• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölen çoçukluğumun zaferi !!

Allah belalarını versin...
İdam kararı çıksa da bu suçları işleyenler gözümüzün önünde asılsa inan çok zevk alırım bundan...

İşte sadece bu sebeplerle kız çocuklarını çok sevmeme rağmen inşallah kızım olmaz diyorum çünkü korkuyorum...
Belki yanlış düşünüyorum ama gerçekten korkuyorum...
Ama sadece kız çocuklarına yapılmıyor ki bu sapıklık vahşilik. Benim de iki oğlum var ödüm kopuyor. Allah korusun

İçim acıdı yaşadıklarına yanında olup destek olmayı çok isterdim , umarım hapse giren kişiler Özgecanın sapığının yaşadıklarını yaşarlar .

Biz kadınlara bu ülkede çok İş düşüyor ister kabul edin ister etmeyin , eğer biz kadınlar bu olaylarda birleşip sesimizin yükseltmediğimiz sürece bu kanunların değiştirilmesi gerektiğini ve kendi haklarımızı savunmadığımız sürece bizler daha çok cinsel obje et parçası olarak damga yeriz . Bizler bir insan olduğumuzu kadının sadece cinsellik için et parçası olmadığımızı ve bu tip çocuk ve kadın tecavüzlerinde birlik olmadığımız sürece bu pis şeyleri yaşamaya devam edicez . Bu ülke din adı altında şeriat istekleri ve küçücük kız çocukları çarşafa sokulup cinsel obje gibi gösterildiği sürece bu olaylar bitmeyecek sadece bizler bu olaylara alışacağız tıpkı şehit haberlerine alıştırılduğımuz gibi .

KAZEN , özür dilerim çok öfkelendim , burada belki bunları yazmamam gerekiyor ama biz kadınlar haklarımıza sahip çıkmak zorundayız .
Çarşafla ne alakası var bayılıyorsunuz konuyu dine çekmeye, saldırmaya. Koca kadın gibi giydirilenler de cinsel obje mi oluyor. Bunun giyimle ne alakası var.
Sizin bu dediğinizin ama açık giyindi tahrik etti diyen zihniyetten ne farkı kalıyor.

Son düzenleme:
5 yaşında mıydın...?

Allahım sana öyle guzel gunler versin ki hiç aklına gelmesin o gunler

O pisliklerde gebersin orda
Gebersinlermi.gebermek onlar icin kurtulus olur bacim.surune surune olmeyi dilesinler ama olemesinler.hem bu dunya hem oteki dunyada cektirsin Rabbim.bu arada dunden beri aklimdan cikmiyosun canim.nasil ya nasil yani diye diye.yavrum suan 5yasinda konduramiyorum.bu duygular bu hisler 5yasindaki varliga yakismiyo.nasil bi pisliklermiski senin defalarca ameliyat olmana sebep olmuslar canim benim.Rabbim sana guc versin dirayet versin saglik sihhat gonul senligi versin bacim.iki gundur seni dusunuyorum o kucuk kalbinde kimbilir ne firtinalar koptu.bu travmayla nasil yasadin kimbilir.sunu bil.seni tanimasamda yuregimin bi kosesinde sana dua ediyor olacagim hep.

Gebersinlermi.gebermek onlar icin kurtulus olur bacim.surune surune olmeyi dilesinler ama olemesinler.hem bu dunya hem oteki dunyada cektirsin Rabbim.bu arada dunden beri aklimdan cikmiyosun canim.nasil ya nasil yani diye diye.yavrum suan 5yasinda konduramiyorum.bu duygular bu hisler 5yasindaki varliga yakismiyo.nasil bi pisliklermiski senin defalarca ameliyat olmana sebep olmuslar canim benim.Rabbim sana guc versin dirayet versin saglik sihhat gonul senligi versin bacim.iki gundur seni dusunuyorum o kucuk kalbinde kimbilir ne firtinalar koptu.bu travmayla nasil yasadin kimbilir.sunu bil.seni tanimasamda yuregimin bi kosesinde sana dua ediyor olacagim hep.
Teşekkür ederim şimdi çok iyiyim kimse anlamaz bile normal hayatımda bunları yaşadığımı.

Kadinligini saygıyla selamlıyorum güçlü kadın çok zor cok!
Ayrıca öldürmeye yeltendikleri o çocuk ölmemiş hiç merak etme ben ve buradaki tüm anneler tüm kadinlar o çocuğu sımsıkı bagriimza bastık...
Iyisin ve daha iyi olacaksın Allah'in izniyle!

En yakın derken? Ne kadar yakinlardan koruyalim cocuklari? Gecen 5 yasinda cok sevdiğim bir oglan cocuguna babannesinin oral yaptığını duydum. O gunden beri ne yapsam diye düşünüyorum.

bir anneyim, ve bir gün erkek çocuğum olursa ona önce kadına saygıyı, bir et parçasından ibaret olmadığını öğreteceğim. erkeklerden dert yanıyoruz onları da bu hale getiren anneleri aslında. kadının en büyük düşmanı gene kadınlar. lanet olsun böyle sapık zihniyetli erkek yetiştiren annelere.
+1

En yakın derken? Ne kadar yakinlardan koruyalim cocuklari? Gecen 5 yasinda cok sevdiğim bir oglan cocuguna babannesinin oral yaptığını duydum. O gunden beri ne yapsam diye düşünüyorum.
Özellikle en yakınlarından yabancı kimse kimseye bişey yapmıyor malumunuz !!! O babaanneyi beynimde katlediyorum şuan!!!

Sana bunları yaşatanların Allah binbir türlü cezasını versin amin

Seni de mücadelenden dolayı tebrik ederim:KK200:

14 aylık bir kızım var doğduğundan beri tanımadığım bir erkek gelip öperse kıyameti koparıyorum neye uğradıklarını şaşırıyorlar hatta tanımadığım kadınlar genç kızlar vs gelip öptüğünde de kıyamet koparıyorum

Ya bir mekana gireriz garson erkek gelir aniden kızımı öper mesela bunu aklım almıyor toplum olarak herkeste bir rahatlık var çok görüyorum kız çocuklarını erkeklerin nasıl sıkıştırdığını öpmek için mıncıklamak için be kadar uğraştığını çocukların kaçmak için çabaladığını vs valla manyak herkes

Üstelik çocukların annesi babası bazen abartma ne var bunda diye çocuğu azarlıyor Ya da öyle seyirci kalıyorlar duruma

Bir de erkek evlat bekliyorum layıkıyla yetiştiririm inşallah tabi ki onu da öptürmeyeceğim elaleme

Herkes öpücüğe bile tepki verse bir şeyler değişir belki!?

Erkek garsonlardan fellik fellik kaçıyorum artık yahu ne cüret sen benim kızımı öpersin öyle aniden yapıyorlar ki bir de:sinirli: kızıma ulaşamasınlar diye duvar dibine filan oturtuyorum gene geliyor arkadan yaklaşıyor öpüyor aniden mesela ben şok Ya dokunmayın çocuklara yahu!

Son düzenleme:
Back
X