Mrb.lar arkadaslar... Martta 3 kedımden 1ı (en cok sevdıgım, bana en duskun, en akıllı&guzel&genc olan) pısı pısıne beklenmedık 1 sebepten ( kurdela yutarak, bıraz da vet.ın yetersızlıgı, amelıyata gec alması yuzunden) öluverdı...1 zmnlar yasam enerjısı dolu olan o sırınler sırını bedenını topraga verdıgım gunden berı tam yuregımın ortasına tas oturdu sankı...Ztn arkasından; hazıranda da cok sevdıgım (aynı zmnda bn de Onun en sevdıgı torunuydum) anneannem de vefat ettı...Bıraz da olumsuzlukların, kayıpların ust uste geldıgı bır yıl gecırmemın de etkısı var sanırım...
Bılemıyorum ıste, en olmadık zmnda aklıma gelıverıyor o sevımlı halllerı, benı takıbe alısları, bana duskunkugu, benı ne kdr sevdıgı (benı etrafımdakı ınsanların cogundan daha cok sevdıgı de asıkardı ustelık...)...her yerde bıraktıgı anılar...Acaba bu matem surecını nasıl daha az sancılı nasıl atlatabılırım? aklınıza gelen bır seyler var mı?
Yardımlarınız ıcın sımdıden tsk.ler...
Aslına bakacak olursanız bnm de allerjım var...hatta bazen gecelerı oksurugum de oluyor...dr. allerjık astıma donebılecegını dıkkat etmem gerektıgını soyleyıp fıs fıs verdı gecen yıl...fkt testlerde doga,hayvanlar dahıl temel seylere cıkmadı allerjı...bılemıyorum belkı de 1 de ayrıntılı test yaptırmak gerekıyordur...neyse; bnm gecmıste basımdan iş-eş uzucu-sarsıcı bazı olaylar gectıgı ıcın bırden boyle 1 durum gelıstı sanırım...ama evt aynen dedıgınız gıbı sevgılerını dunyalara degısmem...aynı acıyı 5 yıl once 13 yasındakı kopegım oldugunde de hıssetmıstım anck onun uzun yasamıs olusu bıraz tesellı vermstı tabı 1 yandan...kedımse cok kucuktu dha...onlarında 1 kaderı var ıllakı...Allah o kdrlık sure bahsetmıs ona...ıns.dedıgınız gbı hepsıyle 1 gun 1 yerde bulusuruz...:) Bu arada ben bu vesıle ıle buradan sevdıklerını kaybetmıs butun K.K. uyelerıne de tazıyelerımı ıletıyorum...tevekkul&sabır bu yoldakı en buyuk yardımcılarımız sanırım...Başınız sağolsun. Benimde güzeller güzeli bir kedim var bembeyaz. 4 yaşındayken bir hastalık geçirdi öldüm öldüm dirildim. Bir de benim kedilere alerjim var 4 yıl katlandım astım hastası oldum. Sonra dayanamadı ailem kendi yanlarına aldılar. Onu sevebilmek için maske takıyorum. Gözlerim alerji olup kıpkırmızı oluyor göremiyorum. Ama o öyle bi sevgi ki herşeyin üstünde. Kedi sevmeyen insanları anlayamıyorum onlarda bizi anlayamaz. Diğer iki kedinize şükredin ve alerjiniz yok ona şükredin. Ananenizinde mekanı cennet olsun. Cennette kavuşursunuz inşallah
Off offf...cok gecmıs olsun gercekten sız de cok buyuk acılar yasamıssınız...ama her ne kdr acıyı tecrube etmesı cok zor 1 tecrube olsa da, buyumemıze, olgunlasmamıza yardımcı da oluyor ıllakı bu agır surecler...Allah yardımcımız olsun, ıcmıze rehavet versın...Ben hamileyken, annemi kaybettim. Iki tane kuzenimi gencecik yaşta trafik kazasinda topraga verdim. En son karnimda oglumu kaybettim...
Acı bitiyor mu? Tabii ki hayir. Ama en iyi ilac zaman. Zamanla yukun hafifleyecek.
Anneannenize Allah rahmet eylesin.
Ahhh ahhh...heyhat dunya ıste...zorluk-darlık olmasa burası sınav yerı olmazdı ıllakı...dedıgınız gbı gelen acı da gıden aratıyor...bıze de dusen katlanmak ıste elden geldıgınce...hukmedemeyecegımız, kontrolumuzun olmadıgı seylerı olgunluk-sabırla kabullenmek... acı da beslıyor ruhu bır yerde...Seni çok iyi anlıyorum canim anneannem 2011 de vefat etti 2012 de de cennet papağanım inanılmaz müthiş bir kuştu göğusümde uyurdu dışarı çıkarırım kacmazdi küçücük kalbi ile bana dünyaları veriyordu hala unutamadim unutmaya çalışma zamana bırak hayat daha acı şeyler yaşayarak acını hafifletir
Acıları zor evt genc kardesım..Sızınle aynı nedenden kaybetmısız mınnoslarımızı...ne gelır elden...Çok üzüldüm ve dehşete düştüm. Kedimin saçma sapan bir şey yutup küçücük yaşta ölebileceği hiç aklıma gelmemiştiKurdela gibi zararsız bir şeyden ölmüş yavrucak. Daha dikkatli olmalıyım o halde ben de
İnsan hiç unutmuyor o sevimliliklerini, hareketlerini ama zamanla acı geçiyor az da olsa
En azından kısacık hayatını sizinle mutlu şekilde yaşadı
Aslına bakacak olursanız bnm de allerjım var...hatta bazen gecelerı oksurugum de oluyor...dr. allerjık astıma donebılecegını dıkkat etmem gerektıgını soyleyıp fıs fıs verdı gecen yıl...fkt testlerde doga,hayvanlar dahıl temel seylere cıkmadı allerjı...bılemıyorum belkı de 1 de ayrıntılı test yaptırmak gerekıyordur...neyse; bnm gecmıste basımdan iş-eş uzucu-sarsıcı bazı olaylar gectıgı ıcın bırden boyle 1 durum gelıstı sanırım...ama evt aynen dedıgınız gıbı sevgılerını dunyalara degısmem...aynı acıyı 5 yıl once 13 yasındakı kopegım oldugunde de hıssetmıstım anck onun uzun yasamıs olusu bıraz tesellı vermstı tabı 1 yandan...kedımse cok kucuktu dha...onlarında 1 kaderı var ıllakı...Allah o kdrlık sure bahsetmıs ona...ıns.dedıgınız gbı hepsıyle 1 gun 1 yerde bulusuruz...:) Bu arada ben bu vesıle ıle buradan sevdıklerını kaybetmıs butun K.K. uyelerıne de tazıyelerımı ıletıyorum...tevekkul&sabır bu yoldakı en buyuk yardımcılarımız sanırım...
Başınız saolsun. Nur içinde yatsın anneanneniz. Kediniz için ne desem bilemedim. Benim de bir kedim vardı. Öleli 8 yılı geçti, bana son bakışını unutmam. İçimde derin bir acıdır ölümü. Sonrasında çok kedi baktım ama hiçbiri onun gibi olmadı..Mrb.lar arkadaslar... Martta 3 kedımden 1ı (en cok sevdıgım, bana en duskun, en akıllı&guzel&genc olan) pısı pısıne beklenmedık 1 sebepten ( kurdela yutarak, bıraz da vet.ın yetersızlıgı, amelıyata gec alması yuzunden) öluverdı...1 zmnlar yasam enerjısı dolu olan o sırınler sırını bedenını topraga verdıgım gunden berı tam yuregımın ortasına tas oturdu sankı...Ztn arkasından; hazıranda da cok sevdıgım (aynı zmnda bn de Onun en sevdıgı torunuydum) anneannem de vefat ettı...Bıraz da olumsuzlukların, kayıpların ust uste geldıgı bır yıl gecırmemın de etkısı var sanırım...
Bılemıyorum ıste, en olmadık zmnda aklıma gelıverıyor o sevımlı halllerı, benı takıbe alısları, bana duskunkugu, benı ne kdr sevdıgı (benı etrafımdakı ınsanların cogundan daha cok sevdıgı de asıkardı ustelık...)...her yerde bıraktıgı anılar...Acaba bu matem surecını nasıl daha az sancılı nasıl atlatabılırım? aklınıza gelen bır seyler var mı?
7 ay oldu can dostumu toprağa vereli ilk göz ağrım canımdı. Öldüğü zaman bende burda konu açmıştım. Hala ağlarım onun için. 1 günde hastalandı 15 gün mücadele ettik en son kollarımda can verdi. Yine gözlerim doldu. İnanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi ailenin ferdi oluyorlar. Karnımızda taşımıyoruz ama bize evlat oluyorlar. Unutmak bence mümkün olmuyor sadece varlığına alıştığınız gibi yokluğumada alışıyorsunuz. Ben bir daha alamam diyordum ama Allah karşıma bir yavru çıkardı tek gözü enfeksiyonlu tedavi yaptırıp sahiplendiririz diyorduk. İsteyenleri gözümüz tutmadı eşimle. Sonra kopamadık şimdi evladımız o oldu. Ama oğlumu hala unutamıyorum. Çivi çiviyi söker misali dışarda soğuklarda yaklaşmışken yeni canlara evinizi açmak sevginizi onlara vermek bir nebzede olsa iyi gelecek size. Başınız sağolsun gerçekten çok büyük bir acı.Mrb.lar arkadaslar... Martta 3 kedımden 1ı (en cok sevdıgım, bana en duskun, en akıllı&guzel&genc olan) pısı pısıne beklenmedık 1 sebepten ( kurdela yutarak, bıraz da vet.ın yetersızlıgı, amelıyata gec alması yuzunden) öluverdı...1 zmnlar yasam enerjısı dolu olan o sırınler sırını bedenını topraga verdıgım gunden berı tam yuregımın ortasına tas oturdu sankı...Ztn arkasından; hazıranda da cok sevdıgım (aynı zmnda bn de Onun en sevdıgı torunuydum) anneannem de vefat ettı...Bıraz da olumsuzlukların, kayıpların ust uste geldıgı bır yıl gecırmemın de etkısı var sanırım...
Canim benim allah sabir versin.hayvanlar ne muhtesem ne masum canlilar degil mi?bir kedi kizin var benim de.onsuz tek bir gun bile dusunemiyorum,isteyken cocuklarimla birlikte onu da dusunuyorum.3 kisilik dusunuyorum ben.3 cocugum var benim.kimi insanlara boyle soyleyince ne kadar tuhaf geliyor.bilmiyorlarki onlarda birer evlat.bir gun bile bir kedinin kopegin kusun gozlerinin icine bakmadan olup gidecekler o insanlar.o gozlerdeki masumiyeti gunahsizligi bir gun bile gormeden gidecekler bu dunyadan.ne yazik uzuluyorum oyle insanlara.seni cok iyi anliyorum.kizindan once kedi oglusumu kaybetmistim bende.6 sene oldu o oleli.aklima gelmedigi tek bir gun bile yok 6 yildir.ama simdi kizim var.allah abisinin omrunu kizina versin diyorum.arkadaslarin dedigi gibi hazir havalarda soguyorken yeni bir yavruya sicacik yuvanizi acabilirsiniz.melek olan yavrunuz da inanin cennetinde mutlu mesut kosup oynuyor ve sizi izliyor olacaktirMrb.lar arkadaslar... Martta 3 kedımden 1ı (en cok sevdıgım, bana en duskun, en akıllı&guzel&genc olan) pısı pısıne beklenmedık 1 sebepten ( kurdela yutarak, bıraz da vet.ın yetersızlıgı, amelıyata gec alması yuzunden) öluverdı...1 zmnlar yasam enerjısı dolu olan o sırınler sırını bedenını topraga verdıgım gunden berı tam yuregımın ortasına tas oturdu sankı...Ztn arkasından; hazıranda da cok sevdıgım (aynı zmnda bn de Onun en sevdıgı torunuydum) anneannem de vefat ettı...Bıraz da olumsuzlukların, kayıpların ust uste geldıgı bır yıl gecırmemın de etkısı var sanırım...
Sizin de basiniz sagolsun.yeni minnosunuza da saglikli uzun omurler dilerim7 ay oldu can dostumu toprağa vereli ilk göz ağrım canımdı. Öldüğü zaman bende burda konu açmıştım. Hala ağlarım onun için. 1 günde hastalandı 15 gün mücadele ettik en son kollarımda can verdi. Yine gözlerim doldu. İnanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi ailenin ferdi oluyorlar. Karnımızda taşımıyoruz ama bize evlat oluyorlar. Unutmak bence mümkün olmuyor sadece varlığına alıştığınız gibi yokluğumada alışıyorsunuz. Ben bir daha alamam diyordum ama Allah karşıma bir yavru çıkardı tek gözü enfeksiyonlu tedavi yaptırıp sahiplendiririz diyorduk. İsteyenleri gözümüz tutmadı eşimle. Sonra kopamadık şimdi evladımız o oldu. Ama oğlumu hala unutamıyorum. Çivi çiviyi söker misali dışarda soğuklarda yaklaşmışken yeni canlara evinizi açmak sevginizi onlara vermek bir nebzede olsa iyi gelecek size. Başınız sağolsun gerçekten çok büyük bir acı.
Amın cnm...Kayıplar insana çok şey kazandırıyor. Bunada şükür. Dünyada çok acı var gereği bu evet. Bende annemi kaybettim zamanında. O zaman herşeyi sevmekten vazgeçmiştim ki kedime sarıldım. İnsanlardan daha çok şey hissettirebiliyorlar. Rabbim işimizi ahirete bıraktı. Orada kavuşmak ümidiyle
Tsk.ler, szın de aynı sekılde basınız sagolsun...acılalrı hc 1 zmm sıfırlanmasa da bıraz küllenebılır sdc...evt hayvnların da huyları aynı ınsanlarınkı gıbı farklı farklı...aynısına rastlayabilmekı gb1 sey mumkun dgl tabıı...Başınız saolsun. Nur içinde yatsın anneanneniz. Kediniz için ne desem bilemedim. Benim de bir kedim vardı. Öleli 8 yılı geçti, bana son bakışını unutmam. İçimde derin bir acıdır ölümü. Sonrasında çok kedi baktım ama hiçbiri onun gibi olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?