- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.358
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
Heyyy ne oluyor summer ya
Kötü bir ruh halindesin su anda , toparla kendini kuzum
Biz napalim ayol , kendimi en yakın köprüden atım o zaman , ne olmuş evin araban yoksa ? Sonuçta başını soktugun bir aile evin , önünde yemeğin , annen baban var , dunyanin yarısından daha şanslısın bunlara sahip olduğun için
Lütfen bu geceyi sakince geçir , yarın yeni bir güne uyan ve umudunu asla kaybetme
Kötü bir ruh halindesin su anda , toparla kendini kuzum
Biz napalim ayol , kendimi en yakın köprüden atım o zaman , ne olmuş evin araban yoksa ? Sonuçta başını soktugun bir aile evin , önünde yemeğin , annen baban var , dunyanin yarısından daha şanslısın bunlara sahip olduğun için
Lütfen bu geceyi sakince geçir , yarın yeni bir güne uyan ve umudunu asla kaybetme
Zaten kendinden nefret etmek için yer arıyor, allaha daha çok yaklaşmadım demekki bunları hakediyorum diye düşünebileceği aklınıza geldi mi acaba? Millet istediği kadar psikolojik yardım almayı deli olmak zannetsin, yardım alanları aşağılasın, depresyon çok ciddi bir sağlık sorunudur, ben doktora gitmem diyen herkes mutlaka geçirmiştir ve tedavi edilmesi gerekir. Biri gelmiş burada bizden yardım istiyor dediğiniz şeye bak. Valla bazen buradaki insanlarla yüzyüze tanışmadığıma seviniyorum. Neyse.