Merhaba...yaşadıklarınız ve içinde bulunduğunuz durum elbetteki zor, her insan kendi çektiğini bilir. Bazen dışardan konuşmak kolaydır ama şu peygamberlerin hayatlarına bir bakalım. Mesela Hz.yusuf öz kardeşleri tarafından kuyuya atıldı, 7 sene zindanlarda yattı...Hz.İbrahim cayır cayır yanan ateşin içine atıldı...Hz.Yunus'u balık yuttu. Allah'ın en sevgili kulu olan Hz.Muhammed(s.a.v) in başına ne çileler geldi...ve daha yüzlerce peygamberin hayatlarına bakın hep çilekeşlikle geçti. Bu insanlar Allah'ın en sevdiği kullarındandı. Fakat sonucuna bakalım hepsi kurtuluşa erdiler, hem bu dünyada hemde ahirette. Biz onlar gibi elbette olamayız ama Allah sizin başınıza sıkıntılar verdiyse sizi sevmediğinden değildir. Eğer öyle bişey olsaydı en sevdiği kullarının başına bunların gelmesine izin vermezdi değilmi? Ben mesela kötü bişey yaşadığım zaman benden daha zor durumda olan insanların hayatlarını düşünüyorum. Ve şükrediyorum. Son olarak sizden Asr suresi'nin anlamını okumanızı rica ediyorum. Zaten 3 ayetlik kısacık bi sure ama çok şey anlatıyor. Allah hayatınızı güzelliklerle donatsın inşÂllah selamete erdirsin