Öldüresiye dayak

Yani ben yanlış bilmiyorsam sıcağı sıcağına şikayetçi olursa sıkıntı diye biliyorum. gün yada bir kaç gün geçince şikayetçi bile olsa pek bir resmiyeti kalmıyor diye biliyorum.

Umarım şikayet durumu olmaz.
Beni tek korkutan darp raporu alması.
Bu durumda kesin haksız olucaz.
Artık haksız da olsak vicdanen içimiz rahat.
Bu durumu görmezden gelseydi babam zaten göremezdi de günlerce uyuyamazdı.

Babanız olaya müdehale etmeden önce sivil polis olayı görüp diplerinde bitseydide yapabileceği sadece şuydu kadına şikayetçi misiniz diye sormak bu kadar eğer kadın değilim derse bikaç sefer daha sorar çok çok hala değilim derse polisin yapabileceği bişey yok aklınızda bulunsun karı koca arasına girilmez her kim müdehale ederse 3. Kişi olarak ve eğer dayağı yiyen yada dayağı atan şikayetçi olursa 3. Kişi suçlu bulunur ne yazık ki durum böyle.

Babanız olaya müdehale etmeden önce sivil polis olayı görüp diplerinde bitseydide yapabileceği sadece şuydu kadına şikayetçi misiniz diye sormak bu kadar eğer kadın değilim derse bikaç sefer daha sorar çok çok hala değilim derse polisin yapabileceği bişey yok aklınızda bulunsun karı koca arasına girilmez her kim müdehale ederse 3. Kişi olarak ve eğer dayağı yiyen yada dayağı atan şikayetçi olursa 3. Kişi suçlu bulunur ne yazık ki durum böyle.

Evet öyleymiş.
Hayret ettim zaten kadını yanımızda öldürse de karışamazsınız dedi polis.
Araya giren insana oluyor ne oluyorsa.

Öyle oldu artık kavgaya karışıyorsun kadın benim kocam o karışma diye çıkışıyor. O yüzden kavga edenlere bakan bir toplum olduk.

Öyle oldu artık kavgaya karışıyorsun kadın benim kocam o karışma diye çıkışıyor. O yüzden kavga edenlere bakan bir toplum olduk.

Tv'de görünce inanın çok kızardım
Kadını öldürüyor nasıl seyredebiliyor ya derdim.
Dünden sonra çok iyi anladım.
İnsanlar doğrusunu yapıyormuş.

:KK57::KK57::KK57::KK57: gücü yeten yetene..Rabbim iyilerle karşılastırsın..Babacıgınız ellerine sağlık..o kadının yerinde sende bende olabilirdik.olaya duyarsız kalmadıgı için sonsuz tesekkürler ...

:KK57::KK57::KK57::KK57: gücü yeten yetene..Rabbim iyilerle karşılastırsın..Babacıgınız ellerine sağlık..o kadının yerinde sende bende olabilirdik.olaya duyarsız kalmadıgı için sonsuz tesekkürler ...

Babamda hep öyle düşünür.
Kızlarım var ya birgün aynı şey başlarına gelse diye.
En azından bu durumdan kurtulmak isteyenlerle karşılaşırız umarım.
Diğer türlüsü insanın çok ağrına gidiyor.
Ben babamın gözlüğü yere düşmüş adamı hırpalarken onu görünce üzüldüm.
Kadının tepkisini görünce zaten yazık diyebildim.

Gel de duyarsız olma... Böyleleri yüzünden gerçek mağdurlara müdahale etmeyen insanlar doğuyor. Geçmiş olsun size, adamın şikayetçi olacağını sanmıyorum çok çok gider karısını döver hıncını alır karısı da canım kocam erkekimm diye kocasını gazlar.

Gel de duyarsız olma... Böyleleri yüzünden gerçek mağdurlara müdahale etmeyen insanlar doğuyor. Geçmiş olsun size, adamın şikayetçi olacağını sanmıyorum çok çok gider karısını döver hıncını alır karısı da canım kocam erkekimm diye kocasını gazlar.

Kesinllikle.
Şikayetci olursa da şansımıza artık.
Olucağına varır :KK14:

Böyle tipler şikayetçi olmaz iyice gururuna yediremez dayak yedim de şikayetçi oldum demeyi. Ama babanızı tekken yakalayıp dövdürtmeye kalkabilir. Bir kaç gün dikkat edin derim.
Kadına da kocası ne yapıyorsa müstehakmış gerçekten..

Böyle tipler şikayetçi olmaz iyice gururuna yediremez dayak yedim de şikayetçi oldum demeyi. Ama babanızı tekken yakalayıp dövdürtmeye kalkabilir. Bir kaç gün dikkat edin derim.
Kadına da kocası ne yapıyorsa müstehakmış gerçekten..

Ben zaten aynı yerde çalısıyorum babamla.
Sürekli yanyanayız.
Diğer türlü işyerimizde erkek ağırlıklı işci çalışıyor.
Tabi içinde pislik olan adam heranı kollar o ayrı.

Tv'de görünce inanın çok kızardım
Kadını öldürüyor nasıl seyredebiliyor ya derdim.
Dünden sonra çok iyi anladım.
İnsanlar doğrusunu yapıyormuş.

İlginç ama yani geçen gün bir adam kadına çıkışıyordu hemen ben de harekete geçtim sakin olun demeye gidiyordum, sonra baktım tatlıya bağladılar gibi yürüyüp gittiler. Ama ilgisiz de bırakmamak lazım bilemiyorum çok garip gerçekten de bu durum, yine de tepkisiz kalamıyorum çok zaman. Gerçi o zaman baban gibi olurum değil mi arada kalan kişi konumunda yani.

İlginç ama yani geçen gün bir adam kadına çıkışıyordu hemen ben de harekete geçtim sakin olun demeye gidiyordum, sonra baktım tatlıya bağladılar gibi yürüyüp gittiler. Ama ilgisiz de bırakmamak lazım bilemiyorum çok garip gerçekten de bu durum, yine de tepkisiz kalamıyorum çok zaman. Gerçi o zaman baban gibi olurum değil mi arada kalan kişi konumunda yani.

Ay nolur dikkat edin.
Ne yapıcakları inanın belli olmuyor.
Allah korusun psikopatı falan.
Kadın yardım edin demediği müddetce dokunmamak gerekiyormuş ben bunu ögrendim ne yazık ki :olamaz:

Dövmesine engel olacak kadar müdahale edebilirsiniz, dövemezsiniz. Müdahale etmeniz güzel bir şey tabii, duyarsız kalmamanız, babanızın eline sağlık. Ama dediğim gibi, engellemekten fazlası suç.

Dövmesine engel olacak kadar müdahale edebilirsiniz, dövemezsiniz. Müdahale etmeniz güzel bir şey tabii, duyarsız kalmamanız, babanızın eline sağlık. Ama dediğim gibi, engellemekten fazlası suç.

Evet haklısınız.
Sivil polis sağolsun çok sert bir dille anlattı bize :KK48:

Back
X