Oldurmaya Çalışıyorum

Aklıma İrmik'in eski sevgilisi geldi, o da tuvalette sessiz çiş yap diyormuş flflkfk bi de kıskanıyodu kızı bol elbise alıyordu, her işini kendi görüyordu kızın falan. Aynı manyaklık yemin ediyorum.

Senin muhabbetin-enerjin baya iyi ama, kendisinde bu kadarcık ışık olmasa üç günü de göremezdi. Bence de kendisi kaybetmiş.

O kadar fena durumdayiz ki arkadaslarim yurt disindan evlilik yapmayı dusunuyorlar

Valla ben de anlamadim bastan dedim ya benn ondan büyüğüm bir de ama sonradan aydim adam o kadar sıkıcı ki kız bulamıyor

Oyo
Oyle demedi kadın bence hic okumadinzi

En dogru yorum bu sanirim annemden alıştigım iliski benim ilk sıraya konmamam ve elestirilmem hep de böyle adamlara aşık olmusumdur benim etrafimda pervane olanlara bakamiyorum çünkü alısmamısim kadin da ondan diyor bir de onlara sans ver diye cunku şemalarimdan dolayi yanlis kisileri seciyorum

Aslinda ben de ne olacagısa olsun dedim ama adami gorunce bile nefesim kesiliyor beni aldattığını ya da terk ettigini düşünemedim bana kimseye bağlanamadıgıni duygusal iliski kuramadığını soyledi bir yandan da sevismek istiyor kendimi kullandirmak istemedim

Yo
Yok cok bilindik bir yerde calisiyor su an yazamiyorum

Valla ben de anlamadim bastan dedim ya benn ondan büyüğüm bir de ama sonradan aydim adam o kadar sıkıcı ki kız bulamıyor
İyi de, anlattığınız adam istemese de kız bulur. Yani amaç sadece "kız" bulmaksa, hani gökten yağmaz ama sıkıntı da çekmez. Kendine göre birini bulamıyordur, istediği gibi olmuyordur.

Neden aldatılacağınızdan emininiz? kullandırmaktan kast ettiğiniz nedir?

İlişkiye bakış açınız, adamı tasvir edişiniz yaz dizisi senaryosu gibi. Önyargıları şöyle itelesen, iki akışına bıraksan olur gibi. Akmıyorsa da yapacak bir şey yok. Yine söylüyorum, bu tasvir edilen beyin ilgileneni öyle ya da böyle çoktur. Anlattığınıza göre o sizinle vakit geçirmek istiyor.

Ferhans kırk yılda bir doğru bir şey yazdı, onu da linçleyip öldürdünüz Ferhansın adı çıktı artık ne yazsa linçlenir garibanBen seviyorum bu Ferhansı, foruma renk katıyor.

Geçen başka bir konuda da boş yere linclenmişti.

Adama toptan saf, akilsiz demek yanlış olur ama zeki insanların da sosyal becerileri düşük olabiliyor. Bana da denk gelmişti.

Ben inanmıyorum valla.kim tanıyacak ki bunu? Herkes kendi aleminde.

Ben inanmıyorum valla.kim tanıyacak ki bunu? Herkes kendi aleminde.
Cinsel çekimler vardır ve göz ardı edilemeyebilirler ya da göz ardı edimez. birileri görüşür, nikahına almayacak ya. sırtını kaşıtır adam. Kaşıntı çok tuhaf bi kelime ahahshsh.
Ya kaşınmak dedim de bir süre seks yapmayınca kaşıntısı tutan üye sen misin

İyyyy boş yapan birini kaç yıl çekebilirsin ki. Ama ekonomik yaklaşırsak neden olmasın

Sanırım sadece cinsel olarak ama ben duygusal bir sey hissedemiyorum baglanamiyorum diyen bir erkege nasil guvenilir ki

Parasal ve mezun olduğu okul açısından devam ederseniz nereye kadar idare edebilirsiniz ola ki evlenirseniz nasıl muhabbet edeceksiniz konuşmayı bilmiyor falan diye aciklamissiniz gözümde saf salak bişey canlandı nedense üzüldüm adama ya