Ölecem bu vicdan azabından!!!

M

Malesef insanlar çok kötü davranıyorlar, duyarlı davraşınız için ben kendi adıma teşekkür ederim.

Ben bizim apartmanın içine iki battaniye bi de kazak koydum bulduğum kediyi köpeği getirip besliyorum.apartman sakinlerinin çoğu öğrenci bu yüzden sorun olmuyor.bunu karlı yağmurlu çok soğuk havalarda yapıyorum.apartmanların içi sıcak oluyor ya.ama herkesin apartmanı,komşusu olmayabilir tabi...

Kapimin , is yerimin onunde kedi evlerim var ama yetmiyor
Kışın eve hergun agliyarak geliyorum
Cok fazlalar ve mahallede kimse bakmiyor.
Maasimda her ay kalan kismi onlar icin harciyorum karinlari tok Allah'a sukur ama usuyorlar
Kar yagdiginda kullanmdigim bi odam var gecen sene oraya almistim . Ama butun kis boyunca bunu yapamam esim izin vermez
Anlicagin M M e g bende bu konudan muzdaribim keske bi kanun olsa herkes bi hayvan beslese ne kadar guzel olur dimi?

Daha bugün doğum yapmış ama bebeğin kordon annenin rahminde bebekte sürekleniyor anne bağır bağır bağırıyor .

Gel dedim azcık canını yakar ama kaptım bir koliye koydum baya tenha bir yere götürdüm onları yavrusu ölmüştü..

Gömdüm . .

Süt ve mama bıraktım yanına tepkisiz ve ruhsuzdu annesi .. çok acı çekiyordu..

Öldüm.. Bende yapıyorum hep ev çöp torbalarıyla kaplıyorum buda yaptığım bir örnek ..

Bizim burada iki yan apartmanda bir karı koca evinin bir odasını kedilere ayırmış. Ev giriş katta balkondan girip çıkıyorlar. Onlar da kutular yuvalar yapıyor. Bir de köpek sahiplenmişler. Kadın çok ilgileniyor. Ben de mama ya da artan yemeklerden götürüyorum. Çevrede gördüklerime mama ve su götürüyorum. Herkes birşeyler yapmalı gerçekten. Onların dışarda yaşam şartları zor. Geçen pişmiş tavuk götürdüm kedilere. Baktım bir tane kirpi mamalardan yiyordu :) çok kirpi oluyor burada. Evde bir tane kedimiz var. Başka kedi getirdiğimde huzursuz oluyor. Başka sahiplenemiyorum. Geçen gün bir apartmanın kapısına bir yazı asmışlar. Kuşlar için ekmek atmayın yerler kirleniyo diye. Çok ilginç insanlar var cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…