slm canim, siteye öyle bir göz gezdirirken konunun gördüm, yazmadan gecemedim..
2007 yilinda ocak ayinda tanismi$tik ve hayatimda a$k denen $eyin ne oldugunu ilk kez onda ögrendim, evlilik planlari yaparken olmadi ayrildik, aklimiz hep birbirimizde kaldi hic kopamadik yillarca, aklimdan bir an bile cikmadi ve halada cikmiyor. ailelerimiz biliyordu durumu.. o bana sen benim kaderimsin derdi bende aileme hep ayni seyi söylerdim. O benim kaderim...
hayatimda böyle güclü bir duyguyu asla yasamami$tim, ayrildigimiz dönemlerde depresyonlara giriyordum, kendime gelemiyordum.tam onsuzluga alismaya basladigimi düsündügüm sirada yine hayatima girmeye calisiyordu..artik anlamistim bu i$ olmayacakti ama kimseyede isinamiyordum.. neden ikimizde vazgecemiyorken ba$aramadik diye icim icimi yiyordu..bunun cevabini 10 haziran 2012 de anladim.. BIZ NE KADAR ISTESEKTE, ALLAH ISTEMEYINCE OLMUYORMU$......VE BAZEN HER $ERDE BIR HAYIR ARAMAK GEREKIYORMU$ !!!!!!!
Neyseee, aradan yillar gectii, bizim hala irtibatimiz ne tamamen kopabiliyordu nede devamini getiremiyorduk.. neden olmuyor bilmiyorummm derdi hep bana..cokk seviyordumm ben onu yaaaaa, icim cayir cayir yaniyordu her aklima geldiginnde
Tam 1 sene evvel hayatima ba$ka birisi girdi, isinip alismaya ba$ladim, a$k degildi ama seviyordum artik onu.. a$k cok güclü bir duygu ve ben o $ansimi kullanmi$tim, bir kere gercekten a$ik oldunmu ona ömrün boyunca a$Ik kaliyorsun ve asla unutamiyorsun.. daha sonrakini seviyorsun sanirim sadece..
1 sene evvel iliskim hemüz 2-3 aylikken yine beni aradi, anlattim ona, artik bizim icin cok gec dedim ve " ben seni haketmedim, cok üzüp beklettim, umarim mutlu olursun " gibi sözler ettii, birkacta sitem.....
erkek arkadasima hic bahsetmemistim bu durumdan.birdaha bana ulasamasin diye numarami degistirdim... yeni iliskim cok güzel ilerliyordu zaten.. ikimizde seviyorduk..ilk askimin yüregiminde herzaman cok farkli bir yeri olacakti ama bitirmistim artik gönlümde bitiremedigimi kafamda..
aradan birkac ay daha gecti, birgün bir kiz arkadasimla otururken internette magazin haberleri olan bir siteyi actim, haberlere göz gezdirirken kaza haberini gördüm.. Onun resmi, ismi ve soyismiiiiiii karsimdaydii..magazin haberlerinde bu haberin olmasinin ayrica bir sebebi var burada aciklamak istemedigim..
Cigliklar attimmmmm, sinir krizleri gecirdimm, ne yapacagimi bilemedim, istanbuldaki ailesinin numarasini buldum, aradim dogrumu dedim, dogru dedii

ailemi aradim, agliyorum hüngür hüngür, onlardi biliyordu durumu cok üzüldüler, zaten haberlerde ve magazin haberlerinde günlerce dönüp durdu haberi..dünyam ba$ima yikildi.. o günün sabahi kaza gecirmis ve hayatini kaybetmis.. imkansiz gibi, kabus gibi yemin ediyorumm tarif edilemez bir acii..
o gece erkek arkadasim eve geldiginde ben dagilmis haldeydimm, gözlerim aglamaktan $i$mi$ kan canagi gibi, zaten geldigindede engel olamiyordum gözyaslarima, o hemen üzerine alindi, ne oldu bilmeden üzdümmü seni dedii.. sesim kisilmi$ti zaten, ne diyecegimide bilemedim ilk ba$ta.. bir tanidigimizi kaybettigimizi ögrendim dedim önce..
sürekli agliyordum elimde olmadan, sordu tabi cokmu yakininizdi diyee.. anlatmaya karar verdim.. yillar önce cok sevip evlilik planlari yaptigim insanin öldügünü haber aldim dedim, zaten oda kim oldugunu bilmesede bütün gün haberi görmü$ eve gelmeden öncede..anlattim herseyi, anlayi$ gösterdi sagolsun, belki cani acimistir eski askima gözyasi dökmeme, icine atmistir belki bilemiyorum ama cok olgun davrandi ve ba$sagligi diledi..Allah in takdiri üzülme dedi.. bende cok sasirdim bu anlayisina..
Acik konusmak gerekirse günlerce acimdan agladim, kendime gelemedim, ruh gibi dolastim, erkek arkadasimin kolunda uzanirken bile agliyordum, ondan uzaklasmaya basladigimi bile farkettim biara ama sonra kiymetini bilmem gerektigini düsünüp daha sIkI sarildim, cogu zaman gözyasima hakim olamayip diger odaya kaciyordum, hüngür hüngür agliyordum.. istemezdim tabiki bunlari ona yasatmayi ama engel olunabilecek duygular degil, tarifi yok bu acinin....
aradan tam be$ bucuk ay gecti, o yok artik ama ben hala hergün gözyasi döküyorum, rüyamda görüyorum, annesini ariyorum arada bir.. unutamiyorum aslada unutmicammm..

Özetle ilk a$k asla unutulmazzzzz, zaten ikinci a$k diyede birsey olmazzzz.... seversin sadece, sahip cikarsin sImsIkI sarilirsin, güvenirsin ama a$Ik olmazsin birdaha.....
Sana tavsiyem hic kurcalama gecmisini, aklina getirme ve bu konuda yüz göz olma zaten, oturup ayni yastiga ba$ koyacagi kadina a$kini acisini anlatacak yüzü bulamasin.. üzülen incinen sen olursun.. ölmü$ bir insani ne kadar sevsende unutamasanda yasanma ihtimali yok sonucta.. artik o seninle bir yol cizmis, okadar insanin icinde demekki seni sevmi$, seni tercih etmi$..HERKESIN BIR GECMISI VAR, O GECMISI COK KURCALAMAMAK LAZIM.. ARKASINA BAKARAK YÜRÜMEYE CALISAN ÖNÜNÜ GÖREMEYIP DÜ$EBILIR CANIM..
A$k cok korkunc kuvveltli bir duygu ama zaman bana ögrettiki sevgi ve güven a$ktan daha cok dikkate alinmasi gerek duygular evlilik fikri sözkonusu oldugunda..
Biraz uzun olmu$ kusura bakmayin ama duygularimi bukadariyla bile tam anlatamadim