• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürün beni yaşamayı istemıyorum artık!!!

bir derdim değil bin derdim var yeter artık bıktım ölmek istiyorum gunah olmasa intihar edicem.. bende öyle bir abi varki abide değil abiyi bırak insan diyemessiniz... Küçüklüğümüzden burnumuzdan getirdi şimdi 25 yaşında ufak şeyleri atlamak istiyorum o kadar çok ki. 25 yaşında hala baba parası yiyip saygı bıle göstermıyo babama küfrediyo bide utanmadan onun parasını yıyo gidiyo borç yapıyo tanıdıklardan borcunu biz ödüyoz hala bize yapmadıgını bırakmıyo internnetten chat ta bi kzıla tanısıyo gidip o kızı kaçırdı hıcbırımıze danısmadan sonra tabı şikayetçi oldular polis kzın ailesi derken benım hayvan abim it gibi korktu ben kızı istemiyorum dedi neyse sonra kızın ailesi adı çıkar diye gelip isteyın dedi tabı bu korkudan ben istemeye gitmem gitmeyelım flan dıyo neyse halamlar ikna ettı bu namus baska bişeye benzemez diye gidip istediler tabı bu hala çalışmıyo bir sürü iş ayarladık onlarda da çalışmıyo zormus efendım..iş. ayrı şehirlerde oldugu için beyefndi herzaman özleyip görmeye gidiyodu tabı kı gitsin nişanlısını elbet görcek ama birde üstelik sigara kullanıyo siagara parası bıle saygı göstermediği babası veryo hergün 20 tl harçlık neyse konuya dönelım ayrı şehirde olunca görmeye gidiyo hep babamın arabası şirkette oldugu için burda değil arabalrla gitmek yerine gidip en pahalı araba kıralıyo bızımkıler kızıyo bari biraz normalını kırala olmaz efendım klası sarsılırmıs. neyse kıza gidip blackberry alıyo kendı parasıyla değil yıne sonra chat tan tanıstıgı kızın eskı sevgılı cıktı ortaya kız onla bayağı bısey yapmı anlayın artık nısanı atcam flan dedı sonra tabı affetttı kızı kız telde kendını affettırdı heralde sonra bu kuzun yanına gıttı affettı kızı neyse daha bu kadar da degıl dugun hazırlıklarında yardımcı olması ıcın akrabalar geldı bıze akrabamızın bı kzızı vardı bunlar kızla bayagı bısey yaptılar nısanlısna da mesaj attı sende guzel mısın kı kızlığından utan dıyeé!!! herkes hazırlık yapyo dugun olcak bu akraba kızıyla fıngırdesıyo üstelık akrabamızın kzıda evlı utanmazlar... kız evınde dugun yapyoz bu dugune gelmıyo akrabanın kzıyla artık ne halt yıyolarsa sonra gelını aldık damat evıne gıdyoz yıne evlenecegı kadının yuzune bakmıyo neyse akrabalar gıttı kızda gıttı tabu gelın ayrı evde degıl cunku kocası calısmıyo ama hala o akrabanın kızıyla konusuyo ve kacmaya karar verıdıler akrabamızın kzı dedıkı ben herseyı bıtırıp oğlunuzla kaçıcam bzıe dıyo annemlere degıl tabı. abım olcak mahlukatt burda evlendıgı kızla alem yapyo telde akrabamızın kzıyla nerdeyse yuva dalacaktı okuz abımın yuzunden neyse onuda kandırdı vazgectıler.. sonra kızı alıp hergun gezdırıyo mangal yapyo bıze degıl kıza ama kendı parasıyla bıle degıl. ev temizliği yapıyoruz gelinde haliyle yardım etmek zorun da ...? ona temizlik yaptırmıyo neyse bigün temızlık yapıyoruz annem hepimize iş bölümü yaptı ben halıları silcektım gelınde bulaşığı yıkadı kahvaltı tabakları falan neyse yıkadı sonra bzım kı akşama kadar sürttü baba parasıyla geldı odasına girdi sonra bir bağırdı çağırdı utanmıyor musunuz da daha 2 gunluk gelıne bulaşık yıkatıyosunuz Allahtan korkun 3 haftalık gelınmıs bulaşık yıkatıyomusuz annem de ne bağrıyosun be dedi anneme saldırmaya başladı dövcektı bende araya gırdım bağırdım anneme vuramassın napıyosun dıye ben o gun lens takmıstım gözüme seviyorum öyle şeyleri bana bi vurdu gözümdekı lens çıktı annemler ayırmaya kalktıkça o benı dövdu bıze yapmadıgını bırakmadı annemı dövdu bıze çok kötü kufrettı tabı bu arada baban nerdeydı dıyceksınız babam yurtdısında çalışyo... neyse halamlrı aradık oda buraya mersıne yanıma gel işe koyayım dedı gitmedi gidermı baba parası yemek kolay neyse zorla çağırdı defoldu bir sürü bılezık vardı yıyıp gerı geldıler yıne burunumuzdan getiriyo bıktım artık ne altın evlatlar şehit oluyo bu sehitliğ bıle hak etmıyo keske ben gitsem ben sehıt olsam bıktım artık gunah olmasa intihar edıcem 18 ımdeyım hayatımın baharı güzü dınlemıycem ama yok yaşamak istemıyorum dayanamıyorum tercıhlerımı yaptım aslında tercıh sonuclarını bekleyıp gıtcem ama yıne çözüm degıl aklım annemde olcak yeter bıktım arkadaşlar hıcbır şeyım normal degıl arkadaslarımın yanında bagırıyo arkadaslarımla görüşmek istemıyorum zaten erkek arkadasım flan asla olamaz kız arkadlarıma bıle kızıyo no vermeme bıktım size soruyorum hayatınızda böyle bır ökzü görüdünüz mü??

Hazalcigim gerçekten zor bir durumla karsi karsiyasiniz. Peki abinin çekingidi veya saygi duydugu hiç kimse yok mu? Oyle biri varsa konusmayi deneyebilir. Cocuk degil ki kulagini çekip ikaz edesiniz, sozunu dinledigi bir insan onunla cidi bir sekilde konusmali. Saygi guzel sey, saygi olmayinca insan her seyi yapiyor. Baban geldigi zaman evlerinizi ayirip artik evli oldugunu bundan sonra kendi sorumluluklarinin bilincinde hareket etmesi gerektigini soylese bir cozum olmaz mi? Evlerini kesinlikle ayirmalisinz, sonra ne halleri varsa gorsunler, en azindan her gun muhatab olmazsiniz. Maddi yardimda yapmadiginiz zaman mecbur calismak zorunda kalacak. Annene siddet uygulamis yanlis anlamadiysam, bu buyuk cesaret bunun hesabini Allah'a nasil verecek? Her seye ragmen annen karsisina alip cok guzel bir dille yapmasi gereken seyleri ve nasil bir insan olmasi geektigi hakkinda nasihatler verse. 24 saat sinirli ve saldirgan degilya bu?! Baktiniz olmuyor babaniz gelsin resti ceksin, git ne halin varsa gor desin, bu abine bir iyilik olur belki adam olur. Sen de canini skma ölümden bahsedip durma, dua ettim kabul olmuyor deme dualara devam et. Dua ne kadar yogun ve israrli olursa o kadar cabuk kabul olur. Bu sizin imtihaniniz belli ki, once konusmayi deneyin... adam olmayacaksa evleri ayiracaginizi soyleyin ve bunu yapin. Olmadi bir pskiloga goturun, normal insan davranisi degil bunlar...

hazalcım bana özel msjla mail atabileceğim bi adres verirmisin söyleyeceğim bazı şeyler var

Allah yardimcin olsun canim burdan ne soylenebilirki,Allah annnenede sanada sabir versin insallah duzelir hersey cok gec olmadan iyi geceler.

Allah yardimcin olsun canim burdan ne soylenebilirki,Allah annnenede sanada sabir versin insallah duzelir hersey cok gec olmadan iyi geceler.

amin meleğim inşallah. bu arada kızlar herkes tesekkur ederım saygı duyup uzun uzun yazımı okuyup bana yanıt verdiğiniz için
Herkese mutlu yarınlar dilerim:21:

Cnm güçlü olmaya çalış ve Allah'tan Umudunu kesme ne olur.Kolay değil biliyorum ama endişelerden mümkün mertebe uzak durur ,olayları olduğu gibi kabullenir ve hayata daha pozitif bakabilirsen o zaman huzuru ve mutluluğu yakalayabilirsin.Allah'a duat et cnm abin güzel ahlak ve vicdanı ile başkalarına örnek olan bir insan olsun inş.Unutma cnm kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.Yaşama sevincini kaybetme cnm:16:.Allah'a emanet ol.

bir anne için ne acı verici birsey
doğur büyüt besle o seni gelsin dövsün..
abinin güzel bir sopaya ihtiyacı var sanırım zamanında fazla sımartmışlar

ne kadar sinir oldum anlatamam, bunun tek bir çaresi var dayaga kar$i dayakla savunmak, sizin ailede ba$ka erkek yokmu mesela kuzenlerin falan? eger varsa bir gün hepsini topla getir eve bir güzel dövsünler abini birde tehtit etsinler sen birdaha bunlara dokun binbeter ederiz diye, eger polise falan $ikayet edersen öldürürüz desinler, olur biter, bu tiplelere iyilik yaramiyor zaten.. hatta fazla kuzenin yoksa bile, arkada$lariyla gelsinler gözünü iyice korkutsunlar, erkek degilmi$ zaten..

ne kadar sinir oldum anlatamam, bunun tek bir çaresi var dayaga kar$i dayakla savunmak, sizin ailede ba$ka erkek yokmu mesela kuzenlerin falan? eger varsa bir gün hepsini topla getir eve bir güzel dövsünler abini birde tehtit etsinler sen birdaha bunlara dokun binbeter ederiz diye, eger polise falan $ikayet edersen öldürürüz desinler, olur biter, bu tiplelere iyilik yaramiyor zaten.. hatta fazla kuzenin yoksa bile, arkada$lariyla gelsinler gözünü iyice korkutsunlar, erkek degilmi$ zaten..

ahhh canım benı bı bılsen onu görunce sınırden dıslerımı sıkıyorum... bı nevı cehennemdeyım.. kuzenlerım flan bundan kucuk yaştalar bıde onlar cok uzak baska sehırde kımse yapmaz kı bu ıyılığı dıyorum kı keske erkek olsaydım da ıcım soğusun dıye ben halletseydım yada tekwaonda kursuna flan gıtseydım korkagın tekı zaten erkek olsaydı 25 yasına geldıgı halde baba parası yıyp en azından saygı gösterırdı benım yaptıgım tek sey dua etmek ama artık hıcbır seyden zevk almıyorum herseyden bıktım.. herkese idesteği için tşk :(

canim aslinda illaki dayak atmak için birileri bulunur mesela dayinlar veya amcanlar gibi, o size bunlari yapiyor çünkü biliyorki sizi savunacak kimse yok, dayagin amacida zaten arkanizda birilerinin oldugunu belli etmek.. Allah yardimcin olsun, canim bu kadar üzme kendine, biliyorum çok zor bir durum, ben ya$amadim fakat kom$umun oglu eline sopayi almi$ sokak ortasinda babasina kar$i geliyordu, gerçi babasininda elinde sopa vardi ama çok üzüldüm üstelik milletin için annesine or... bile diyordu, fakat o 17 ya$inda yani tam kötü zamani ergenlik döneminde ama senin abinin durumu daha vahim in$allah kendi çocuklari aynisini ona yapar, anca o zaman sizi anlar ne diyimm

Back
X