...
Düşün sen bu haldeyken senin için üzülenleri al gözünün önüne, yapma böyle...

ailem beni silmiş durumda..annem bile o gözle bakıo onun yüzünden o laflarını öğrenmiş arkadaşlarımdan

kaç aydır denedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…