OLİGOASTENOZOOSPERMİ

aysel54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
243
120
103
merhaba kızlar. sizlere durumumu anlatarak başlayayım .8 aydır çoçuk istiyorduk olmayınca doktara gıttık eşimin değerleri kotu cıktı. hıcbirsey yazmıyordu .doktor direk bebek mikro demiş .moral olarak alt üst olduk . destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ama bir yere kadar ne zamana kadar(.sonucların yanlış olması için cok dua ettım başka merkezde yapıldı birsey anlamadık yine doktor OLİGOASTENOZOOSPERMİ yazmıs teşhise bı kaç kez tekrarlanacak....şimdi nasıl bir yol izlemeliyiz bitkisel şeyler ne kadar fayda olur yada doktor ilaç verir mi , ilaç düzelen duymuştuk .açıkcası kafamız çok karışık herkes gibi umuda ihtiyacımız var ..başından boyle birsey gecen veya duyan yardımcı olursa cok seviniriz... imtihan öyle birsey ki etrafımızdan sadece bu ay 3 tane hamılelik haberi aldık. tam biz sonucu öğrendik etrafımızdakiler teker teker hamile onlar adına seviniyorum kesinlikle ama kendimiz için endişeleniyorum ne kadar sürecek sürec neyi gerektirecek ve biz bunlara nasıl dayanacağız ...... dualar buldum onları okuyorum hergun ,rahatlatıyor ama ne zaman ne zaman

yok mu arkadaşlar böyle bi durumla karşılasanlar..yada cevresınde duyanlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oligoastenoteratozoospermi.891334/
Canım bizim toplandığımız başlığa göz at herkes aynı durumda ben ilkinde hiç bişi yapmadım transferim oldu negatif aldım,, 2. Tedavimde eşime saraçoğlunun kürünü yaptık yanında bi sürü şey daha onlardan mıdır bilemem ama 2. Tedavide embriyolarım çok kötü geliştiler ve tedavi sonlandırıldı transfer iptal edildi bişey kulllanmadan önce çok iyi düşün bazısına yarıyo bazısını da bozuyo böyle şeyler ben çok ümitle kullanmıştım ama sanırım bizde ters teptiii

çok teşekkür ederim arkadaşım rabbim hepimizi tez vakıtte anne yapsın bız öğreneli 1 ay oluyor daha kürler nasıl olur bilmiyorum doktoırla gorusmeden bırsey yapmak ıstemıyorum acıkcası . ilaçlar falan veriliyor mus bız sadece bal polen ve e vıtamının alııyoruz şimdilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…