- 6 Mayıs 2016
- 9.185
- 9.089
- 198
- Konu Sahibi Summer-girl

Koyma çünkü rahatsız oluyorum.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunya hayatı güllük gülistanlık değil kimsenin ki Allah'ın sen olmasaydın 18 bin alemi yaratmazdim dediği kulu peygamberimiz s.a.v hayatına bakacak olursak...anne baba dede amca en sevdikleri sırayla kaybediyor.. çok sevdiği eşi Hz Hatice nin ölümünü görüyor ..ve doğan bütün erkek çocuklarının ölümüne sahiT oluyor evlat acısı çekiyor...kendi insanları tarafından dislaniyor bir sürü hakarete uğruyor taslaniyor üzerine deve iskembesi dökülüyor daha bir sürü işkence
Yani demem O ki dünya mutlu olanacak yer değil bari ahiretini yakma
Ne evlat ne eş ne ev ne araba tek içini rahatlatan aşk Allah aşkı emin ol... Senai demirciden sevildiğini bil ve Allah yalnızlarla konusur şiirini dinlemeni tavsiiye ediyorum en zor zamanlarimda bana destek olan siiler
Çok geçmiş olsunSolunum yetmezligi sizin?
Aciz insanlar sadece benim fikrim güya benim inancım diyen insanlar bence kale almaya bile canım değmez Allah kerse onu anan kalbi ihsan etmez ... selam ve dua ilegizemliasli başkalarıyla olan yazışmalarıma her seferinde ifade koymak zorundamısın
Koyma çünkü rahatsız oluyorum.Tubaasare bana "Allah razı olsun" diye yazmış, bende ona "Sendende razı olsun" diye yazmışım ve sen buna bile saçmasapan ifade koyuyorsun . Allah'ın adını duymaktan bu kadar rahatsız oluyosan saygı duymanı dene. Bu bizim yorumumuz , seni ilgilendirmez.
Mersin erdemli de oturuyorum malesef buradaki imkanlar kısıtlıAyrıntılı ultrasonu bazı devlet hastaneleri yapıyor,
İstanbul'da iseniz Zeynep Kamil hastanesinde yaptırabilirsiniz,
Çapa, Cerrahpaşa ve balta limanı hastanesi de yapıyor ama Cerrahpaşa 250 TL ücret alıyor, capa ücret alıyor mu bilmiyorum ,
Ben Zeynep Kamil hastanesinde ücretsiz yaptırdım ve çok kolay randevu aldım
Konu sahibinden cok size üzüldümMersin erdemli de oturuyorum malesef buradaki imkanlar kısıtlı
Aciz insanlar sadece benim fikrim güya benim inancım diyen insanlar bence kale almaya bile canım değmez Allah kerse onu anan kalbi ihsan etmez ... selam ve dua ile![]()
Canım. Her ne hissediyorsan bir gün geciceni bil hiç bir üzüntü kalıcı değildir en zor günler bile gecicek muhakkak mutlu gelişmeler. Olucak hayatında sabırlı ol gerekirse psikiyatrki destek al insanların zor dönemleri oluyor hayatta35 yasindayim ve hicbir seyim yok. Ne baktikca emeklerimin karsiligi olarak gurur duyabilecegim evim veya arabam, ne zor anlarimda omzunu hissedebilecegim bir sevdicegim ne de kokladikca beni hayata baglayabilecek bir cocugum var.
Hicbir seyim yok. Bu yetmezmis gibi, ailemde cikan saglik sorunlari sanssizligimi bir kez daha carpti suratima.
Hani Allah kuluna kaldiramadigi yuku vermezdi? Hani? Yaratici kulunu bu kadar mi sevmez?
Psikolojim berbat, her gecen gun daha bir agresiflesiyorum. Inancim da bitti.
Olecegim gunu iple cekiyorum.
Canım. Maalesef byke. İnsanlar her konu altında var maalesef kavga etmeye kalksan hepsiyle. Ömür yetmez Allah ıslah etsinEn çokta sizin gibiler özgürlük der ama kimsenin hayatına ve inancina saygı duymaz. ..
Kesinlikle katılıyorum amin canim❤Aynen canım bende gülüyorum böylelerinin halinekendi yorumlarına biri bişey diyecek olsa hemen saygıdan ondan bundan bahsederler ama iş kendilerine gelince sanki tek kendi yaptıkları doğruymuş gibi bide üste çıkmaya çalışırlar . Allah'ın selamı üzerine olsun canım
![]()
Nasıl hiçbir şeyin yok
Ac mısın acıkta mısın elin ayağın tutmuyor mu , gözlerin kulakların duymuyor mu nedir ??
İlla ev araba mı hayatta gurur duyulacak şey?
Akşama pişirecek birşey bulamayanlar var,
Başını sokacak evi olmayanlar
Parmagını kıpırtadacak gücü olmayanlar
Daha niceleri...
Bir insanın evinin arabasının cocugunun kocasının olması önemli değil. Zira ölürken bunların hiç birini götüremiyorsunuz
Arabanıza başkası biniyor, evinizde başkası oturuyor, cocugunuzun ayda yılda bir ziyaret ettiği biri oluyorsunuz ve koca da hayatına bakıyor. Bi düşünürseniz gurur vesilesi olarak saydıgınız şeylerin hiç biri aslında sizin degil.
Ailenize yardım edin, Sizden daha kötü olan kişilerle tanışın yardım edin. Gönüller kazanın mesela... Bence esas bunlar gurur kaynagı olmalı.
Amin canım aynen değmez ama haksızlık karşısında durmakta olmazCanım. Maalesef byke. İnsanlar her konu altında var maalesef kavga etmeye kalksan hepsiyle. Ömür yetmez Allah ıslah etsin
Üniversite mezunuyum maalesef ye kürküm ye misali bizim durumumuz bizde ailemiz var sanıyordukKonu sahibinden cok size üzüldümAllah yardımcınız olsun egitim durumunuz ne? İnsallah en kisa zamanda bi is cikar karşınıza. Aileleriniz hic mi yardim etmiyor? Uzak misiniz onlara. Gercekten üzüldüm bu durumda olan birine aileler nasil yardim etmez
![]()
Size saygı duymadığımı nerden çıkardınız?En çokta sizin gibiler özgürlük der ama kimsenin hayatına ve inancina saygı duymaz. ..