Öldüresiye dayak

Kızlar ;

Az önce yaşadık bu olayı.İşyerimizin orada bir adam kadını öldüresiye dövüyor.
Yerlerde sürüklüyor karnına yumrukla vurmalar.
Babamda adamın kadını öyle darp ettiğini görünce koşuyor.
Adamı bir temiz dövüyor.

Sonra noluyor tahmin edin o sırada sivil bir polis yoldan geçerken ayrılın yoksa silah çekerim diyor.
Ayrılıyorlar babamda kadını dövdüğü için adamı hırpaladığını söylüyor.
Aldığı cevapsa müdahale edemezsiniz bizi aramanız gerekiyor.
Ya öldürseydi diyorum siz karışamazsınız diyor.

Sonrada kadın cinayetleri diyoruz.Adam yanına 5 kişi toplamış işyerimizi basmaya geliyor.
Yanında da kadın var hala eşinin yanında hiçbirşey olmamış gibi.
Nasıl bir toplum olduk biz ya.
Polisi aradık 10 dakikadır gelicerkler.
Ya kadını öldürseydi ?

Helal olsun babana çok takdir ettim valla, böyle güzel insanlar olması umut veriyor bana.
Diğer yandan o kadınında, o adamında Allah bildiği gibi belasını versin, diyecek hiçbirşey yok yazık yani resmen yazık pislikler.
Ülkemizde yaşamak gerçekten gün geçtikçe zorlaşıyor, polise bile güvenemez olduk artık.

Şimdi o kadının yetiştirdiği erkek çocuk gelip bizi taciz edecek. Zaten erkeklerin bu halde olmasının en büyük nedeni böyle kadınlar. He sözde pozitif ayrımcılık olan ama her zaman erkeğin tarafını tutan hukukun da çok payı var. Bit kadar akılları yok bunların

Yazık işte kızı olursa da bu eziklenmeyi de ona empoze edicek.

aklıma yıllar önce olan olay geldi. sokakta adam kadını sağlam dövüyordu. ama öyle böyle değil. sonra genç bi çocuk kadını kurtarmak için hemen araya girdi. bunu gören kadın da imdaaaaaat kocamı öldürüyolar kurtarın onu diye bağırmıştı. değişik kafalar

İnsanı insanlık yapmaktan soğutuyorlar ya.
İnsan başına bir daha bu olay gelse.
Bu yaşadığı tecrubeden belki de ihtiyacı olan birine yardım etmeyecek.

Çok geçmiş olsun, sinirleriniz bozulmuştur. Babanızın da ellerine sağlık. Etkisiz hale getirip teslim etse kadın şikayetçi olmayacağı için bir çay içer çıkardı. Kişisel cezalandırma olayı tehlikeli bir olgu ama mantık olarak olmamalı desek de hak edenler böyle cezasını bulunca içten içe oh dememek elde değil.

Bence sizden şikayetçi falan olmaz, sabıkası kabarıktır o pisliğin. Binbir suçtan kaydı vardır. Yemez yani :)

İyi dayak yedi.
Hırpalamanın ne demek olduğunu anlamıştır pislik.
Allahın cezası pislikler ya.

Helal olsun babana çok takdir ettim valla, böyle güzel insanlar olması umut veriyor bana.
Diğer yandan o kadınında, o adamında Allah bildiği gibi belasını versin, diyecek hiçbirşey yok yazık yani resmen yazık pislikler.
Ülkemizde yaşamak gerçekten gün geçtikçe zorlaşıyor, polise bile güvenemez olduk artık.

Kimbilir onlar daha neler görüyordur.
Belki de adamın gücü yetse bizi de dövecekti.
Pislik zihniyet.

İnsanı insanlık yapmaktan soğutuyorlar ya.
İnsan başına bir daha bu olay gelse.
Bu yaşadığı tecrubeden belki de ihtiyacı olan birine yardım etmeyecek.
kesinlikle. hani millet diyo ya evli insanların arasına girilmez diye. böyle olayları göre göre insan belki de dediğin gibi kocasından dayak yiyen kadının yanından yürüyüp geçecek, yardım etmecek

kesinlikle. hani millet diyo ya evli insanların arasına girilmez diye. böyle olayları göre göre insan belki de dediğin gibi kocasından dayak yiyen kadının yanından yürüyüp geçecek, yardım etmecek

O laflarda tecrubeden ortaya çıkmış bence.
Polis o tepkiyi verince kızmıştım sonra idraak edebildim.
Adamlar aynı olayları ne çok görüyorlar.

O laflarda tecrubeden ortaya çıkmış bence.
Polis o tepkiyi verince kızmıştım sonra idraak edebildim.
Adamlar aynı olayları ne çok görüyorlar.
aynen öyle. o kadın dayaktan dolayı rahatsız olsaydı ilk tokatta boşanırdı. böyle kadınlara acıyamıyorum ve malesef toplumda böyle dengesiz kadın çok fazla

aynen öyle. o kadın dayaktan dolayı rahatsız olsaydı ilk tokatta boşanırdı. böyle kadınlara acıyamıyorum ve malesef toplumda böyle dengesiz kadın çok fazla

Kesinllikle insan neyi hakediyorsa onu yaşıyor demek ki.
Buna izin vermeyip güçlü olanları tenzih ediyorum.

Yasalar daha detaylı düzenlenmelidir. .
Ben konuya şurdan bakıyorum. .
-"Evine giren hırsızı öldürmek suç "
-"karısını döven adamı ayırmak suç "
Garip ! :KK12:

Yasalar daha detaylı düzenlenmelidir. .
Ben konuya şurdan bakıyorum. .
-"Evine giren hırsızı öldürmek suç "
-"karısını döven adamı ayırmak suç "
Garip ! :KK12:

Kesinllikle.
Asıl bundan şikayetci olması gereken taraf şikayet etmeyince ayıran tarafan suçlu oluyor ne yazık ki.
Aslında yasa dayağı atan razı,dayağı yiyen razıysa karışma diyor.

Kesinllikle.
Asıl bundan şikayetci olması gereken taraf şikayet etmeyince ayıran tarafan suçlu oluyor ne yazık ki.
Aslında yasa dayağı atan razı,dayağı yiyen razıysa karışma diyor.

Kadınlarımız dayaktan da razı anlamıyorum. .
Hiçbirimiz üzülmeyi haketmiyoruz. .

Kadın imdat kurtarın polis çağırın demiyorsa karışmayın. Benim komşum karısını dövüyordu dayak sesinden psikolojim bozulmuştu artık. Eşim bu adamı dövecem gidicem kapısına dedi göndermedim. çünkü bir seferinde adam kızı kapıya atmıştı kız telefonda annesiyle konuşuyordu sanane kocam o benim, sakın gelme diyordu. Şimdi böyle kadınlar için niye başımızı belaya sokalım ki.

Kadın imdat kurtarın polis çağırın demiyorsa karışmayın. Benim komşum karısını dövüyordu dayak sesinden psikolojim bozulmuştu artık. Eşim bu adamı dövecem gidicem kapısına dedi göndermedim. çünkü bir seferinde adam kızı kapıya atmıştı kız telefonda annesiyle konuşuyordu sanane kocam o benim, sakın gelme diyordu. Şimdi böyle kadınlar için niye başımızı belaya sokalım ki.

Evet doğru.
Çünkü olay sonrası canım kocam canım karım oluyor.
Bir bakıyorsun olayın ortasında kalmıssın.

işte bu yüzden kimse kimsenin bir şeyine karışmaya korkuyor....iyilik yapayım derken b.. yoluna gitmekte mümkün...

Back
X