Öldü

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gidicem canım zaten..

Daha önceki konunda annenle bunları paylaştığını yazdığını hatırlıyorum.. Şimdi annen nasıl oldu da sana dair bu sözlere inanabildi??

Şimdi yazacaklarım sana masal gibi gelecek belki de. Aşk acısı için kavrulan bedenlere, kalplere saygım sonsuz , acılarına da ama bu boyuttakilere saygım kalmadı artık. Kendisi acı çekerken başkalarını da işin içerisine sokan dünyanın sonu gelmiş gibi haykırarak ağlayan, kendisineçevresine zerre kadar saygısı olmayan insanlara ben de saygı duymuyorum. Aşk çok güzel bir duygu acısı da büyük. Aslında küçük dünya üzerinde öyle büyük acılar çeken kadınlar var ki, aşk acısı çekmek sanırım onlar için hayal bile edemeyecekleri kadar uzak akıllarına bile gelmiyordur belki, hayalini dahi kuramıyorlardır. Dün bir film izledim ve bu film benim içimdeki öfkemi, -ki hala kontrol altına alabilmiş değilim- kinimi iki katına çıkardı film gerçek bir hikayeye dayandığı için akşam yatıp uyuyup unutabileceğin bir senaryosu yoktu. Şu anda ben kilimalı bir ortamda şu satırları yazarken , ufak tefek küçük şeylere kafamı takarken , evleneceğim gün oluşabilecek aksiliklere ne kadar sinirleneceğimi ve üzüleceğimi düşünürken çok uzakta değil bu dünya üzerinde bazı kadınlar öyle büyük bir mücadele içinde hayatta kalmaya çalışıyorlar ki benim çektiğim acılar kendimden utanmama neden oluyor. Belki ben yine eski günlerime dönüp o basit acıları dağ kadar büyütücem , insanın doğası bu ama aşk acısı için kendini bu kadar harap etmenin , bu kadar sarsılmanın ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğu fikrimi umarım unutmam. Sahiplenme benim olsun duygusunun senin gururunun onurunun önüne geçmesi aynı yere saplanıp kalman ve bencilliğinden seni sevmeyen bir adamın seni sevmesi için bu derece kendini harap etmen sana saygı duymamı engelliyor kusura bakma. Acına saygı duymuyorum çünkü sen kendine saygı duymuyorsun.

Bilmiorum canım bilmiorum ...onuda bnm boşluğa düşürdüler ....
Çünkü evimizi birisi arayıp kızın oğlanlarla gezio demiş

Anneni karşına güzelce bütün olayı baştan sona anlatmalısın.. Tek harf atlamadan! Sen kartlarını annene açtığında sanıyorum ki annende sana yardımcı olacak. Bu sorununu atlatmanda ailenden biri yani annen büyük bir role sahip.. Al karşına ve anlat.. İnan bana hiç birşey kaybetmezsin, böylelikle annenin güvenini yeniden kazanabilirsin hatta.. Anneni tanımıyorum ama kişiliğinide bilemem ama sen onun aklındakilere ışık tutarsan annende sana bu yolda ışık tutacaktır.. Kendine güvenmeyi de unutma sakın!

tamam canım...yapıcam hemen

vallaha doktorum dedi üf git at kendini kurtul acında diner oda görmez seni ...ilaç verdi sonrada

kafamçokkarıştıBU SAKAMI diyalog bumu size kahrederek kizarakmi konustu kizim falan demissin beraberlikmi yasiyordunuz kiz olayini anlamadim kusura bakmayin ama bizler gore evlenmeden evlilik hayati yasaktir yani dinimizde neden iste bu durumlarin yasanmamasi icin tabiki siz karsi cikabilirsiniz ama biraz dusunun bence dilegim bu durumdan tez zamanda kurtulmaniz ve kendinize ders cikarmaniz Allah iyilerle karsilastirsin ben oldum bittim arkadasliga yani sevgili olmaya deyim karsiyim cunku seninle konustuguna gore herksle konusur simdi gencler hep anlasarak sevgili olarak evleniyorlar evlendiklerindede yasayacak birsey kalmadiginda iki ayda bitiyor gizem gizli syde saklidir zor bulunandir erkeklere tslim olmayin onlar size dolansin cokm istiyorlarsa gelsin istesinler bence dogru olan bu birde bunu deneyin

çok afedersin ama kendimi fahişe gibi hissediyorum deyip durmuşunuz bu ne demek anlayamadım.önünüze gelenle falan mı birlikte oluyorsunuz.bir doktor nasıl git at kendini der.buna o hakkı kim vermiş.ya da diplomayı nerden almış.

Allah korusun neler yaziyorsunuz ya cok uzuluyorum böyle syleri görunce yaa kiz isi zor is üfffffffffffff kizlarin yapmasi gereken agir olmak arkadaslar bizlerde genc kiz olduk yaa

Haklısınız cnm ...

Yok ben hiç erkek arkadaş bile edinmedim ....hemde hiçgüzelde bir kızım ama

Ah be canım , üzmek bu kadar kendini ..
Fahişelikle ne alakası var ki bunun , o o cocugun ayıbı ..
Kendini yıpratma daha fazla ..

Umarım hersey istediğin gibi olur ..

Çok saol bitanemm...

Değmez.
Kimse için kendini bu kadar helak etmeye değmez.
Yanında olmayan biri için, kendini bu kadar üzmene değmez.
Şuan olanlara mantıklı bakacak durumda değilsindir mutlaka.
Zaman...
Zamanla sende göreceksin gerçekleri inş.
Allah sabır versin şuan.
Zamanı gelince şükredeceksin inş.

vallaha doktorum dedi üf git at kendini kurtul acında diner oda görmez seni ...ilaç verdi sonrada

yazılan yorumların hepsini okumadım belki arkadaşlar da yazmışlardır ama dayanamayıp hemen yazmak istedim.
1.si bunu söyleyen bir doktora ne kadar güvenilmeli bilmiyorum. derdin ne kadar saçma olsa da senin sağlıklı düşünemediğini göz önüne alması lazım.
2.si evet insan sevebilir aşık olabilir delicesine ama o aşk sevgiye dönüştüğünde ve gerçek hayat başladığında ayaklarımız çok kötü yere basıyor.
ben de çok sevdim 5 ay da değil 1.5 sene... ailem karşıydı ikna ettim askerliğini işini gücünü bekledim ruhsal sağlığı bir ara iyi değildi hep yardım ettim. inan senin yaşadıkların benimkinin 100de biri kadardır. evlenecektik evimizi bile bulmuştuk. beyaz eşya bakıyordu hangisini istersin diye soruyordu.ama olmadı ve daha dün bitti...
ablan sayılırım belki de sana verebileceğim en büyük tavsiye KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR. bunu sakın unutma ve olabildiğince kendine yatırım yap. okuyomusun bilmiyorum ama eğer okulu bıraktıysan devam et kariyerine sarıl çünkü seni her zaman kurtaracak olan şey o. şimdi yaz evdesin muhtemelen uyumak mı istiyorsun uyu canın dışarı mı çıkmak istedi çık. hatta bence bir hobi bul kendine. bu illa büyük bişey olması gerekmiyor.bu adamı sen muhtemelen 7 8 aydır tanıyorsun senin doğumundan beri yanında değil ki... elbette unutucaksın ama bu bir ders olsun sana ki ileride karşına çıkan insana daha düzgün davranasın ablacım. artı tekrar söylüyorum başka bir doktora git canım

Bak canım okuyormuşsun daha..Ne güzel..
Önce hayatına bir yön çiz okulunu oku,kendini geliştir
Diplomanı al eline bi mesleğin bir işin olsun ayakların yere daha sağlam basar..Kimseye de muhtaç hissetmezsin kendini
Bu yaşlarını böyle saçma sapan adamlar için helak etme.
Eğer üniversiteye gidiyorsan derslerine asıl mezun olmaya bak
Üniversiteye hazırlanıyorsan çok çalış istediğin bölümü kazan
Ama oku lütfen..

Aaferin sana bu kadar mı kafan çalışıyor.bırak çocuğu ilgilenme.okunlu işinle ilgilen.sen kendine bak oyala.hanım efendi ve akıllı ol.sana tıpıştıpış gelir.akıllı ol akıllı ol

ben anlayamadim neden kendini fahise gibi görüyorsun bunu hic anlamyadim,diger konunuda biliyorum ama bunu neden hissettgini cözemedim o sana böyle dedi diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…