Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruz:( cenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Çok yeni henüz. Bu yüzden herşeyin size bi rüya gibi gelmesi, inanamamanız çok normal. Zaman, unutturmayacak ama alıştıracak.. Bende bakamazdım sanırım. Baksam o son hali gitmezdi gözümün önünden... Çok zor.. Bol bol sabır dilerim..

Başın sağolsun.

İyi ki görmemişsin. Ben annemi gördüm. Ve ne zaman annem ile ilgili konuşsak o hali geliyor aklıma ve çok kötü oluyorum.

Hamileydim o gece saklamışlar benden. Yengem son bir kez gördün dedi. Musalla başında abim dayım bir de ben vardık sadece. Yüzünün çeyreğini anca gördüm. Çünkü sarılmıştı. Ve o hali beynime kaxındı. Yıkıldım bi kere daha.

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Bencede bakmayın. Ben kuşum öldüğünde bile son kez bakamadım. Onu öyle hatrlayacaktım çünkü hep. Şimdi bile hastayken ki haliyle hatrlıyorum. Ki bu eşiniz. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu durumda olmanız çok normal. Bir süre hissiz olabilir sonrasında patlama yaşayabilirsiniz.

O patlama anı kendinizi tutmayın....

Rabbim size sabır versin.

Başınız sağolsun..Allah sabır versin..iyi ki bakmamışsınız bir ömür gözünüzün önünden gitmezdi..lütfen bu konuyu düşünüp kendinizi hırpalamayın.

Başın sağolsun.

İyi ki görmemişsin. Ben annemi gördüm. Ve ne zaman annem ile ilgili konuşsak o hali geliyor aklıma ve çok kötü oluyorum.

Hamileydim o gece saklamışlar benden. Yengem son bir kez gördün dedi. Musalla başında abim dayım bir de ben vardık sadece. Yüzünün çeyreğini anca gördüm. Çünkü sarılmıştı. Ve o hali beynime kaxındı. Yıkıldım bi kere daha.
Bende...Ayni durumdayım.
hala dün gibi aklimda.Mekanlari cennet olsun

Son düzenleme:
Ben bebeğimi kaybettim. Kabullenmem için eşim son kez bakmamı istedi ve baktım. Hala o son hali gözümün önünden gitmiyor. Keske bakmasaydım daha mi iyi olurdu diye düşünüyorum ben de.

1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruz:KK43: cenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Keşke görseydiniz. Psikologlarda ölü ile vedalaşmanın yararı olduğunu söylüyor ki bence de öyle.

Başınız sağolsun
Allah evlatlarınıza ömür versin
Ben olsam bakar mıydım?
Cevap vermesi zor cidden
Bir yandan acıyı tamamlamak var bir veda gibi
Diğer yandan o görüntünün akıldan gitmemesi var
Sanırım görmemek daha iyi

Back
X