olgun yumurta

egecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2007
166
1
96
49
Eskişehir
arkadaşlar ben burada daha önce çok yazıştım.ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm,ilkinde 2 embriyo transfer yapıldı fakat kimyasal gebelik oluştu,yani olmadı,ikincisinde malesef sadece birtane yumurta elde edebildiler oda olgun çıkmadı ve işlem uygulayamadılar.
şimdi benim anlamadığım her ay düzenli adet görüyorum ve fsh de okadar yüksek değil.10 civarında.geçen bir arkadaşım bir macunu önerdi ama sonradan araştırdı olgun yumurta oluşmuyorsa bu macun işe yaramaz demişler.
ya ben anlamıyorum hiç adet görmeyen kişilerde bile yumurta oluşturuyorlar adet gördüttürüyorlar ve hamile kalmasını sağlıyorlar.
benim adetlerim düzenli ,fsh de de sorun yok ama neden böyle oluyor.
benim gibi olan var mı?
 
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.
ben dün doktora gittim,ama artık söyleyebilirim bebek işini bıraktım yani sadece kontrol için gittim diyebilirim.
doktora bu süreçte yaşadıklarımı anlattım ve sadece artık kontrol amacıyla geldiğimi söyledim.erken menepoza girme durumumun olup olmadığını öğrenmek istiyordum.muane etti ve fsh ,e2 değerlerimi istedi.
sonucu bugün aldım fsh:6.4
e2:40
çıktı.menepozla alakan yok dedi değerlerin gayet iyi dedi.
evet arkadaşlar durum bu.
sizce sonuç nasıl?
 

merhaba arkadaşım bence değerlerin çok güzel pes etme derim ben ben. de eğitimciyim seninle aynı şeyleri yaşıyorum yumurta olgunlaşmıyor.pes etmek yok hele çocuklarla uğraşıp infertilite 2 kat zor allah yardımcımız olsun
 

canım,yaşım 35,2 kere tüp bebek denemesi oldu.ikincisine giderken eşim istemedi resmen zorla götürdüm ve olmadı.
maddi manevi çok yıprandık,zaten devlette 2 kereye ödeme yapıyor,daha yeni kredisi bitti 2008 deki tüp bebek denemesinin.
artık benimde inancım kalmadı ve halimde yok.eşim zaten hiç bir şekilde uğraşmak istemiyor.
neyse,sen istiyorsan ve eşinde istiyorsa tabii vazgeçme ama ben pes ettim.
öenemli değil,Allah sağlık versin,neler var.bunda da var bir hayır.
iyi geceler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…