kadında yanında fedai gibi gelmiş demek
keşke baban karısmasaydı
hak etmiş o zaman kadın! bunlar böyledir genelde
sopayı yer, biri kocasına laf etsın veya bişi yapsın kıyamet kopar. degerlıdır boylelerın kocaları
Afedersin tamamen polisin i.neliği...
Aynı olay benimde nişanlımın başına geldi kadını döven adamı bi temiz dövdü sonra karakolluk oldular. Karakolda polis olayı anlattırdı sonra döndü adama doğrumu dedi adam evet ama buna kimse karışamaz o adamdan şikayetçiyim beni öldürecekti dedi (nişanlım için) polis direkt adamı aldı nişanlımıda aldı sadece ikisini boş bir odaya girdiler orada adamı joplamışlar sen nasıl kadına vurursun diye.
Yani polis kalkıpta sanane falan dememiş birde üstüne adamı pataklamışlar.
Herkes işine geldiği gibi işte.
Polisi suçlama hemen.Kesinllikle.
Babamda kadını öyle görünce dayanamamış.
Kadın utanmasa bizi dövücekti.
Bize ders oldu.
Polisi suçlama hemen.
Düşünsenize ya adamın bıçağı filan olsaydı babanı çekip bıçaklasa , babana bişey olsa idi..
Hiç olmuyor mu böyle şeyler. .
bu kadınların ugradıgı hem fiziksel hemde psikolojk şiddet ne yaaa ...allah kahretsin böyle adamları birde erkeğim diye dolaşırlar ortalıkdaaa...
polis bile böyle duyarsızlık yapıyorsa vay halimizeeeee
vay terbiyesiz..hem suclu hemde güçlülerrr böyleleri dayagı hak ediyor resmen...babacın korumaya kalksın birde üstüne suclu duruma düşün yazıklar olsun..böyle varlıklaraaa ozaman o koca kadar o hatunada dayak mustahak..
o kadın öldürülür.takipte kal :) üzgünüm ama gram üzülmedim o kadına, ütü bassın adam..helal derim.çunku bi kadın bu kadar gerızekalı olamaz.yazık ya .bi de babandan şikayetçi mi olacaklar !
Az önce bunun gibi bir konu açılmış ta.ordada dayak yiyen kadın kocası ile yola devam ediyor. Bu karısını döven adamlar bunu bilerek rahat davranıyor diye düşünüyorum. Bazen çevrede böyle durumlar olunca eşim der. Sen olsan ne affetmesi mahvedersin beni diye. Bende herkül değilim 50 kilo kadınım yani. Ama böyle bir durumda koşa koşa rapor alırım. Karakolda açar gözünü. Her adam bunu hissetse dayak yiyen kadın sayısı yok olmasa bile azalır gibi.Kızlar ;
Az önce yaşadık bu olayı.İşyerimizin orada bir adam kadını öldüresiye dövüyor.
Yerlerde sürüklüyor karnına yumrukla vurmalar.
Babamda adamın kadını öyle darp ettiğini görünce koşuyor.
Adamı bir temiz dövüyor.
Sonra noluyor tahmin edin o sırada sivil bir polis yoldan geçerken ayrılın yoksa silah çekerim diyor.
Ayrılıyorlar babamda kadını dövdüğü için adamı hırpaladığını söylüyor.
Aldığı cevapsa müdahale edemezsiniz bizi aramanız gerekiyor.
Ya öldürseydi diyorum siz karışamazsınız diyor.
Sonrada kadın cinayetleri diyoruz.Adam yanına 5 kişi toplamış işyerimizi basmaya geliyor.
Yanında da kadın var hala eşinin yanında hiçbirşey olmamış gibi.
Nasıl bir toplum olduk biz ya.
Polisi aradık 10 dakikadır gelicerkler.
Ya kadını öldürseydi ?
Az önce bunun gibi bir konu açılmış ta.ordada dayak yiyen kadın kocası ile yola devam ediyor. Bu karısını döven adamlar bunu bilerek rahat davranıyor diye düşünüyorum. Bazen çevrede böyle durumlar olunca eşim der. Sen olsan ne affetmesi mahvedersin beni diye. Bende herkül değilim 50 kilo kadınım yani. Ama böyle bir durumda koşa koşa rapor alırım. Karakolda açar gözünü. Her adam bunu hissetse dayak yiyen kadın sayısı yok olmasa bile azalır gibi.
İyi de polis geliyor da ne oluyor? Karı koca arasına girilmez deyip çekip gitmiyor mu? Veya barıştırmaya çalışmıyor mu? Polisi arasam nolur??? Bunca kadın niye öldü o zaman polis her derdin çaresiydi de?
Şiddet görüp sevmek kısmını bende anlamıyorum. Dayak seviyor demekki diyorum. O zaman adam ne yapsın en sevdiği şeyden mahrum etmiyor kadını. Başka nedenler olabilir kadının terketmemesi için buyutulme şekli ile ilgili biraz. Ama seviyorum olunca yuh diyorum.İşte her kadın sizin gibi olsa keşke.
Böyle sağlam duruşlu kadınları çok seviyorum.
Kendi çocuklarını da öyle yetiştiriyorlar.
Diğerleri de bu şekilde şiddet görüp,
Seviyorum diyip devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?