merhaba kızlar. sizlere durumumu anlatarak başlayayım .8 aydır çoçuk istiyorduk olmayınca doktara gıttık eşimin değerleri kotu cıktı. hıcbirsey yazmıyordu .doktor direk bebek mikro demiş .moral olarak alt üst olduk . destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ama bir yere kadar ne zamana kadar
(.sonucların yanlış olması için cok dua ettım başka merkezde yapıldı birsey anlamadık yine doktor OLİGOASTENOZOOSPERMİ yazmıs teşhise bı kaç kez tekrarlanacak....şimdi nasıl bir yol izlemeliyiz bitkisel şeyler ne kadar fayda olur yada doktor ilaç verir mi , ilaç düzelen duymuştuk .açıkcası kafamız çok karışık herkes gibi umuda ihtiyacımız var ..başından boyle birsey gecen veya duyan yardımcı olursa cok seviniriz... imtihan öyle birsey ki etrafımızdan sadece bu ay 3 tane hamılelik haberi aldık. tam biz sonucu öğrendik etrafımızdakiler teker teker hamile
onlar adına seviniyorum kesinlikle ama kendimiz için endişeleniyorum
ne kadar sürecek sürec neyi gerektirecek ve biz bunlara nasıl dayanacağız ...... dualar buldum onları okuyorum hergun ,rahatlatıyor ama ne zaman ne zaman