Ölecek öldürecek

cileqq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
50
0
36
Gaziantep
Kızlar arkadaşım..

Arkadaşım kızlar birini sevmiş çocuğu tanımak için sahte face profil almış başka bir kız resmi koyup sevdiği çocuğu eklemiş.
Sonra çocuk aşık olmuş bizim kıza öyle böyle derken sahte bir ilişki doğmuş.
Sonra sahte bir ilişki kurarken sahteden vazgeçirip kendine aşık etmek için sahte profili kişiliği yani kendiyle arkdşmış gibi göstermiş.
Kızın yaşı ailesi herşeyi herşeyi yalan .
5 ay görüşmeden telefonla yürütmüşler.
Çocuk iyi değilim demiş.
Arkadşım hiç iyi değil açıklamak istiyorum diyor ama ya sevmezse ya giderse diyr.
Kızlar bir neslihan olarak mesaj atıyor bir esra (gerçek adı)
birlerine arkadaş gibi gösteriyor çocuğu neslihan olara çağırıyor ama giden esra yani çocuk arkadaşının geldiğini görüyor.
Kızlar napsın korkuyoruz lütfen

ben yazdıklarından hiç bişey anlamadım. biraz daha açıklayacı olsan diyorum. Bir de neden o kadar seviyorsa dürüst olmadı?bilmiyorumkismile

açıklarsa daha beter olur 5 ay dalga geçer gibi lmaz: neslihanın başına bir iş gelse mesela ,, birgün esra dese ki ona neslihan bir cocukla evlenecek .. zaten nişanlılardı cocuk askerdeydi seninle öylesine konuşuyordu falan filan ,, esas oğlan neslihandan nefret eder böylece sorun ortadan kalkar

başta yalanlarla başlamış bir ilişkiden hayır gelmez.. arkadaşınız açıklasın herşeyi çocuğa bıraksın gerisini de..

oohhooo, valla yalanlar üstüne kurulmuş bi ilişkiden ne bekliyo acaba arkadaşınız...

Neslihan mı Esra'yı öldürecekmiş?:ecrin_bebek:

bence aklını başına alsın bu boş işleri bıraksın...
sor bakayım arkadasına,karsısındakı ınsan ona boyle yalanlar dolu bı ılıskı verse ne dusunur,hisseder. kendını bı onun yerıne koysun bakalım...

bi dakika bi dakika bu konu fake !!!
nerden anladın derseniz eğer konu sahibi böyle alengirli işleri çok seviyor,ortaya bir laf atıp kaçıyor..
"dua" başlıklı konuyu hatırlayanlarınız olur belki,çok da eski bi konu değil geçen hafta açıldı sanırım.. konu sahibi geçen hafta salı günü zorla 40 yaş büyük biriyle evlendiriliyordu ne çabuk esralarla neslihanlarla takılmaya başladı acaba kafamçokkarıştı

evet bide salı günü nikah demiş, demekki evlendi de arkadaşlarının derdine düştü zavallım
ya kimi kandırdığını zannediyo bu kız; zaten konu baştan aşağı saçmalık; sanal ilişkilerin de b..nu çıkardılar afedersiniz; bence de fake bi konu...

sevmek mi :ecrin_bebek:

yalanlarla 5 ay boyunca unuttuğu adam bunu severse bende ben değilim sempatiksalakcinni

"kötü içerik" butonuna basılması yeterli..

700 lira avon borcu :umursamaz:
ailesinin kendinden 40 yaş büyük biriyle evlendirmek istedigi için ölmek isteyen bir kız :umursamaz:
güzel sanatlara hazırlanana kursa giden bir kız:umursamaz:
şimdide çift kişilikli arkadas:umursamaz:

yazık sana canım

Burada neler oldu yıne kafamçokkarıştı
Ya bız de genc olduk
Allah'ıma bın sukur hala gencım, guzelım sempatiksalakcinni
Ama boyle alengırlı olaylara hıc burnumu sokmazdım.:uhm:
Allah ım sana gelıyorum...

Şimdi siz güzel sanatlar kursuna giderken esra'da adamla buluşsun.

Sonra neslihan sizin 700 liralık avon borcunuzu ödemek için 40 yaş büyük adamla evlensin.

Sonra da gökten 3 elma düşsün....

Şimdi siz güzel sanatlar kursuna giderken esra'da adamla buluşsun.

Sonra neslihan sizin 700 liralık avon borcunuzu ödemek için 40 yaş büyük adamla evlensin.

Sonra da gökten 3 elma düşsün....

vereliniortak

:lepi: alkisalkisalkis :teytey: delikafadulden :1hug: :sm_cool:

evliyim ben merak etmeyin
ama bu kadar kötü insalarla inanın baş edemem çünkü siz destek olmak ne bilmiyorsunuz borcumuda ödedi ailem tamam cnm rahat edin
arkadaşım iyi değil ondan yazdım keşke yazmasaydım fake make ne haltsa o değil

Balayından mı bağlanıyorsunuz şu anda bize?
3 günlük gelin forum köşelerinde gezmezse daha iyi olur...
Cicim aylarının tadını çıkarın,arkadaşlarınızın dertlerini boşverin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…