• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olgun erkek kıymet bılır sözü erkek yalanı çıktı

Karşıdaki insanın yaşından ziyade karakteri ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Yoksa tanıdığım yaşıtlarım var şimdiden örneğin baba modundalar sorumluluk sahibi ve evet kıymet bilen.
40 yaşında olanıda var olmayanıda bu çok yaşla ilgili bir şey değil fikrimce.

7' sinde neyse 70 'inde odur diye bir tabir var.. kiymet bilen ilk gunden ,genc yasinda da bilir arkadasim, bunun yasla bir alakasi yok.

Yaşla ılgısı yok yanı , demek bız kendı kendımızı kandırmısız :26:

Benim bundan once hayatıma giren insan benden 14 yaş büyüktü ama çekmediğim cefa kalmadı.
Sorumsuz,çıkarcı,yalancı sayamayacağım baya bir özelliğe sahip.
Şimdiki hayatımın anlamı dediğim kişi ise benden 1,5 yaş küçük ama olgunlukta beni sollar.
Yaşla alakası hiç yok insanın karakteri kişiliği düzgün olsun yeterki

boşa gectı yıllarım .Evlenecek kızlara tavsıyem karsımdakı benden olgun

daha kıymet bılır lafına , tanımadan karsınızdakını sakın inanmayın...

Konu başlığınız manşet gibi olmuş, etkileyici... :51:

Klişeler "yalandır", kişinin yeri geldiğinde risk alarak kendi doğrularını yaşaması lazım... :68:

kesinlikle yaşla alakası yok.eşimle aramda 10 yaş fark var ama ben ondan daha olgun dusunuyorumm.erkek işte yaa bencil yaratıklar....

iyi gaz veriyorlar şu erkekler helal olsun valla...

düşünmek için kendi beynini kullanan, kullanabilen insanın kendi doğruları vardır, hepsine güler geçer...

en çok güldüğüm en saçması en yaygını da kadına doymuş erkeğin gözü dışarıda olmaz haahahaha yine gülesim geldi....

Son düzenleme:
Konu başlığınız manşet gibi olmuş, etkileyici... :51:

Klişeler "yalandır", kişinin yeri geldiğinde risk alarak kendi doğrularını yaşaması lazım... :68:

cidden güzel başlık atmısım , gazete ilk sayfa haberı gıbı olmus :1:

evet gördüm yaşadım ,erkekler genç kızları kandırmak için

yaydıkları bir palavree çıktı buda

Her yaş insanı bir kademe daha olgunlaştırır.. Demek ki senin tanıdığın arkadaş daha beterdi gençlik yılların da... olgunlaşa olgunlaşa bu kadar olgunlaştı... :1: :1: :1:
hem olgun demek hayatta yaşadıklarından tecrübe etmiş insan demek değil mi? demek ki kendini yetiştirememiş ... bir yerlerde boş vermişlik var...

sizin aranızda ki yaş farkı nedeniyle o sana çocuk gözüyle bakmış demek ki... yaş problem olmuş ...

Son düzenleme:
Bakıyorum kel erkek zekidir cömerttir, göbeklı erkek heybetlıdır,

olgun erkek kadını daha iyi anlar anlayışlıdır, geç arkads gec

benden 10 küsür yaş büyük dü .Çocuktan beter hareketler ,

pintilik , yaptığım her şeye homurdanma ,anlayıssızlık,tripler

boşa gectı yıllarım .Evlenecek kızlara tavsıyem karsımdakı benden olgun

daha kıymet bılır lafına , tanımadan karsınızdakını sakın inanmayın...

Dediklerinize katılıyorum bir de bir evin tek oğluyla evlenmeyeceksin.Tek erkek çocuk olunca sorumluluk sahibi olmuyorlar Evlilik psikolojisini kaldıramıyorlar (Bazı istisnalar hariç) ama genelde böyle.

her erkekte özellik farklıdır ailede farklı oluyor maalesef. benim abim tek oğlan herşey ona yapıldı halada ona yağıyor paşalar gibi bir eletrik su ödemez. market alışveriş iyapmazlar herşeyi babam alır gelir yerler. eşim 2 oğlan 1 kız. diğer oğlan evde annesi eşimden bekler herşeyi diğeri küçcükmüş daha nere küçük 32 yaşında dana öylece uyur nete takılır.
aile dışalrıda kalıyor eş önemli olan. ben eşimi çok denedim bakalım ne yapacak nasıl davranacak diye. ne mal ne mülktü istedğin sadece fikir birliği yapabilecekmiyiz. bu çok önemli. bazen ikimizde aynı şeyi düşünüyor aynı anda söylüyoruz. bir elmanın iki yarısı olmak bu demekmiş meğer. sizde bence bunu arayın karşınızdakinde yalanalrına kanmayın deneyin tartın ve öyle evelnin

olgunluk yaşla alakalı değil akılla alakalıdır bazıları 30-40 yaşında olur çocuk gibi olur bazıları 20-25 yaşlarında olur olgun olur çocuk gibi davranmaz

Dediklerinize katılıyorum bir de bir evin tek oğluyla evlenmeyeceksin.Tek erkek çocuk olunca sorumluluk sahibi olmuyorlar Evlilik psikolojisini kaldıramıyorlar (Bazı istisnalar hariç) ama genelde böyle.

bende size katılıyorummm evin bir oğluyla asla evlenmeyın sorumlulktan

bir haber oluyorlarmıs

bende size katılıyorummm evin bir oğluyla asla evlenmeyın sorumlulktan

bir haber oluyorlarmıs

Back
X