Olgun, akilli bayanlarin yardimina ihtiyacim var!

al3v

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
40
1
6
35
Avusturya
Arkadaslar merhaba ben Zeynep. Ablamin uyeliginden yaziyorum. Hemen konuya gelecegim.

Benim bi bucuk yila yakin bir iliskim var. Kavga, tartisma felan da olsa seviyoruz birbirimizi. Durust bana karsi, kotu biri degil.
Neyse asil konu su;
Simdi benim 10 yildir tanidigim bir cocuk var, annesi annemin arkadasi, gelir gider bize arada.
Bu cocukla hicbir zaman soyle asiri samimi olmadik ama iyi anlasiyorduk diyebilirim. Birbirimizi gordugumuzde selamimizi eksik etmiyorduk. Hal hatir da sorulurdu tabii.
Neyse, ben sevgilimle tanismadan bir hafta once aslinda hafiften fark ettim benden hoslandigini. Yani oyle hissettim ama emin misin dersen hala emin degilim. Ama onu hissettim inanin..
Sonra tabii sevgilimle tanistik, onu sevdim felan..ama o hep gicik oldu bu cocuga ve onunla samimi olmami istemedi..Hakli sebepleri de vardi ama konuyu uzatmayayim.
Benim sorum su; Ben artik eskiden oldugu gibi olmak istiyorum bu cocukla. Artik bildigin hic konusmuyoruz birbirimizi gorsek, bi el sIkIsma o da mecbur kalinirsa.. Cunku kotu birisi degil ve annesini de yillardir taniyorum ve cok seviyorum. Alttan alttan bazen bakislarini hissediyorum ama...
Nasil eskisi gibi olabilirim onunla, ne yapabilirim kendimi rezil etmeden?

Tokalaşırken nasılsın diyip eskisi gibi yine olabilirsiniz bence. basit yani:34:

O zaman da kendimi rezil ederim diye korkuyorum ya cevap vermezse veya ne bileyim yine birsey degismezse..

ıyıde senın samımı bı arkadasın falan degılmıskı bu çocuk,şimdı eskısı gıbı olmak ıstıyosun..

cok cok selamlaşıp,hal hatır soruyormuşsunuz..

ne dıyım görünce ılk selamı sen ver ozaman..oda selam verırse,hep senın demektır..

vermezse hıc senın olmamıştır:P

Aramizda boyle soguk bir hava yoktu. Gerginlik var resmen, ayrica samimi olmasakta bi ortamda bulundugumuzda konusursuk sakalasirdik

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba ben Zeynep. Ablamin uyeliginden yaziyorum. Hemen konuya gelecegim.

Benim bi bucuk yila yakin bir iliskim var. Kavga, tartisma felan da olsa seviyoruz birbirimizi. Durust bana karsi, kotu biri degil.
Neyse asil konu su;
Simdi benim 10 yildir tanidigim bir cocuk var, annesi annemin arkadasi, gelir gider bize arada.
Bu cocukla hicbir zaman soyle asiri samimi olmadik ama iyi anlasiyorduk diyebilirim. Birbirimizi gordugumuzde selamimizi eksik etmiyorduk. Hal hatir da sorulurdu tabii.
Neyse, ben sevgilimle tanismadan bir hafta once aslinda hafiften fark ettim benden hoslandigini. Yani oyle hissettim ama emin misin dersen hala emin degilim. Ama onu hissettim inanin..
Sonra tabii sevgilimle tanistik, onu sevdim felan..ama o hep gicik oldu bu cocuga ve onunla samimi olmami istemedi..Hakli sebepleri de vardi ama konuyu uzatmayayim.
Benim sorum su; Ben artik eskiden oldugu gibi olmak istiyorum bu cocukla. Artik bildigin hic konusmuyoruz birbirimizi gorsek, bi el sIkIsma o da mecbur kalinirsa.. Cunku kotu birisi degil ve annesini de yillardir taniyorum ve cok seviyorum. Alttan alttan bazen bakislarini hissediyorum ama...
Nasil eskisi gibi olabilirim onunla, ne yapabilirim kendimi rezil etmeden?

Anlamadım, kaç yaşındasınız? Ve bu çocuğu nerede görüyorsunuz? Annesiyle size gelip oturmuyor sanırım.

Kendimden düşünüyorum, sokakta komşu ile karşılasam bile hal hatır ederim, görmezden gelmem.

Bu çocuk sizden neden kaçsın ki? Erkek arkadaşınız istemiyor diye selamına mı karşılık vermedeniz bir kaç kere? Soğuk mu davrandınız? Öyle bir sinyal verdiyseniz dönüşü zor olur.
.

Ben 21 yasindayim o da 29 yasinda. Dugunler, piknik vs. neredeyse her hafta ayni ortamdayiz. Annesiyle annem arkadas oldugu icin bu tur etkinliklerde karsilasiyoruz. Bi kac kere geldigi oldu ama erkek oldugu icin oyle annesiyle evlere felan gitmiyor.
Aslinda soyle; ilk once sevgilim oldugunu ogrenince o tuhaf davrandi. Mesela sevgilime yalnizken selam veriyordu, bana da ayni sekilde ama yanyana oldugumuzda soguk davraniyordu. Bu sevgilimi baya sinirlendirdi ve selam vermemi istemedi. Daha sonralari birden degisti ve ikimizede yanyanayken selam vermeye basladi ama sevgilim coktan killanmisti bile. Ve kavgalarimiz da olmaya basladi bu yuzden sevgilimle, bende soguk durmaya basladim. Simdi de ikimizde soguk ve gerginiz. Bana bakiyor, ben bakinca gozlerini kaciriyor. Hoslaniyor mu hala bilemedim ama bu gerginlikten biktim.

Ben 21 yasindayim o da 29 yasinda. Dugunler, piknik vs. neredeyse her hafta ayni ortamdayiz. Annesiyle annem arkadas oldugu icin bu tur etkinliklerde karsilasiyoruz. Bi kac kere geldigi oldu ama erkek oldugu icin oyle annesiyle evlere felan gitmiyor.
Aslinda soyle; ilk once sevgilim oldugunu ogrenince o tuhaf davrandi. Mesela sevgilime yalnizken selam veriyordu, bana da ayni sekilde ama yanyana oldugumuzda soguk davraniyordu. Bu sevgilimi baya sinirlendirdi ve selam vermemi istemedi. Daha sonralari birden degisti ve ikimizede yanyanayken selam vermeye basladi ama sevgilim coktan killanmisti bile. Ve kavgalarimiz da olmaya basladi bu yuzden sevgilimle, bende soguk durmaya basladim. Simdi de ikimizde soguk ve gerginiz. Bana bakiyor, ben bakinca gozlerini kaciriyor. Hoslaniyor mu hala bilemedim ama bu gerginlikten biktim.

29 yaşında biri ama yaptığı hareketler bildiğin ergen tavrı o zaman.

Bir denk geldiğiniz de sorarsınız, bir tuhaflık var sanki sende diye, ama aklınız bu çocukta kalmadıysa en doğrusu boşvermek, ne hali varsa görsün, merhaba-merhaba...

Erkek arkadaşın kızmakta haklı, sanki sizin birlikteliğinizden rahatsız oluyor gibi. Sen niye geriliyorsun ki zaten, sorun çıkartan o. Şakası selamı eksik olsun, çok mu şart?
.

29 yaşında bir erkek.Hoşlandığı konusunda da şüphelerin var.Sevgilinle de bu konuda gerginlikler yaşamışsın.Hangi amaçla yakın olmak istiyorsun anlayamadım.

niye takmış durumdasın bu çocuğa konuşmasan bence daha iyi erkek arkadaşın var sonuçta ve seni kıskanabilir onun sana olan samımıyeti ilgisi hoşuna gitti zamanında kaybedince üzüldün bir erkekten dost ,arkadaş olunmaz karşı tarafın yanlış anlamasına sebep olursun.İllede merhabalaşmak istiyorsan bir yabancı gibi gördüğünde selam ver ve geç doğru olan bence bu tabi genede siz bilirsiniz.

Bu çocuğa yakın olmak istemeniz neden varsın selam vermesin varsın şakalaşmayın kaldı ki sevgiliniz de istemiyormuş bu kişiyi ve hoşlanıyor olabilir diyorsunuz uzaklaşmak yerine neden yakın olmak istiyorsunuz ilgisi hoşunuza gidiyordu o zaman ve birden bu ilgi kaybolunca affalladınız yani hem sevgilim olsun hem de bu çocuğun ilgisini kaybetmiyim diyorsunuz da bu olmaz. Her hafta da düğün piknik olmaz. Merhaba dersiniz herhalde geri çevirmez ve bu kadarı da yeterli bence eskisi olmayı neden istiyorsunuz cidden anlamadım gerek yok ki. Sevgilinizde hoş karşılamaz zaten.

Haklisiniz da aklim biraz karisik, lutfen beni anlamaya calisin :-(

Ben merak ediyorum hoslandi mi benden sizce?
Insan hoslandigi icin mi oyle tuhaf davranir, bunu merak ediyorum.

Back
X