Erkek İnfertilitesi Oligasperm proxeed, promen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zorbaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
2
0
86
46
Arkadaşlar sayımız çok düşük 5-6 tane ancak çıkıyor. . Solda varikosel var aba doktor ondan kaynaklanmadığını söyledi. Vitamin takviyesi düşünüyoruz. Proxed mi promen k mi tavsiye edersiniz. Bizim durumumuza olan varmı. Düzelme şanşı varmı. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa süreç hakkında biraz konuşalım. Tedavi si varmı?

Varikosel kaç derece ki? Ben sayının düşüklüğünü tamamen varikosele bağlıyorum açıkçası ancak 3.derece olmuşsa iyice hasar vermiş olabilir gerçi bu saatten sonra ameliyat olsa bile spermler düzelir mi bilemem.. Başka bir doktora daha gitmenizde fayda var.... prooxeed i önerebilirim inşallah işe yarar canım

Arkadaşlar sayımız çok düşük 5-6 tane ancak çıkıyor. . Solda varikosel var aba doktor ondan kaynaklanmadığını söyledi. Vitamin takviyesi düşünüyoruz. Proxed mi promen k mi tavsiye edersiniz. Bizim durumumuza olan varmı. Düzelme şanşı varmı. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa süreç hakkında biraz konuşalım. Tedavi si varmı?
Eşimin ileri hareketlisi sadece yüzde 2 idi (normali 40 üzeri) varikosel ameliyatı oldu değerleri yükselmeye basladi. Tabi aslolan hastanın durumu herkeste ayni olmayabilir ameliyati her hastaya onermiyolar sayi düşüklüğünün varikoselle ilgisi var diye düşünüyorum. Vitaminleri gelince eşim çok içti tek etkiside aldirdigi kilolar oldu baskada bi ise yaramadı valla belki bi kaç doktordan daha görüş almalisiniz

Varikosel 3.3 çıktı ameliyat fayda edermi? Aynı sürecten geçen biri var mı. 5-6 tane artarmı

Cok gecmis olsn.Cnm bnm esmde varikosel vardi vardi ve son derceydi. 3 milyon du toplm sayi 2018 Agustos ta ameliyat oldu 5 ay klomen ve nondo x kullndi son 3 ay opsvrent kullndi nisanda test yaptrdk toplam sayi 270 mm mm 45 milyondu hiz morfoli cok skur iyi inanmdm 1 hafta sonra tekrar test verdi toplam sayi 114 milyon mm 19 mm hiz vs iyi dr sknti yok dedi henuz hamile kalamdm ama sayi iyi cok sukur ben kendimde macun yaptm oda iyi gekdi bnce incir kuru keci boyn.kuru ve isirgan zencefil zerdacal caksir keten tohumu .yagi corek otu .yagi bal pekmeze karstrdm hep yedirdim sabah aksm 1 tatli kasigi ve her sabah kocamn bir bardak taze sklms portakl suyu.Sabir edip beklmek gerekiyor Rabbim kucagimizi bos birakmsn

5-6 tane derken milyon filan değil di mi ? Bizim de durum aynı her seferimde tek tük çıkıyor 3 kere tüp bebek denedik olmadı . Varikosel bizde de var ayrıca fsh 40 larda artık ne yapacağomızı şaşırdık eşim bi sürü iğne ilaç kullandı ama faydası olmuyor sanırım

Cok gecmis olsn.Cnm bnm esmde varikosel vardi vardi ve son derceydi. 3 milyon du toplm sayi 2018 Agustos ta ameliyat oldu 5 ay klomen ve nondo x kullndi son 3 ay opsvrent kullndi nisanda test yaptrdk toplam sayi 270 mm mm 45 milyondu hiz morfoli cok skur iyi inanmdm 1 hafta sonra tekrar test verdi toplam sayi 114 milyon mm 19 mm hiz vs iyi dr sknti yok dedi henuz hamile kalamdm ama sayi iyi cok sukur ben kendimde macun yaptm oda iyi gekdi bnce incir kuru keci boyn.kuru ve isirgan zencefil zerdacal caksir keten tohumu .yagi corek otu .yagi bal pekmeze karstrdm hep yedirdim sabah aksm 1 tatli kasigi ve her sabah kocamn bir bardak taze sklms portakl suyu.Sabir edip beklmek gerekiyor Rabbim kucagimizi bos birakmsn
Merhaba benim eşimde sol taraftan varikosel ameliyatı oldu tekrar test yapılmadı sonuç iyiyede gitse gebe kalamama sorunu olabiliyor diye duydum 😔

Canim her duyduguna inanma evet ben kalamdim.henuz yumurtlma sorunum var sanirim burada neler duyduk ilk 3 ay iicnde kalanda cok .Sabir dua bekle .Unutma ki mucize dogada ben ne kurler yaptim beslenmye dikkat ettim cok Hic usenmdm hep yaptm isten geldim ilk onceligim onlar oldu.Beslene uyku duzeni cok etkilyor bence.

Back
X