Olecegim gunu iple cekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gizemliasli gizemliasli başkalarıyla olan yazışmalarıma her seferinde ifade koymak zorundamısın
Koyma çünkü rahatsız oluyorum. Tubaasare Tubaasare bana "Allah razı olsun" diye yazmış, bende ona "Sendende razı olsun" diye yazmışım ve sen buna bile saçmasapan ifade koyuyorsun . Allah'ın adını duymaktan bu kadar rahatsız oluyosan saygı duymanı dene. Bu bizim yorumumuz , seni ilgilendirmez.

Son düzenleme:
Dunya hayatı güllük gülistanlık değil kimsenin ki Allah'ın sen olmasaydın 18 bin alemi yaratmazdim dediği kulu peygamberimiz s.a.v hayatına bakacak olursak...anne baba dede amca en sevdikleri sırayla kaybediyor.. çok sevdiği eşi Hz Hatice nin ölümünü görüyor ..ve doğan bütün erkek çocuklarının ölümüne sahiT oluyor evlat acısı çekiyor...kendi insanları tarafından dislaniyor bir sürü hakarete uğruyor taslaniyor üzerine deve iskembesi dökülüyor daha bir sürü işkence

Yani demem O ki dünya mutlu olanacak yer değil bari ahiretini yakma

Ne evlat ne eş ne ev ne araba tek içini rahatlatan aşk Allah aşkı emin ol... Senai demirciden sevildiğini bil ve Allah yalnızlarla konusur şiirini dinlemeni tavsiiye ediyorum en zor zamanlarimda bana destek olan siiler

Dunya hayatı güllük gülistanlık değil kimsenin ki Allah'ın sen olmasaydın 18 bin alemi yaratmazdim dediği kulu peygamberimiz s.a.v hayatına bakacak olursak...anne baba dede amca en sevdikleri sırayla kaybediyor.. çok sevdiği eşi Hz Hatice nin ölümünü görüyor ..ve doğan bütün erkek çocuklarının ölümüne sahiT oluyor evlat acısı çekiyor...kendi insanları tarafından dislaniyor bir sürü hakarete uğruyor taslaniyor üzerine deve iskembesi dökülüyor daha bir sürü işkence

Yani demem O ki dünya mutlu olanacak yer değil bari ahiretini yakma

Ne evlat ne eş ne ev ne araba tek içini rahatlatan aşk Allah aşkı emin ol... Senai demirciden sevildiğini bil ve Allah yalnızlarla konusur şiirini dinlemeni tavsiiye ediyorum en zor zamanlarimda bana destek olan siiler

Katılıyorum kardeşim👏

Sizi cok iyi anliyorum, insan bazen yok olup gitmek istiyor, hersey anlamsizlasiyor..
Yani darda olmasa bile bombos anlamsiz geldigi oluyor hayatin..
Bu imanla imansizlikla alakali degil, sanirim yas gittikce elimizde etrafimizda somut seyler olsun istiyoruz.
Bunalmakta haklisiniz ama gun dogmadan neler dogar..
insallah feraha erersiniz en yakin zamanda 🙏🏻
Olmeye acele etmeyin, hepimiz zaten onu tadacagiz..

gizemliasli gizemliasli başkalarıyla olan yazışmalarıma her seferinde ifade koymak zorundamısın
Koyma çünkü rahatsız oluyorum. Tubaasare Tubaasare bana "Allah razı olsun" diye yazmış, bende ona "Sendende razı olsun" diye yazmışım ve sen buna bile saçmasapan ifade koyuyorsun . Allah'ın adını duymaktan bu kadar rahatsız oluyosan saygı duymanı dene. Bu bizim yorumumuz , seni ilgilendirmez.
Aciz insanlar sadece benim fikrim güya benim inancım diyen insanlar bence kale almaya bile canım değmez Allah kerse onu anan kalbi ihsan etmez ... selam ve dua ile😊

Ayrıntılı ultrasonu bazı devlet hastaneleri yapıyor,
İstanbul'da iseniz Zeynep Kamil hastanesinde yaptırabilirsiniz,
Çapa, Cerrahpaşa ve balta limanı hastanesi de yapıyor ama Cerrahpaşa 250 TL ücret alıyor, capa ücret alıyor mu bilmiyorum ,
Ben Zeynep Kamil hastanesinde ücretsiz yaptırdım ve çok kolay randevu aldım
Mersin erdemli de oturuyorum malesef buradaki imkanlar kısıtlı

Mersin erdemli de oturuyorum malesef buradaki imkanlar kısıtlı
Konu sahibinden cok size üzüldüm 😕 Allah yardımcınız olsun egitim durumunuz ne? İnsallah en kisa zamanda bi is cikar karşınıza. Aileleriniz hic mi yardim etmiyor? Uzak misiniz onlara. Gercekten üzüldüm bu durumda olan birine aileler nasil yardim etmez😕

Aciz insanlar sadece benim fikrim güya benim inancım diyen insanlar bence kale almaya bile canım değmez Allah kerse onu anan kalbi ihsan etmez ... selam ve dua ile😊

Aynen canım bende gülüyorum böylelerinin haline😊 kendi yorumlarına biri bişey diyecek olsa hemen saygıdan ondan bundan bahsederler ama iş kendilerine gelince sanki tek kendi yaptıkları doğruymuş gibi bide üste çıkmaya çalışırlar . Allah'ın selamı üzerine olsun canım😊

35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.

Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.

Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?

Psikolojim berbat, her gecen gun daha bir agresiflesiyorum. Inancim da bitti.

Olecegim gunu iple cekiyorum.
Canım. Her ne hissediyorsan bir gün geciceni bil hiç bir üzüntü kalıcı değildir en zor günler bile gecicek muhakkak mutlu gelişmeler. Olucak hayatında sabırlı ol gerekirse psikiyatrki destek al insanların zor dönemleri oluyor hayatta

Canım içinde olduğun psikolojiye kesinlikle hak veriyorum fakat sakın bu hatalara düşme. Öyle büyük dertler öyle büyük sınavlar var ki kendi derdinden utanırsın.. o insanlar bile diyor ki Allah bizi çok seviyor demek imtihanımız böyle büyük. Çocuğun çaresizce ölümünü bekleyen her gün o korkuyla yaşayan anneler, bir yetişkinin kaldıramayacağı sınavları olan çocuklar varr.. Keşke birinin kalbine dokunsanda bir görsen... o zaman bu dediklerinden çok utanırdın. Ne var hayatında imkansız olan, 35yaşına geldiysen ne olmuş, evlenemezsin hayatına kimse girmez mi sanıyorsun, araba alamazsın imkansız mı sanıyorsun..

Çaresiz dertlerin yok.. her zaman şükret.. inan herşey olur herşey

Aynen canım bende gülüyorum böylelerinin haline😊 kendi yorumlarına biri bişey diyecek olsa hemen saygıdan ondan bundan bahsederler ama iş kendilerine gelince sanki tek kendi yaptıkları doğruymuş gibi bide üste çıkmaya çalışırlar . Allah'ın selamı üzerine olsun canım😊
Kesinlikle katılıyorum amin canim❤

Nasıl hiçbir şeyin yok
Ac mısın acıkta mısın elin ayağın tutmuyor mu , gözlerin kulakların duymuyor mu nedir ??
İlla ev araba mı hayatta gurur duyulacak şey?
Akşama pişirecek birşey bulamayanlar var,
Başını sokacak evi olmayanlar
Parmagını kıpırtadacak gücü olmayanlar
Daha niceleri...

Bir insanın evinin arabasının cocugunun kocasının olması önemli değil. Zira ölürken bunların hiç birini götüremiyorsunuz
Arabanıza başkası biniyor, evinizde başkası oturuyor, cocugunuzun ayda yılda bir ziyaret ettiği biri oluyorsunuz ve koca da hayatına bakıyor. Bi düşünürseniz gurur vesilesi olarak saydıgınız şeylerin hiç biri aslında sizin degil.

Ailenize yardım edin, Sizden daha kötü olan kişilerle tanışın yardım edin. Gönüller kazanın mesela... Bence esas bunlar gurur kaynagı olmalı.

İşte gelmiş bile dediğim gibi...

Konu sahibinden cok size üzüldüm 😕 Allah yardımcınız olsun egitim durumunuz ne? İnsallah en kisa zamanda bi is cikar karşınıza. Aileleriniz hic mi yardim etmiyor? Uzak misiniz onlara. Gercekten üzüldüm bu durumda olan birine aileler nasil yardim etmez😕
Üniversite mezunuyum maalesef ye kürküm ye misali bizim durumumuz bizde ailemiz var sanıyorduk

YaşAdığınız ağır depresyon. Yardım almanız lazım. Doktor yardımı. ilaçlarla. Psikolojik yardım en güzeli. İmkanınız varsa deneyin. Gerçi ben psikolog falan hiç gitmiyorum. Özelimi anlatmak istemiyorum. Ama yanlış yapıyorum biliyorum.hastalığım yüzünden Her ilacı kullanamıyorum.
büyük ihtimalle çocukluğunuz zor geçti gençliğinizi değerlendiremediniz. Sağlıklısınız bu çok iyi ama sağlığını kaybetmeyen için bu bir avuntu olmuyor. Ki herkes için böyle kendinizi suçlamayın. ( ben hastayım sürekli oradan biliyorum.) ne yaşadığını herkes kendi biliyor.
dayanıp dayanamadığınıza kendiniz karar verin. Başka insanların görüşlerinin çok önemi yok.
SandığınızdAn çok daha güçlüsünüz. İnsan çok güçlü bir varlıktır.

Kendi sorumluluklarimizi Allaha yüklememek lazim bence.

Hayatini degistirmek senin elinde.
Basina gelenleri izleme, izleyip de ah vah etme.
Yasa. Üret ve basla biryerden.
Ona buna dayanma mucize bekleme..
Mucize sensin. Hayatini sekillendirmek senin elinde..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X