Arkadaslar merhaba ben Zeynep. Ablamin uyeliginden yaziyorum. Hemen konuya gelecegim.
Benim bi bucuk yila yakin bir iliskim var. Kavga, tartisma felan da olsa seviyoruz birbirimizi. Durust bana karsi, kotu biri degil.
Neyse asil konu su;
Simdi benim 10 yildir tanidigim bir cocuk var, annesi annemin arkadasi, gelir gider bize arada.
Bu cocukla hicbir zaman soyle asiri samimi olmadik ama iyi anlasiyorduk diyebilirim. Birbirimizi gordugumuzde selamimizi eksik etmiyorduk. Hal hatir da sorulurdu tabii.
Neyse, ben sevgilimle tanismadan bir hafta once aslinda hafiften fark ettim benden hoslandigini. Yani oyle hissettim ama emin misin dersen hala emin degilim. Ama onu hissettim inanin..
Sonra tabii sevgilimle tanistik, onu sevdim felan..ama o hep gicik oldu bu cocuga ve onunla samimi olmami istemedi..Hakli sebepleri de vardi ama konuyu uzatmayayim.
Benim sorum su; Ben artik eskiden oldugu gibi olmak istiyorum bu cocukla. Artik bildigin hic konusmuyoruz birbirimizi gorsek, bi el sIkIsma o da mecbur kalinirsa.. Cunku kotu birisi degil ve annesini de yillardir taniyorum ve cok seviyorum. Alttan alttan bazen bakislarini hissediyorum ama...
Nasil eskisi gibi olabilirim onunla, ne yapabilirim kendimi rezil etmeden?
Ben 21 yasindayim o da 29 yasinda. Dugunler, piknik vs. neredeyse her hafta ayni ortamdayiz. Annesiyle annem arkadas oldugu icin bu tur etkinliklerde karsilasiyoruz. Bi kac kere geldigi oldu ama erkek oldugu icin oyle annesiyle evlere felan gitmiyor.
Aslinda soyle; ilk once sevgilim oldugunu ogrenince o tuhaf davrandi. Mesela sevgilime yalnizken selam veriyordu, bana da ayni sekilde ama yanyana oldugumuzda soguk davraniyordu. Bu sevgilimi baya sinirlendirdi ve selam vermemi istemedi. Daha sonralari birden degisti ve ikimizede yanyanayken selam vermeye basladi ama sevgilim coktan killanmisti bile. Ve kavgalarimiz da olmaya basladi bu yuzden sevgilimle, bende soguk durmaya basladim. Simdi de ikimizde soguk ve gerginiz. Bana bakiyor, ben bakinca gozlerini kaciriyor. Hoslaniyor mu hala bilemedim ama bu gerginlikten biktim.
Ben 21 yasindayim o da 29 yasinda. Dugunler, piknik vs. neredeyse her hafta ayni ortamdayiz. Annesiyle annem arkadas oldugu icin bu tur etkinliklerde karsilasiyoruz. Bi kac kere geldigi oldu ama erkek oldugu icin oyle annesiyle evlere felan gitmiyor.
Aslinda soyle; ilk once sevgilim oldugunu ogrenince o tuhaf davrandi. Mesela sevgilime yalnizken selam veriyordu, bana da ayni sekilde ama yanyana oldugumuzda soguk davraniyordu. Bu sevgilimi baya sinirlendirdi ve selam vermemi istemedi. Daha sonralari birden degisti ve ikimizede yanyanayken selam vermeye basladi ama sevgilim coktan killanmisti bile. Ve kavgalarimiz da olmaya basladi bu yuzden sevgilimle, bende soguk durmaya basladim. Simdi de ikimizde soguk ve gerginiz. Bana bakiyor, ben bakinca gozlerini kaciriyor. Hoslaniyor mu hala bilemedim ama bu gerginlikten biktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?