Öldüresiye dayak

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlar ;

Az önce yaşadık bu olayı.İşyerimizin orada bir adam kadını öldüresiye dövüyor.
Yerlerde sürüklüyor karnına yumrukla vurmalar.
Babamda adamın kadını öyle darp ettiğini görünce koşuyor.
Adamı bir temiz dövüyor.

Sonra noluyor tahmin edin o sırada sivil bir polis yoldan geçerken ayrılın yoksa silah çekerim diyor.
Ayrılıyorlar babamda kadını dövdüğü için adamı hırpaladığını söylüyor.
Aldığı cevapsa müdahale edemezsiniz bizi aramanız gerekiyor.
Ya öldürseydi diyorum siz karışamazsınız diyor.

Sonrada kadın cinayetleri diyoruz.Adam yanına 5 kişi toplamış işyerimizi basmaya geliyor.
Yanında da kadın var hala eşinin yanında hiçbirşey olmamış gibi.
Nasıl bir toplum olduk biz ya.
Polisi aradık 10 dakikadır gelicerkler.
Ya kadını öldürseydi ?

Öyle oldu dünya maalesef .

Baban o an ki müdahalede iç güdüsel olarak haklı da olsa ... sadece gücü yettiği kadar ayıracak ve polisi arayacaktı . Aksi halde suçlu oluyor bir de .

Geçmiş olsun çok .

Burada asıl mevzu kadının tavrı bence . Erimdir yapar sana ne oluyordiye bir anda , aslan kesiliyorlar ? Ulan bir az önce ölüyordun !! Tamam anlıyorum öyle korkuyor ki kocası olacak adamdan , birilerine sığınamıyor bile . Bari sus di mi ? Yok .
Kol kola girip olay yerini terk ederler bir de.

Tekrar geçmiş olsun sana ve babana.

Allah topluca bildigi gibi etsin. Hem millet sikayet eder kimse yardim etmiyor diye. Yardim edene de musallat olurlar. Serefsiz adam tabi 5 kisi 1 adami kolaylikla döver demi serefsiz. Su anda dükkanda polisleri mi bekliyorsunuz?

İyi de polis geliyor da ne oluyor? Karı koca arasına girilmez deyip çekip gitmiyor mu? Veya barıştırmaya çalışmıyor mu? Polisi arasam nolur??? Bunca kadın niye öldü o zaman polis her derdin çaresiydi de?

Benim elim ayağım titredi olayı görünce sadece adamı babamın elinde gördüm.
Babam ş...siz demiş adamın ağrına gitmiş.
Hala polisi bekliyoruz.

Dünya hep böyleydi belki de ; aklıma geldi . 20 yıl kadar evvel işten dönüyorum . Vardiyam 4/12 . Ticari bir araçta kadın bağırma sesi , erkek küfürleri . Aracı görünce içinde kafası cama çarpılan bir kadın gördüm . Hemen yanlarına gidip müdahale ettim işte kendimce ne oluyor burda , napıyorsun sen ...kadına korkma tamam falan ...

Aaaa bir olup dövmedikleri kaldı beni. Kan geliyor burnundan kadının , sana buradan müşteri çıkmaz dedi . Hay benim kafam ya .

Polis sizene öldürürse biz varız diyor.
Müdahale etmeyin sizi öldürseydi diyor.

Ben kadını düşünüyorum bizim işyerine alalım.
Belki korkuyordur diyorum.
Bir baktım işyerini basmaya gelirlerken kadın eşinin yanında.

Allah topluca bildigi gibi etsin. Hem millet sikayet eder kimse yardim etmiyor diye. Yardim edene de musallat olurlar. Serefsiz adam tabi 5 kisi 1 adami kolaylikla döver demi serefsiz. Su anda dükkanda polisleri mi bekliyorsunuz?

Polisler 3 dakikaya burdalardı.Ama yoklar.
Bizim işyerinde erkek çalışan sayısı çok.
Babamı köşeye sıkıştırıp dövmeye gelmişler kadın yanında tabi kocasının.
Bizim işyerindekiler dışarı çıkınca adam tırstı.

İnanın aklıma şu geldi kadın cinayetleri diyoruz da.
Bu duruma getiren de kadınlar bir yandan.

var ya bu tür kadınları bir temiz de benim dövesim geliyor
hepsi okumamış kocasına muhtaç korkan kadınlarda değil
bu tipler yüzünden sokakta ki kadına yardım etmeye çekinir oldu insanlar
yesin dayağını otursunlar evlerinde
bir de sokağa taşıp insanların huzurunu bozmasınlar umarım bir dahasında o kadının kafasını kırar adam belki yerine gelir

Benim elim ayağım titredi olayı görünce sadece adamı babamın elinde gördüm.
Babam ş...siz demiş adamın ağrına gitmiş.
Hala polisi bekliyoruz.

Bekleyin de, abi sen niye karıştın olaya, sana ne diyecekler. Biz de birşey yapamayız ki eğer karısıysa diyecekler. Sonra da evlere dağılacaksınız. Dünya değişti, sizin gibi vicdanlı insanlar suçlu çıkar oldu.

Ben zaten kadına şok oldum.
Kocasının yanında nasıl onun tarafında duruyor şok oldum.

Üniversitedeyken bi kızın sürekli darp edildiğini görüyoduk kantinde Kampüs içinde orda burda sürekli ama,bi gün adam kızı arabanın bagajından çıkardı hemen gittik hocalara söyledik, kafamizdaki senaryo su: kızın ailesi başka ilde adamdan korkuyo falan filan

Bizim dekan hocalar falan kızı cagirmislar korkma seni okulun yurduna alırız adamı da atarız okuldan demişler ne dese beğenirsin, sizin işiniz ders vermek özel hayatıma karışamazsınız

iyi olmuş siz de adam toplayın bir süre öyle çalışın şehir eşkıyalarıyla ancak böyle

Ben zaten adamların ikinci geldikleri sonradan gördüm.
Adamın ağrına karısının yanından Ş...siz denilmesi gidiyor.
Haysiyet adam karısını döverken sorun yok ama.
Polis babama siz adamı darp ettiğiniz için size dava açabilir bile demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…