- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Bir kiz arkadasimla gideceğim umarım sikilmayiz. Yat turu falan yapiliyormus hiç gittiniz mi
Evet ben gittim... Gayet güzeldi. Kiz arkadasinla gidiceksen sikilmassiniz... Gayet güzel bi seçim.
Merhaba arkadaşlar. Olimposa gitmeye karar verdik. Ama nasıl bir yer,gittigimizde ne yapacagiz, sıkılır miyiz bilmiyoruz. Sayfasinda yat turu falan diyor . Oraya gittigimizde ne yapmaliyiz, nereleri gezmeliyiz gidenlerden yardım istiyorum. Üç gece kalacagiz bu arada. Arkadaşlar alıntı yapmazsaniz sevinirim
Sade üniversite ogrencileri mi gidiyor yahu olimposabiz uniyi bitireli yıllar oluyor
Olimposun eski havası yok artık. Üniversite öğrencileri de pek gitmiyor son yıllarda. Bildiğiniz çoluklu çocuklu aileler, yaşlı teyzeler amcalar falan var. Az parayla tatil yapmak isteyen yurdum insanı orda. Bolca bekar erkek grupları var. Sıkılmanıza fırsat vermezler.
Barları yine eskiden çok iyiydi. Eskiden orda müzik yapan gruplar artık gelmiyorlarmış. Yine de canlı müzik yapan yerler, diskolar falan mevcut.
Tekne turları güzeldir. Gidin mutlaka. Gece yanartaşa çıkarsınız. Yanınızda mutlaka uzun bir pantolon, bileğenize kadar bir ayakkabı götürün. Gece akrepler çıkıyor. Diskoda özellikle bolca var. Yanartaşa çıkarken kaymayacak bir ayakkabı lazım. 4-5 km tırmanacaksınız.
Deniz ayakkabısı alın yanınıza. Ordan almaya kalkarsanız kazıklanırsınız. Soğuk su koyacağınız bir termos işinize yarar. Sahil sit alanı olduğu için herhangi bir işletme yok, susuz kalmayın oralarda. Sahilde duş da yok, yine yüzünüzü yıkamak için bi şişe su alabilirsiniz yanınıza. Deniz çok tuzlu çünkü, kaşınız kirpiğiniz tuz olacak.
Aktiviteler için kaldığınız pansiyonun resepsiyonuyla görüşün. Onlar her gün bişey organize eder genelde.
Eşimle 5 yıl önce gitmiştik. Bungalowda kalmıştık. Gayet güzeldi. Hem yeşili hem deniz hem tarihi bir yer olması açısından çok beğenmiştik. Fiyatları da ekonomikti. Yalnız market bakkal tarzı bir yer vardı kaldığımız yerde o çok pahalıydı bu da gayet doğal. Yanartaşa falan da çıkarsınız bayağı tırmanılıyor. Bence kesinlikle gidin pişman olmazsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?