Ölen sevgili unuturlur mu?

Evet sevgiliniz ölse unuturmuydunuz?
Hiç yaşayan var mı aranızda bunu?

Ben yaşamadım bilmiyorum.
Ama nişanlımın sanıyorum lise yıllarındayken çok sevdiği kız ölmüş.
Kanserden hemde.
Uğruna saçlarını kazıtmış.

Biz henüz arkadaşken öğrendim bunu 3 sene önce.
Seviyodum o zamanlarda nişanlımı ona hiç belli etmesemde.
En az 4-5 sene geçmiştir aradan tahmini.
Ama soramadım bile ne zaman oldu bu diye.
Adı ne diyemedim, hatırlıyo musun hala diyemedim, yerine birini koyar mısın diyemedim.
Anlatırken gözleri doldu.
Bende zaten sulu gözün tekiyim ben bile ağladım dinlerken.
Kıza üzüldüm ağladım. Sevdiğim adam üzülüyo diye ağladım. Karşımda ki adam beni değil başkasını seviyo diye ağladım..
Hangisi daha ağır bastı o an hala kestiremiyorum..

Konuyu hiç açmadım ondan sonra.
Hem tekrar onu sevdiğini özlediğini söyleyecek diye korktum, hemde üzülmesini görmeye dayanamazdım.
Bir keresinde bi adam bizi sevgili sanmıştı mesut etsin falan dedi hatta diyemedik bişey.
Yok abi biz kardeş sayılırız! dedik geçiştirdik.
Sonra abi bize aşk maceralarını anlattı.
Sevdiğim adamda adama O kızdan bahsetti.
Öldü dedi. Çok sevmiştim ama öldü dedi.
Şu an aklıma bile gelmiyo çoğu zaman mazide kaldı artık.
Sevdim ama eski bi anı olarak kaldı dedi.

O günden sonra hiç duymadım bunun lafını.
Ne sormaya cesaret ettim ne de hatırlatmaya.
Bilmiyorum hatırlıyo mu hatırlamıyo mu.
İçim içimi kemiriyo resmen.

Acaba benim yanımdayken hatırlıyo mudur.
O olsa nolurdu diye düşünüyo mudur o kadar yoruldum ki düşünmekten..

Bana olan sevgisinden hiç şüphem yok.
Bana olan sevgisi düşkünlüğü, benim için yaptıkları falan bunları üst üste koyduğumda beni sevmediği fikri gelmiyo aklıma hiç.
Zaten yeni nişanlandık ailesini arkadaşlarını herkesi tanıyorum.
Kısmetse yaza düğünümüzde olacak ama ben bu fikri kafamdan atamıyorum:43:
Benım eskı erkek arkadasım da cok sewdım vefat ettı
Yaklasık bır sene kendıme zor geldım ama olenle cıdden oluonmuyor onu bılıorm
Onun oldugunu kımselere yakınımdakıler harıcnsolemedım. Cunku kalbımde yerı ayrı bı yerde evetbondan sonra sewdım mı evet sewdım ama yerı bende ayrı bı yerde o yuzden aslaaaa acma derım bı yol cızeceksen gerıye donme derım

Kendini onun yerine koy..

Senin sevdiğin/nişanlın ölse onu unutabilir misin

Asla unutamazsın

Hep içinde bir acı kalır, acaba yaşasa nasıl olurdu şimdi hayatımız der durursun

Ama bir yandan da hayatına devam etmeye çalışırsın yeniden sevmek sevilmek istersin

Yeniden sevdiğinde de sevildiğin kişi tarafından anlayış beklersin..

Kendini onun yerine koy ve onun acısına ve unutamadığı hatırasına saygı duy..

Bunu kafana gerçekten takmana gerek yok

Sevgilin merhametli, duygusal, vefalı birisiymiş bak sevin işte buna

cnm bence olumsuzlukları düşünüp üzme kendini .

sizi elbette sevıyor ve aşıktır ama ,o ölen kız da

kalbinin derinliklerinde özel degerlı bırı olarak kalmıstır .

oyle de olmalı bence .unuttum umrumda bıle degıl derse

o adamdan o zaman kac zaten .

Sevdiğinden değil de belki vicdanı rahat olmuyordur, o yüzden ağlıyordur.:5:
Allah kimsenin başına vermesin. :14::14::14:

ilk aşkımı yıllarca unutamamıştım ondan sonra kimse içimi titretemez o kadar sevemem diyodum ama eşimle tanıştım 9 sene çıktık ve evlendik, çokta seviyorum onu, eşimle sevgiliyken biri geldi onur hastaymış biliyomusun dedi (ilk aşkımın adı onurdu) hemde lenf kanseriymiş sağdan soldan haber almaya çalıştım tedavisi iyi gidiyomuş atlatmış falan dediler faceden takip ettim, resimlerine baktım o kadar değişmiştiki Rabbim kimseyi bu illet hastalıkla sınamasın, ara ara bakmaya devam ettim, bigün profil kapandı, kendimi kapattı başka bi isimlemi açtı yoksa öldü mü bilmiyorum, eşimede anlatmıştım bunu, sadece meraktı benimki o da hak verdi bana, beni sevmiyosun onu mu seviyosun noktasına getirmedi durumu, bende kurcalamaktan vazgeçtim, her nerdeyse umarım iyidir demekle yetiniyorum artık...

ilk aşkımı yıllarca unutamamıştım ondan sonra kimse içimi titretemez o kadar sevemem diyodum ama eşimle tanıştım 9 sene çıktık ve evlendik, çokta seviyorum onu, eşimle sevgiliyken biri geldi onur hastaymış biliyomusun dedi (ilk aşkımın adı onurdu) hemde lenf kanseriymiş sağdan soldan haber almaya çalıştım tedavisi iyi gidiyomuş atlatmış falan dediler faceden takip ettim, resimlerine baktım o kadar değişmiştiki Rabbim kimseyi bu illet hastalıkla sınamasın, ara ara bakmaya devam ettim, bigün profil kapandı, kendimi kapattı başka bi isimlemi açtı yoksa öldü mü bilmiyorum, eşimede anlatmıştım bunu, sadece meraktı benimki o da hak verdi bana, beni sevmiyosun onu mu seviyosun noktasına getirmedi durumu, bende kurcalamaktan vazgeçtim, her nerdeyse umarım iyidir demekle yetiniyorum artık...

umarım iyidir....................

bu arad 9 yıl mmaaaşallah canım :27:

beni sevdiğne eminim diyorsun zaten sevmese nişanlanmazdı ki senle?

geçmişi de bence niaşnlının aklına tekrar getirme ...sen de bu konuyu unutmaya çalış..bazen istemediğmiz şeyleri sorularla biz getiriyoruz

sevdiklerimizin aklına ...hiç aklından yokken sen sokabilirsin bunu ya ben olmasaydı o olsaydı felan? ne gerek var anlamıyorum..

bence bu durum sen de geçici yakın zaman da sen de unutursun bu konuyu...

nişanlının vefalı duyusal bir olması bence güzel bişey..

Allah sizi mutlu etsin ..tamamına erdirsin inşallah..tabi Rahmetlinin de günahlarını affetsin mekanını cennet etsin(amin)

Sormucam kesinlikle.
Burda yazılanlardan sonra iyice emin oldum sormamam gerektiğine sağolun hepiniz..

Kız için çok üzülüyorum halen dua ediyorum onada aklıma geldikçe.
Nişanlım için ayrı üzülüyorum. Kim bilir nasıl acı çekmiştir..

Ki nişanlım bu kız öldükten sonra çok fazla alkol almaya sigara içmeye başlamış.
Biz tanıştığımızda da öyleydi. Ben çok karşıyım alkol ve sigara kullanımına.
Arkadaş olarak çok uyardım onu yanında olmaya çalıştım. Sıkıntıdan içiyorum derdi o zamanlar.
Sevgili olduğumuzda da söz verdi bir daha içmeyeceğine. İçmedi de..
Sigarayı da bıraktık çok şükür.
Günde bir iki paket içerken şimdi 2 ayda bir paket bile bitmiyo çok çok canı çektikçe içiyo..
Annesi bile aferin kızım senin sayende kendine geldi der hep..

Paranoyakça bi dönemden geçiyorum sanırım.
Azıcık kendime getirdi yazılanlar..
Şimdi ayrı şehirlerdeyiz.
Sık sık gelmeye çalışıyo yanıma ama iş yüzünden 2 haftada bir anca görüyorum.
Telefonla sürekli konuşsakta sanırım görememenin verdiği sıkıntıylada büyütüyorum bazı şeyleri..
Evlendikten sonra bu kadar olmaz inşallah..

Elbette seversin, aşık olursun
O kişiyi kalbinden atmak, unutmak bencillik olur
İnsanız biz her şey olabilir
Eğer ölen ben olsaydım ve sevdiğim insan amaan banane unuttum deseydi
:25:
Çok kötü...
Bırak içinde özel biri olarak kalsın

unutmaması hem ne güzel aşkı sevgiyi bilen biiri anlamına geliyor böyle insanlar zor bulunur

Bi gün hastaneye gitmiştik beraber.
Onkolojinin önünden geçerken 'Allah kimseyi buraya düşürmesin çok zor'' dedi.
Sürekli aklıma gelir.
Hani dediğinde kötü bişey yok ama ne bileyim kötü oluyorum.

Onu kıskandığım için mi yoksa üzülmesi canımı yaktığından mı bilmiyorum.
İkisi ortaya karışık bi duygu yaşıyorum her seferinde..

Bi gün hastaneye gitmiştik beraber.
Onkolojinin önünden geçerken 'Allah kimseyi buraya düşürmesin çok zor'' dedi.
Sürekli aklıma gelir.
Hani dediğinde kötü bişey yok ama ne bileyim kötü oluyorum.

Onu kıskandığım için mi yoksa üzülmesi canımı yaktığından mı bilmiyorum.
İkisi ortaya karışık bi duygu yaşıyorum her seferinde..

mantıksal açıdan bakarsak nişanlın vicdanlı, duygusal, vefalı , sevdiği zaman tam sevecek bir insan. bu yönden şanslısın çünkü aynı davranışları sana da gösterecektir. bir kere onu sevdi diye seni sevemeycek ya da daha az sevecek anlamına gelmiyo.
kıymetini bil ve bu düşünceleri kafandan at.

Bence nişanlı grur duymallısın ne kadar değer veriyor sevdiklerine onun için ağır birşey bu ve onun yerine koymaya çalış kendini anlamaya çalış eğer bu konuyu sürekli açsaydı alınmakta haklısın ama şu an sadece bir kuruntu içindeki evlenmekte öyle kolay bir karar değil ve bunu mantıksızca yapamaz bir insan. seninle evlenmeyi düşünüyor seninle birlikte hayalleri var geleceği var senden bir canı olcak seninle aynı yatağı paylaşacak sana değer veriyor ki şu an bu konumdasınız yoksa sizinle gönül eğlendirir geç.erdi bence takma ne kendini üz ne onu sadece geleğeinize odaklan at aklından butun kuruntuları hastalıkla ilgili cümleler kurarsada yanlış anlama ve onun yanında oldugunu göster.

Ve şundan ders al hayat böyle küçük şeyleri kafana takmak için çok kısa sen sadece onunla olan geleceğini düşün ve keyfini çıkar yarın öbür gün herkes sevdiğini kaybedebilir allah gecinden versin o zaman bu günler aklına gelir üzülürsün pişmanlık duymak istemiyorsan bence at o kuruntuları kafandan ve sadece sevdiğine odaklan

slm canim, siteye öyle bir göz gezdirirken konunun gördüm, yazmadan gecemedim..
2007 yilinda ocak ayinda tanismi$tik ve hayatimda a$k denen $eyin ne oldugunu ilk kez onda ögrendim, evlilik planlari yaparken olmadi ayrildik, aklimiz hep birbirimizde kaldi hic kopamadik yillarca, aklimdan bir an bile cikmadi ve halada cikmiyor. ailelerimiz biliyordu durumu.. o bana sen benim kaderimsin derdi bende aileme hep ayni seyi söylerdim. O benim kaderim...
hayatimda böyle güclü bir duyguyu asla yasamami$tim, ayrildigimiz dönemlerde depresyonlara giriyordum, kendime gelemiyordum.tam onsuzluga alismaya basladigimi düsündügüm sirada yine hayatima girmeye calisiyordu..artik anlamistim bu i$ olmayacakti ama kimseyede isinamiyordum.. neden ikimizde vazgecemiyorken ba$aramadik diye icim icimi yiyordu..bunun cevabini 10 haziran 2012 de anladim.. BIZ NE KADAR ISTESEKTE, ALLAH ISTEMEYINCE OLMUYORMU$......VE BAZEN HER $ERDE BIR HAYIR ARAMAK GEREKIYORMU$ !!!!!!!
Neyseee, aradan yillar gectii, bizim hala irtibatimiz ne tamamen kopabiliyordu nede devamini getiremiyorduk.. neden olmuyor bilmiyorummm derdi hep bana..cokk seviyordumm ben onu yaaaaa, icim cayir cayir yaniyordu her aklima geldiginnde :14:

Tam 1 sene evvel hayatima ba$ka birisi girdi, isinip alismaya ba$ladim, a$k degildi ama seviyordum artik onu.. a$k cok güclü bir duygu ve ben o $ansimi kullanmi$tim, bir kere gercekten a$ik oldunmu ona ömrün boyunca a$Ik kaliyorsun ve asla unutamiyorsun.. daha sonrakini seviyorsun sanirim sadece..
1 sene evvel iliskim hemüz 2-3 aylikken yine beni aradi, anlattim ona, artik bizim icin cok gec dedim ve " ben seni haketmedim, cok üzüp beklettim, umarim mutlu olursun " gibi sözler ettii, birkacta sitem.....

erkek arkadasima hic bahsetmemistim bu durumdan.birdaha bana ulasamasin diye numarami degistirdim... yeni iliskim cok güzel ilerliyordu zaten.. ikimizde seviyorduk..ilk askimin yüregiminde herzaman cok farkli bir yeri olacakti ama bitirmistim artik gönlümde bitiremedigimi kafamda..

aradan birkac ay daha gecti, birgün bir kiz arkadasimla otururken internette magazin haberleri olan bir siteyi actim, haberlere göz gezdirirken kaza haberini gördüm.. Onun resmi, ismi ve soyismiiiiiii karsimdaydii..magazin haberlerinde bu haberin olmasinin ayrica bir sebebi var burada aciklamak istemedigim..
Cigliklar attimmmmm, sinir krizleri gecirdimm, ne yapacagimi bilemedim, istanbuldaki ailesinin numarasini buldum, aradim dogrumu dedim, dogru dedii :43:
ailemi aradim, agliyorum hüngür hüngür, onlardi biliyordu durumu cok üzüldüler, zaten haberlerde ve magazin haberlerinde günlerce dönüp durdu haberi..dünyam ba$ima yikildi.. o günün sabahi kaza gecirmis ve hayatini kaybetmis.. imkansiz gibi, kabus gibi yemin ediyorumm tarif edilemez bir acii..
o gece erkek arkadasim eve geldiginde ben dagilmis haldeydimm, gözlerim aglamaktan $i$mi$ kan canagi gibi, zaten geldigindede engel olamiyordum gözyaslarima, o hemen üzerine alindi, ne oldu bilmeden üzdümmü seni dedii.. sesim kisilmi$ti zaten, ne diyecegimide bilemedim ilk ba$ta.. bir tanidigimizi kaybettigimizi ögrendim dedim önce..
sürekli agliyordum elimde olmadan, sordu tabi cokmu yakininizdi diyee.. anlatmaya karar verdim.. yillar önce cok sevip evlilik planlari yaptigim insanin öldügünü haber aldim dedim, zaten oda kim oldugunu bilmesede bütün gün haberi görmü$ eve gelmeden öncede..anlattim herseyi, anlayi$ gösterdi sagolsun, belki cani acimistir eski askima gözyasi dökmeme, icine atmistir belki bilemiyorum ama cok olgun davrandi ve ba$sagligi diledi..Allah in takdiri üzülme dedi.. bende cok sasirdim bu anlayisina..
Acik konusmak gerekirse günlerce acimdan agladim, kendime gelemedim, ruh gibi dolastim, erkek arkadasimin kolunda uzanirken bile agliyordum, ondan uzaklasmaya basladigimi bile farkettim biara ama sonra kiymetini bilmem gerektigini düsünüp daha sIkI sarildim, cogu zaman gözyasima hakim olamayip diger odaya kaciyordum, hüngür hüngür agliyordum.. istemezdim tabiki bunlari ona yasatmayi ama engel olunabilecek duygular degil, tarifi yok bu acinin....
aradan tam be$ bucuk ay gecti, o yok artik ama ben hala hergün gözyasi döküyorum, rüyamda görüyorum, annesini ariyorum arada bir.. unutamiyorum aslada unutmicammm.. :43:
Özetle ilk a$k asla unutulmazzzzz, zaten ikinci a$k diyede birsey olmazzzz.... seversin sadece, sahip cikarsin sImsIkI sarilirsin, güvenirsin ama a$Ik olmazsin birdaha.....

Sana tavsiyem hic kurcalama gecmisini, aklina getirme ve bu konuda yüz göz olma zaten, oturup ayni yastiga ba$ koyacagi kadina a$kini acisini anlatacak yüzü bulamasin.. üzülen incinen sen olursun.. ölmü$ bir insani ne kadar sevsende unutamasanda yasanma ihtimali yok sonucta.. artik o seninle bir yol cizmis, okadar insanin icinde demekki seni sevmi$, seni tercih etmi$..HERKESIN BIR GECMISI VAR, O GECMISI COK KURCALAMAMAK LAZIM.. ARKASINA BAKARAK YÜRÜMEYE CALISAN ÖNÜNÜ GÖREMEYIP DÜ$EBILIR CANIM..
A$k cok korkunc kuvveltli bir duygu ama zaman bana ögrettiki sevgi ve güven a$ktan daha cok dikkate alinmasi gerek duygular evlilik fikri sözkonusu oldugunda..
Biraz uzun olmu$ kusura bakmayin ama duygularimi bukadariyla bile tam anlatamadim :43:

slm canim, siteye öyle bir göz gezdirirken konunun gördüm, yazmadan gecemedim..
2007 yilinda ocak ayinda tanismi$tik ve hayatimda a$k denen $eyin ne oldugunu ilk kez onda ögrendim, evlilik planlari yaparken olmadi ayrildik, aklimiz hep birbirimizde kaldi hic kopamadik yillarca, aklimdan bir an bile cikmadi ve halada cikmiyor. ailelerimiz biliyordu durumu.. o bana sen benim kaderimsin derdi bende aileme hep ayni seyi söylerdim. O benim kaderim...
hayatimda böyle güclü bir duyguyu asla yasamami$tim, ayrildigimiz dönemlerde depresyonlara giriyordum, kendime gelemiyordum.tam onsuzluga alismaya basladigimi düsündügüm sirada yine hayatima girmeye calisiyordu..artik anlamistim bu i$ olmayacakti ama kimseyede isinamiyordum.. neden ikimizde vazgecemiyorken ba$aramadik diye icim icimi yiyordu..bunun cevabini 10 haziran 2012 de anladim.. BIZ NE KADAR ISTESEKTE, ALLAH ISTEMEYINCE OLMUYORMU$......VE BAZEN HER $ERDE BIR HAYIR ARAMAK GEREKIYORMU$ !!!!!!!
Neyseee, aradan yillar gectii, bizim hala irtibatimiz ne tamamen kopabiliyordu nede devamini getiremiyorduk.. neden olmuyor bilmiyorummm derdi hep bana..cokk seviyordumm ben onu yaaaaa, icim cayir cayir yaniyordu her aklima geldiginnde :14:

Tam 1 sene evvel hayatima ba$ka birisi girdi, isinip alismaya ba$ladim, a$k degildi ama seviyordum artik onu.. a$k cok güclü bir duygu ve ben o $ansimi kullanmi$tim, bir kere gercekten a$ik oldunmu ona ömrün boyunca a$Ik kaliyorsun ve asla unutamiyorsun.. daha sonrakini seviyorsun sanirim sadece..
1 sene evvel iliskim hemüz 2-3 aylikken yine beni aradi, anlattim ona, artik bizim icin cok gec dedim ve " ben seni haketmedim, cok üzüp beklettim, umarim mutlu olursun " gibi sözler ettii, birkacta sitem.....

erkek arkadasima hic bahsetmemistim bu durumdan.birdaha bana ulasamasin diye numarami degistirdim... yeni iliskim cok güzel ilerliyordu zaten.. ikimizde seviyorduk..ilk askimin yüregiminde herzaman cok farkli bir yeri olacakti ama bitirmistim artik gönlümde bitiremedigimi kafamda..

aradan birkac ay daha gecti, birgün bir kiz arkadasimla otururken internette magazin haberleri olan bir siteyi actim, haberlere göz gezdirirken kaza haberini gördüm.. Onun resmi, ismi ve soyismiiiiiii karsimdaydii..magazin haberlerinde bu haberin olmasinin ayrica bir sebebi var burada aciklamak istemedigim..
Cigliklar attimmmmm, sinir krizleri gecirdimm, ne yapacagimi bilemedim, istanbuldaki ailesinin numarasini buldum, aradim dogrumu dedim, dogru dedii :43:
ailemi aradim, agliyorum hüngür hüngür, onlardi biliyordu durumu cok üzüldüler, zaten haberlerde ve magazin haberlerinde günlerce dönüp durdu haberi..dünyam ba$ima yikildi.. o günün sabahi kaza gecirmis ve hayatini kaybetmis.. imkansiz gibi, kabus gibi yemin ediyorumm tarif edilemez bir acii..
o gece erkek arkadasim eve geldiginde ben dagilmis haldeydimm, gözlerim aglamaktan $i$mi$ kan canagi gibi, zaten geldigindede engel olamiyordum gözyaslarima, o hemen üzerine alindi, ne oldu bilmeden üzdümmü seni dedii.. sesim kisilmi$ti zaten, ne diyecegimide bilemedim ilk ba$ta.. bir tanidigimizi kaybettigimizi ögrendim dedim önce..
sürekli agliyordum elimde olmadan, sordu tabi cokmu yakininizdi diyee.. anlatmaya karar verdim.. yillar önce cok sevip evlilik planlari yaptigim insanin öldügünü haber aldim dedim, zaten oda kim oldugunu bilmesede bütün gün haberi görmü$ eve gelmeden öncede..anlattim herseyi, anlayi$ gösterdi sagolsun, belki cani acimistir eski askima gözyasi dökmeme, icine atmistir belki bilemiyorum ama cok olgun davrandi ve ba$sagligi diledi..Allah in takdiri üzülme dedi.. bende cok sasirdim bu anlayisina..
Acik konusmak gerekirse günlerce acimdan agladim, kendime gelemedim, ruh gibi dolastim, erkek arkadasimin kolunda uzanirken bile agliyordum, ondan uzaklasmaya basladigimi bile farkettim biara ama sonra kiymetini bilmem gerektigini düsünüp daha sIkI sarildim, cogu zaman gözyasima hakim olamayip diger odaya kaciyordum, hüngür hüngür agliyordum.. istemezdim tabiki bunlari ona yasatmayi ama engel olunabilecek duygular degil, tarifi yok bu acinin....
aradan tam be$ bucuk ay gecti, o yok artik ama ben hala hergün gözyasi döküyorum, rüyamda görüyorum, annesini ariyorum arada bir.. unutamiyorum aslada unutmicammm.. :43:
Özetle ilk a$k asla unutulmazzzzz, zaten ikinci a$k diyede birsey olmazzzz.... seversin sadece, sahip cikarsin sImsIkI sarilirsin, güvenirsin ama a$Ik olmazsin birdaha.....

Sana tavsiyem hic kurcalama gecmisini, aklina getirme ve bu konuda yüz göz olma zaten, oturup ayni yastiga ba$ koyacagi kadina a$kini acisini anlatacak yüzü bulamasin.. üzülen incinen sen olursun.. ölmü$ bir insani ne kadar sevsende unutamasanda yasanma ihtimali yok sonucta.. artik o seninle bir yol cizmis, okadar insanin icinde demekki seni sevmi$, seni tercih etmi$..HERKESIN BIR GECMISI VAR, O GECMISI COK KURCALAMAMAK LAZIM.. ARKASINA BAKARAK YÜRÜMEYE CALISAN ÖNÜNÜ GÖREMEYIP DÜ$EBILIR CANIM..
A$k cok korkunc kuvveltli bir duygu ama zaman bana ögrettiki sevgi ve güven a$ktan daha cok dikkate alinmasi gerek duygular evlilik fikri sözkonusu oldugunda..
Biraz uzun olmu$ kusura bakmayin ama duygularimi bukadariyla bile tam anlatamadim :43:

başın sağolsun, sanırım kimden bahsettiğini anladım. Çok zor elbette. ama şimdiki beraber olduğun kişi gerçekten anlayışlı ve seni seviyor anlattıklarından anlaşılıyor. Umarım onunla çok mutlu olursun..

yazmadan geçemicem arkadaşım bende eşimle sevgiliyken onun benden önce 5 yıllık bi ilişkisi oldugunu ve ayrılmak zorunda olduklarını öğrendim....
bana bi anlatması vardı varya sanki sanarsın evlenmişler boşanmışlar hala aklıma geldikçe uyuz olurum
lise sonda başlamış üni bitene kadar devam etmiş sonu biraz kötü olmuş aileler istemediği için kız ayrılmak istemiş ....
ama eşim anlatırken bi laf etti ^^biz onunla kuru ekmeği bile paylaşırdık^^ demişti işte o an benim bittiğim andı ne kadar üzülmüştüm hala onu seviyo diye ondan sonra o kızın adı olan insanlardan nefret ettim.... her allahın günü aklıma geliyodu unutamıyodum bi türlü nasıl nasıl nasıl acaba hala onumu seviyo acaba onamı benziyorum benzer bi özelliğim varda bana onumu hatırlatıyo diye.... bide ben bunu çok sık olmasada eşime soruodum ..... o arada eşimle sevgiliyiz nişan mişan hiçbişe yok ayrı şehirlerdeyiz ama eşim bi gün yanıma gelmişti cebine bi baktım o kzın numarası nası ya dedim siz hala görüşüyomusunuz? evet dedi bi dakka bi dakka dedim nasıl olur bu ayrılalı 5 sene olmuş? arada doğum günlerinde bayramarda msj atıolarmış birbirlerine ben bi kükredim ayrılcam senden bitti artık defol gitbdaha gelme bu şehre diye daha sonra feyste onu aramış ve benden önce adı soyadı o olan tüm insanlara arkadaşlık isteği göndermiş ve benleyken hala o ad ve soyadı olan insanlarla arkadaştı........... sonra yine bi kükreme oldu yine akıllandı dedim en ufak en ufak bieşyini görim basarım tekmeyi oda biliodu basıcamı sonra bidaha ne gördüm ne duydum şimdi 4. yılımıza gircez adam oldu ama ben neler yaşadım.......

bunları neden anlatorum sana arkadaşım kız hayatta diil inana hayatta olsa ve ayrılmak zorunda kalsalar senin için hiç çekilmez olurdu sana dürüst olim eşinin kalbinde bi yerlerde hala yaşıyo boyutunu bilememe küçük büyük ama onun yerini doldurcak olan sensin ve zaman.......
zmanla onun kalbindeki tüm yeri kaplıcaksın yine unutmıcak benlki ama içinde nokta kadar bi yer kaplıcak şu ankinin binde biri
bunlarıda kafana takıp kendini üzme ve ve ve hayatta hiç kimseyi kendinden daha fazla sevme emi..... önce sen ....

bende 2006 senesınde en yakın arkadaşımı kaybettım
arkadaş da değıl aslında, ölümünden beş ay önce benı sevdığını söylemıştı
ama çocuk aklı olmaz demıştım daha ufacık bebeyım ya..
beraber büyüdük bız, aynı mahallede, aynı yatakta uyutmuş annelerımız bızı yan yana

eğer o gece o arabaya bınmeselerdı
babası olacak o adam önüne baksaydı
benım arkadaşım belkıde ölmezdı...

onu hastanede gördüğüm o gün kendıme söz verdım
senı asla unutmayacağım dedım ona..
Unutmadımda canım arkadaşımı....

Back
X