- 17 Ağustos 2025
- 23
- En iyi cevaplar
- 1
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi gamzeeebal
-
Merhaba eşinizin sperm sayısı kaç? Benim eşimin 4.69 milyon çıktı. Proxeed Plus önerdi doktor. Varikosel ameliyatı sonrasında da artış olurMerhabalar19 aydır gebe kalamıyorum.Eşimde sperm azlığı var.Gittiğimiz bir kadın doğumcu direk tüp bebeğe yönlendirdi.Ürologlar varikosel ameliyatı tavsiye etti.Tüp bebeksiz mümkün olmayacağı hissi üzdü beni.Ürologlar daha ümitli konuşuyor.Acaba bu durumu yaşayıp doğal yollarla gebe kalanlar var mı? Zaman mı alıyor? Ne tavsiye edersiniz?
Eşimin sperm sayısı milimetre başına 9.7 milyon çıktı.Toplam sperm 27 milyon.İleri hızlı hareketli ise %3.92 Asıl problem ileri hareketliymiş.Eşim de promen k kullanıyor.Yalnız tekrar baska hastanede test yaptık.İleri hareketli %25 çıktı.Manuel test ve CASA test farklı gösteriyormuş.Siz ne kadar süredir demiyorsunuz? Sonuç alabildiniz mi? Sperm sorununa rağmen gebe kalan var mı aranızda?Merhaba eşinizin sperm sayısı kaç? Benim eşimin 4.69 milyon çıktı. Proxeed Plus önerdi doktor. Varikosel ameliyatı sonrasında da artış olur
Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için.Ovulasyon kullanıyorum.Artık yumurtamın çatladığı anı bile biliyorum.İnsallah hepimize en doğru zamanda nasip olur.Kaybınız için üzüldüm.Ben henüz rahim filmi de çektirmedim.Umarım tüplerde sorun yokturMerhabalar ,hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama bize de doktor aynisini soylemisti ben de amh dusuklugu esimde de sperm sorunu vardi illa tup bebek diye direttiler .ama ben arastirdim. Bir gebenin gunlugu sayfasi var orda sayfa sahibj cok yardimci oldu tahlil sonuclariniza gore vitamin takviyeler veriyor. Bir de labaquik ovilasyon testi var yani yumurtlama gununu gosteriyor onun takibi ile ben dogal yolla hamile kaldim ancak 7 .hafta kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Yani demem o ki arastirmak lazim moral bozmayin şimdi biz de yeniden deniyoruz normalle yolla olmasi icin hayirlisi
Rica ederim. ALLAH isteyen herkese nasip etsin imkansız diye bir şey yoktur. Bu ay yine denedik reglim 4. Gün gecikmede erken gebelim testi yaptim negatif cikti. Ama umarim bi kac gun sonra pozitife döner hayirlisi ne ise o olsun. Bu arada ovilasyon testi hangi marka kullaniyosunuz labaquik en iyisi bence aldim ve direkt oldu. Digerlerinde olmamisti .Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için.Ovulasyon kullanıyorum.Artık yumurtamın çatladığı anı bile biliyorum.İnsallah hepimize en doğru zamanda nasip olur.Kaybınız için üzüldüm.Ben henüz rahim filmi de çektirmedim.Umarım tüplerde sorun yoktur
4 gün gecikme çok guzel insallah pozitife döner.Belki geç döllenmedir.Adet belirtileriniz var mı peki? Ben de ovulasyon testinde o markayı kullanıyorum.Benim de bu ay yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim bitmedi hâlâ da devam ediyor.Adetime daha bir hafta var.Ümit etmesi bile çok güzel.Testi yumurtlamadan 17 gün sonra yapmayı planlıyorumRica ederim. ALLAH isteyen herkese nasip etsin imkansız diye bir şey yoktur. Bu ay yine denedik reglim 4. Gün gecikmede erken gebelim testi yaptim negatif cikti. Ama umarim bi kac gun sonra pozitife döner hayirlisi ne ise o olsun. Bu arada ovilasyon testi hangi marka kullaniyosunuz labaquik en iyisi bence aldim ve direkt oldu. Digerlerinde olmamisti .
Açikçası geç döllenme tam olarak nasil oluyo bilmiyorum ama adet olmam gereken ilk 3 gunde hafif kramp sancilarim vardi adet olacakmisim gibi ,onun dışinda bir sey yok stresten midir nedir bilmiyorum ama çok gerginlik var uzerimde ,onun disinda bugun 4.gun yine test yaptim negatif regli belirtisi de yok sadece beyaz akinti var ne oldugunu anlamadim sık sık tuvalete gitme hissi geliyor o kadar4 gün gecikme çok guzel insallah pozitife döner.Belki geç döllenmedir.Adet belirtileriniz var mı peki? Ben de ovulasyon testinde o markayı kullanıyorum.Benim de bu ay yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim bitmedi hâlâ da devam ediyor.Adetime daha bir hafta var.Ümit etmesi bile çok güzel.Testi yumurtlamadan 17 gün sonra yapmayı planlıyorum
Biz 1.5 senedir deniyoruz hiç gebelik olmadı maalesef. Eşim 20 gündür kullanıyor daha 16 Eylül'de testi tekrarlicaz. Eşim Mart ayında da test vermişti 81 milyon çıkmıştı. Temmuz ayında 4.69 milyonu görünce şoka girdik. Temmuzdaki tüp Bebek merkezinde yapıldı doktor en güvenilir testin tüp bebek merkezlerinde olduğunu söyledi. Promen ya da proxeed kullanın demişti doktor. İkisi de aynı içerikli zaten. Umarım işe yararEşimin sperm sayısı milimetre başına 9.7 milyon çıktı.Toplam sperm 27 milyon.İleri hızlı hareketli ise %3.92 Asıl problem ileri hareketliymiş.Eşim de promen k kullanıyor.Yalnız tekrar baska hastanede test yaptık.İleri hareketli %25 çıktı.Manuel test ve CASA test farklı gösteriyormuş.Siz ne kadar süredir demiyorsunuz? Sonuç alabildiniz mi? Sperm sorununa rağmen gebe kalan var mı aranızda?
Açikçası geç döllenme tam olarak nasil oluyo bilmiyorum ama adet olmam gereken ilk 3 gunde hafif kramp sancilarim vardi adet olacakmisim gibi ,onun dışinda bir sey yok stresten midir nedir bilmiyorum ama çok gerginlik var uzerimde ,onun disinda bugun 4.gun yine test yaptim negatif regli belirtisi de yok sadece beyaz akinti var ne oldugunu anlamadim sık sık tuvalete gitme hissi
Sık idrara çıkman güzel.Testin negatif olması üzücü tabi.Adet geçince çıkmalı normalde ama belli olmaz.Benim de bir kaç kez gecikip negatif çıktığı oldu.Bazen kendi kendimize döngümüzü bozuyoruz.Çok istiyor çok düşünüyoruz o bile etkiliyorAçikçası geç döllenme tam olarak nasil oluyo bilmiyorum ama adet olmam gereken ilk 3 gunde hafif kramp sancilarim vardi adet olacakmisim gibi ,onun dışinda bir sey yok stresten midir nedir bilmiyorum ama çok gerginlik var uzerimde ,onun disinda bugun 4.gun yine test yaptim negatif regli belirtisi de yok sadece beyaz akinti var ne oldugunu anlamadim sık sık tuvalete gitme hissi geliyor o kadar
Ama çok büyük fark çıkmış.Testin yapılma yöntemi bile sonucu etkiliyor.Bilgisayar ortamında yapılanlar ki buna CASA diyorlar.Çok hassas yaptığı için daha kötü sonuç veriyor.Bizim sperm sayımız hemen hemen aynı geldi ama ileri harekette baya oynadı.Doktorun fikrini alacağızBiz 1.5 senedir deniyoruz hiç gebelik olmadı maalesef. Eşim 20 gündür kullanıyor daha 16 Eylül'de testi tekrarlicaz. Eşim Mart ayında da test vermişti 81 milyon çıkmıştı. Temmuz ayında 4.69 milyonu görünce şoka girdik. Temmuzdaki tüp Bebek merkezinde yapıldı doktor en güvenilir testin tüp bebek merkezlerinde olduğunu söyledi. Promen ya da proxeed kullanın demişti doktor. İkisi de aynı içerikli zaten. Umarım işe yarar
Benim eşim sigara kullanıyor. Doktor en büyük etkinin bu olduğunu söyledi. Biz sabah akşam proxeed ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz. Bir de biz Adana'da yaşıyoruz yani havalar aşırı sıcak bu da etkiliyormuş. Ve eşim bilgisayar başında çalışıyor sürekli. Yani spermi etkileyecek herşey var maalesefAma çok büyük fark çıkmış.Testin yapılma yöntemi bile sonucu etkiliyor.Bilgisayar ortamında yapılanlar ki buna CASA diyorlar.Çok hassas yaptığı için daha kötü sonuç veriyor.Bizim sperm sayımız hemen hemen aynı geldi ama ileri harekette baya oynadı.Doktorun fikrini alacağız
Evet sigara çok sıkıntı.Bizde yok şükür.Soğuk uygulama yapılabilir onun da iyi geldiğini biliyorum.Dizüstüne bilgisayar koymayalı.Fazla kilo varsa vermeliBenim eşim sigara kullanıyor. Doktor en büyük etkinin bu olduğunu söyledi. Biz sabah akşam proxeed ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz. Bir de biz Adana'da yaşıyoruz yani havalar aşırı sıcak bu da etkiliyormuş. Ve eşim bilgisayar başında çalışıyor sürekli. Yani spermi etkileyecek herşey var maalesef
Evet stres yaptim galiba bugun regli oldum zatenSık idrara çıkman güzel.Testin negatif olması üzücü tabi.Adet geçince çıkmalı normalde ama belli olmaz.Benim de bir kaç kez gecikip negatif çıktığı oldu.Bazen kendi kendimize döngümüzü bozuyoruz.Çok istiyor çok düşünüyoruz o bile etkiliyor
İnşallah en kısa zamanda pozitif görürsünEvet stres yaptim galiba bugun regli oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?