- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
Bizim icin babanin mubarek ellerinden op..
Öperim tabi ki.
Babamda tv'de izliyoruz adamları suçluyoruz ama böyleleri de var dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim icin babanin mubarek ellerinden op..
Benim üzülesim gelmiyor böyle kadınlara
Çünkü o erkekleri yetiştirende bir kadın, tüm olanlara izin verende yine kadın
Erkek herşeyi yapar kadın sineye çeker mantığı var
Hatırlıyorumda üniversite de bir arkadaşım vardı
Kız nişanlıydı o zamanlar
Nişanlısı bizimle sınıfta bile oturtmuyordu neler ediyordu kıza
Kız gitti yinede evlendi
Bunun gibi bir çok örnek var
Aldatılır, kısıtlanır, dayak der, tacize uğrar, ihityaçlarım var der ilişkiye zorlanır
Yine de boşanmaz ve bile bile özünde iyi avuntusuyla evlenirler
Anlamak mümkün değil
Dayağı ye insan yerine konma ama yine kocam de ayrılma
Batsın böyle dünya babanız insanlığını yapmış geçmiş olsun.Kızlar ;
Az önce yaşadık bu olayı.İşyerimizin orada bir adam kadını öldüresiye dövüyor.
Yerlerde sürüklüyor karnına yumrukla vurmalar.
Babamda adamın kadını öyle darp ettiğini görünce koşuyor.
Adamı bir temiz dövüyor.
Sonra noluyor tahmin edin o sırada sivil bir polis yoldan geçerken ayrılın yoksa silah çekerim diyor.
Ayrılıyorlar babamda kadını dövdüğü için adamı hırpaladığını söylüyor.
Aldığı cevapsa müdahale edemezsiniz bizi aramanız gerekiyor.
Ya öldürseydi diyorum siz karışamazsınız diyor.
Sonrada kadın cinayetleri diyoruz.Adam yanına 5 kişi toplamış işyerimizi basmaya geliyor.
Yanında da kadın var hala eşinin yanında hiçbirşey olmamış gibi.
Nasıl bir toplum olduk biz ya.
Polisi aradık 10 dakikadır gelicerkler.
Ya kadını öldürseydi ?
Kadın kocam da kocam mantığında.
Öldürsen kocam der.
Batsın böyle dünya babanız insanlığını yapmış geçmiş olsun.
Bırakın öldürsün o zaman. Demek ki kadın kendine bunu layık görüyor. Hiç üzülüp de kendimizi yormayalım böyle kadınlar için...
Hala babanız gibi insanların yaşadığını duymak gözlerimi yaşarttı yeminle helal olsunTeşekkür ederim.
Bu düzen üzücü olsa da değişir umarım.
Kızlarımızı tekwando derslerine göndermeliyiz,
Kv min bi lafı laf iyilik yaramayan a.. sığır b.ku yama diye kadın tam öylelikmiş.. gerçi kocası da tehdit etmiş olabilir ama kendisi izin veriyor buna.. ne diyelim Allah akıl fikir versin...
Biliyorum kendi babanız ama şikayet etmeyi düşünmediniz mi sizi belki korumaya alirlardihatırlamıyorum
bikaç belli başlı sebepten biriydi
okul derecem gidecek diye dayak yedim, lise giriş sınavım kötü geçti diye dayak yedim, cafeye gittiğim için yedim.., erkek arkadaşım vardı onunla geziyorum diye yedim(sevgili değil arkadaş) yani hangisiydi o günkü sebep bilmiyorum...ama sokakta yediğim bir kereydi ...öyle
hayır hiç düşünmedimBiliyorum kendi babanız ama şikayet etmeyi düşünmediniz mi sizi belki korumaya alirlardi
Dükkanı basmaya geldiklerinde siz şikayetçi oldunuzvmuBen zaten o kadar erkeğin içinde beni görsün ki güven duyup içeri gelsin dedim.
İlk aklıma gelen adamdan korktuğuydu.
Ama ona rağmen kocam kocam dedi.
Guvenmemekte en iyisini yapıyorsunuz kimseye güvenmemek lazım vede çocuk esirgeme kurumuna alıyorlar o yaşta ama ALLAH korusun durumun daha kötüye gitme ihtimali de varhayır hiç düşünmedim
tek başıma (annem de onu desteklediği için) 15-17 yaşlarında bir kız çocuğuydum
babasına güvenmeyerek büyüyen birisi devlete de güvenmez ki öyle düşünülmüyor doğrusu o süreçte
ben hala kimseye çok güvenmem mesela
Yok artık ya gencin yerinde olsam kadını ben doverdim heraldeaklıma yıllar önce olan olay geldi. sokakta adam kadını sağlam dövüyordu. ama öyle böyle değil. sonra genç bi çocuk kadını kurtarmak için hemen araya girdi. bunu gören kadın da imdaaaaaat kocamı öldürüyolar kurtarın onu diye bağırmıştı. değişik kafalar
işte insan böyle kadınları görünce kendi hemcinsinden utanıyor. buldumcuk diyorum bunlara. aman kocişleri olmazsa yaşayamazlarYok artık ya gencin yerinde olsam kadını ben doverdim heralde
Kızlar ;
Az önce yaşadık bu olayı.İşyerimizin orada bir adam kadını öldüresiye dövüyor.
Yerlerde sürüklüyor karnına yumrukla vurmalar.
Babamda adamın kadını öyle darp ettiğini görünce koşuyor.
Adamı bir temiz dövüyor.
Sonra noluyor tahmin edin o sırada sivil bir polis yoldan geçerken ayrılın yoksa silah çekerim diyor.
Ayrılıyorlar babamda kadını dövdüğü için adamı hırpaladığını söylüyor.
Aldığı cevapsa müdahale edemezsiniz bizi aramanız gerekiyor.
Ya öldürseydi diyorum siz karışamazsınız diyor.
Sonrada kadın cinayetleri diyoruz.Adam yanına 5 kişi toplamış işyerimizi basmaya geliyor.
Yanında da kadın var hala eşinin yanında hiçbirşey olmamış gibi.
Nasıl bir toplum olduk biz ya.
Polisi aradık 10 dakikadır gelicerkler.
Ya kadını öldürseydi ?