Ölen kedımı unutamıyorum..ne yapacagımı bılemıyorum..:(

Swan-85

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
622
310
23
Mrb.lar arkadaslar... Martta 3 kedımden 1ı (en cok sevdıgım, bana en duskun, en akıllı&guzel&genc olan) pısı pısıne beklenmedık 1 sebepten ( kurdela yutarak, bıraz da vet.ın yetersızlıgı, amelıyata gec alması yuzunden) öluverdı...1 zmnlar yasam enerjısı dolu olan o sırınler sırını bedenını topraga verdıgım gunden berı tam yuregımın ortasına tas oturdu sankı...Ztn arkasından; hazıranda da cok sevdıgım (aynı zmnda bn de Onun en sevdıgı torunuydum) anneannem de vefat ettı...Bıraz da olumsuzlukların, kayıpların ust uste geldıgı bır yıl gecırmemın de etkısı var sanırım...

Bılemıyorum ıste, en olmadık zmnda aklıma gelıverıyor o sevımlı halllerı, benı takıbe alısları, bana duskunkugu, benı ne kdr sevdıgı (benı etrafımdakı ınsanların cogundan daha cok sevdıgı de asıkardı ustelık...)...her yerde bıraktıgı anılar...Acaba bu matem surecını nasıl daha az sancılı nasıl atlatabılırım? aklınıza gelen bır seyler var mı?

Yardımlarınız ıcın sımdıden tsk.ler...

ne desem bilemedim, her şeyin tesellisi var da, ölümün tesellisi yok, çok çok üzüldüm
benim biriciğim 13 yaşında, bazen yaşlandığını, bizimle çok vakti kalmadığını düşününce kalbim sıkışıyor...
zaman her şeyin ilacı, acınızı yaşayın, yavaş yavaş alışırsınız,yapacak başka bir şey varsa da ben bilmiyorum

Canım, benimde kedim var. çocukluğumdan beri hep kedi beslerim. Kaçıp kaybolanda oldu, ölende. Tabiki çok Üzülüyorsun ama unutuyorsunda. üzme kendini, melek onlar. Cennete uçtu, senin gibi bir meleğin elinden hemde ne mutlu o pisine, bunu düşün. Onu aldın ve onu sonsuz mutlu ettin. Önemli olan bu cnm. Onlar kısa ömürlü canlar, önemli olan o kısacık ömürlerini senin gibi meleklerle geçirmeleri. Al bir tane daha minnoş.

Yavru bi kedi alıp tekrar büyütseniz.
Ananeniz icin basınız sagolsun,
Kediyede üzüldüm bi kurdela sebep olmuş :/
Tsk.ler arkadasım...evt pisicigim cok sudan bır nedenden göçüverdı, o yuzden de kabullenemıyorum hala yoklugunu...sankı o ölünce ev ıssızlastı, bereketı gıttı...Sıyah-beyaz kedılerın; tuxedo(maskelı. smokınlı) kedı denen bır alt turu. var....bnm kedımde bır tuksedo ıdı...onlar cok akıllı, kopek gıbı sahıplerıne duskun, hatta bır soylenceye gore geldıklerı eve ugur getıren kedıler oluyorlar...sonucta sevdıklerımızın kayıpları travma tabıı..atlatması kolay olmuyor..gıdenlerın bıraktıkları bosluk hıc 1 zmn tam doldurulamasa da dedıgınız gıbı 1 yavru pısı almak çivi çiviyi söker mısalı yardımcı olabılır nıye olmasın...ztn 1,5 aya kdr yenı 1 eve tasınıyoruz, yapılacaklar lıstesıne ılk sıraya bunu yazdım....:)

İnşallah iyi gelir sana onunla ugrasmak egitmek,
Seviyorum kedileri ama bakamam diye korkuyorum,
Bebek gibi ilgilenmek lazım :)
Senin kedilerin çok şanslı bence.

Cok tsk.edıyorum cnm..ınan msj.nı okurken duygulandım gene..evt onlar melek ve aıt oldugu yere ucuverdı....tek avuntum o kısacık omrunu bnmle gecırmeyı secmıs olması...

Ben de kedimi 5 ay once topraga verdim. Hic ama hic gecmiyor acisi sadece onsuz yasamaya alismaya calisiyorum ki uzun yillar yasamamistik henuz 1 yasindaydi. Daha gecen gun bazanin altinda oyuncaklarini gordum icim parcalandi. Gece ayak ucumda uyumasini, dibime kadar gelip uyandirmasini, okudugum kitabin arkasindan cikmasini ozledim. Oyle guzel bir surati vardi ki bir daha hic oksayamayacak olmak aci veriyor.

Basiniz sag olsun. Gidene care yok maalesef sadece alismaya calisiyoruz.

Evt degerlı arkdsm acıları cok derın oluyor....zaman...ona teslım olacagız, ız hep kalsada gecen yıllar yaraya kabuk baglatacak ıllakı...

Başınız sağolsun
Benim de 2 tane kedim var ikisinin de başına birşey geldiğini düşünemiyorum bile. Üstelik en düşkünüyse,sürekli peşinizde olan kediyse çok çok zordur Allah sabır versin..
bu acının hafiflemesi için ne yapılır bende bilmiyorum.

Evt sızın melegınızde cok tatlıymıs... kesınlıkle uzuntunuzu cok ıyı anlıyorum...dısardakı 1 kedıyı ona benzetebılıyorsunuz , belkı de hıc olmadık anda-yerde gozlerınız doluyor...zor cok zor ölüm acısına alısmak....

Zooorrr...cok agır bır sızı ıcınıze coreklenıverıyor ve 1 daha da gıtmıyor, gıdemıyor...ıste zmnla sdc bır nebzede olsa o acıyı tasımayı, onunla yaşamayı ogrenerek, bagısıklık gelıstırıyoruz....

Hatta gıdısınden berı Mustafa Cecelı'nın 'Dunyanın butun sabahları'na sardım...Ona atfettım, bundan sonra O'nun, Korsan'ımın sarkısı o...merak eden olursa dıye;

Ayy tuxedo
Smokinli kediler şans getirir eve derler... Cidden coook üzüldüm kaybiniza.
Benim de var bir kedim, o bağı bilmeyen anlayamaz. Cidden çook zor ya
Besleme yapmaya gitseniz? Çok güzel orgutleniyorlar Instagram'da falan. Mamaları alıp copluge-ormana beslemeye gidiyorlar.
Belki sizin gibi hayvansever insanlarla böyle faydalı birşey yapmak girdiğiniz bosluktan kurtulmaniza yararlı olur...

Aynennnn...o tuxi.lerın en ıyılerındendı....evt bazen katılıyorum hayvanseverlerın toplantılarına...ıste mesgulıyetle kendımı oyalamaya calısıyorumda zıhnım her bos kaldıgında aklıma gelıverıyor...3 kere de ruyamda gordum...bıraz zorlu 1 donemden gecıyorum sanırım....

Benim de 6 yaşında kedim var onu çok seviyorum.O da bana düşkün senin de acını anlıyorum. Ömrü okadarmis,zaman herşeyi ilacı canım.Zamanla unutmasam bile acin azilacak yavru kedi alırsan onlar çok oyuncu okuyor onun la oyalanirsin

Mlsf...ztn ben ona hep 'kon kon kelebegım bnm' derdım..hakıkatende omru kelebek kdrmıs...1 yavru edınecegım ınş...

Kuşum öldüğünde hissettiklerim geldi aklıma. Çok zordu gerçekten. Düşünün; yıllarca alışıyorsunuz, bir anda gidiveriyor. Bıraktığı boşluk öyle böyle değildi. :/

Kuşum öldüğünde hissettiklerim geldi aklıma. Çok zordu gerçekten. Düşünün; yıllarca alışıyorsunuz, bir anda gidiveriyor. Bıraktığı boşluk öyle böyle değildi. :/
Kuslar da cok tatlı tabı...hepsını Allah ayrı ayrı ozenıp yaratmıs..bn ztn civciv kus tavsan kopek kedı hepsını besledım...hayvanların hepsı masum, gunahsız...onlar melekkı ztn...

Başınız sağolsun anneanneniz için..

Benimde sultan papağanım öldü temmuzda. Boş kafesine bakıp bakıp ağlardım. Hiç iyi değildim ölmeden önceki gün koynumda uyutmuştum yavrumu. Üstelik bebeğimi kaybettikten sonra gitti oda. Onunda etkisi vardı, annesi annesi diyodunuz oda beni bıraktı ben anne olamayacak mıyım diye ağlıyordum..

Bi süre ne bebek nede kuş istemiyorum dedim..

Ama 2 ay sonra bitanesini gördüm dayanamadım aldım ilk başta sevemiyodum vicdan azabı çekiyodum kızım gitti bunu nasıl sevebilirim diyordum. Ama şuanki kuşum kendine çok bağladı. Kendisi de kızımdan daha çok bağlandı. Eşim bazen kızı unutturdu bu galıba der. Hayır derim kızım başkaydı. Hâlâ da öyle resmlerini videolarını silmeye kıyamam herkese gösteririm anlatırım hâlâ.

Şimdi oğluşla takılıyoz. Tavsiye ederim sizede.. bir hayvana bağlanmak ardından onu kaybetmek okadar kötü ki. En masumumuz onlar, o yüzden ölmelerini kabul edemiyoruz..

Düzenleme: bebek çalışmalarına da bu ay başladım. Hayat devam ediyor sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…