Istemeden hata ettim

Yazdiklarimla ve yasadiklarimla neden alay eder gibi konusuyorsunuz anlamadim. Ben sadece icimi dokmek istedim. Tasi sadece ornek olarak verdim. Biribirimizi zaten biliyoduk ama birbirimizi tanima tam olmadi. Evet boyle yaparak risk aldim dogru ama bunu yargilamaya hakkiniz yok. Bizimde kendimize gore bi baslangicimiz var.
Buna risk almak denmez.
Bile bile ateşe yürümek denir.
Şimdi de ayaklarım neden yanıyor diye sitem ediyorsunuz?
Ateşe atlayan sizsiniz.

Konu sahibi merhaba ,

Ben neden üzüldüğünüzü anlayamadım ( madde bağımlılığı konusunda bile bile lades yapmışsınız zaten ). Ama en son kısımda ev ile alakalı konuşmanızı ve ne için üzüldüğünüzü anlayamadım. Daha ayrıntılı ve ifadesi iyi bir yazı yazarsanız belki size yardımcı olabiliriz, kendinize iyi bakın ....

Madde bağımlısı adamdan çocuk yaparsan çocuğun da madde bağımlısı olarak doğacak. Zaten bu evliliğin her türlü fazla ömrü yok, bari el kadar bebeğe yazık etmeyin.

Bu hocaniz, ne olursa olsun ama evlilik olsunculardan olan bir hoca gibi duruyor. Bana sorarsaniz akil danisilacak son kisi bu tiplerdir. Dayak da yeseniz, aldatilsaniz da, muhtemelen diyecek ki ALLAHin izniyle erkektir yapar

Simdi birincisi evi senin uzerine yapsa da bosanma durumunda evi evliliginizden once aldigi icin o ev onun olur, tapusu senin uzerine olsa da. Cunku evlilik birlikteligi sirasinda alinan malkar paylasilir. Oncesindekiler sahibine aittir.
ikincisi adamin kurtulusu olursun belki diye seni yonkendiren kisi senin başıni yakmis. Madde bagimlisi biriyle hem de babanda da yasamisken ayni seyleri, ne cesaret evlendin. Bu adam simdi biraksa da en ufak bir duygu cokusunde yeniden baslar.
Ucuncusu ikinizde birbirinize guvenmiyorsunuz. Evlilik guven uzerine kurulur. Bu evliligin yuruyecegini sanmiyorum ben. Sadece uzatmalari oynarsiniz.
Son olarak 3 aylik evlilikte daha kavgasi? Ve neden sorunlarinizi kendiniz cozmuyorsunuz da herkesi ariyorsunuz?

Sanırım evlilik sebebiniz olan kendinizi güvencede hissetme ihtiyacınız üç ay içinde karşılanmamış. Açık açık sormuşsunuzdur evden payınız olup olmayacağını, ya da buna benzer birşey. Bu tip evliliklerde alışılagelen birşey. Madde bağımlısı biriyle evlenmek için ya çok büyük bir aşk (ki asla sebep değil) ya da büyük bir servet gerekir. Yani mantıklı olan budur. Mahcup durumda kaldım diyorsunuz kalmayın, akıl hocanız ve aracı her kimse farkındadır, eşiniz de öyle. Ama keşke kendinize bunu yapmasaymışsınız. Alkol ve madde bağımlılıklarının doğacak çocukları nasıl etkilediğini okumadınız mı hiç?yazık olmuş. Kimseye de güvenmeyin bu arada, koca sizi bırakırsa kayınvalide niye tutsun. Çok saçma. İşinize bakın, birikim yapın, çok da tartışma yaratacak konular açmayın.

Son olarak madde bagimlisi bir adamdan da cocuk yapma zaten. Cocuga yazik cunku cocuguna iyi ornek olmayacak.

Back
X