Bildiğim birkaç pansiyonu aradım çoğu açık değiliz dedi bazıları cevap vermedi. İşlerim bitince bi' arayayım internetten bulduğum pansiyonları. Teşekkürler.Ben seneler seneler evvel mayista gitmistim bombostu ve birkac pansiyon acikti
Hazir tum pansiyonlar acikken bir tanesini arayip sorun bence kisin acik pansiyon var mi diye
Ben şubat başı gibi gitmeyi düşünüyorum, o aylarda Ege de boş oluyor. Bir de ben olabildiğince boş olsun istiyorum. :)Baharda Antalya daha boş oluyor, Olimpos'ta kalınmaz gibi. Ben de hep Ege'de baharda olabilsem hayali kurarım:)
Tek problem soğuk olup olmadığı. Antalya kışları küçük bir dönem hariç aşırı soğuk olmuyor, Olimpos biraz daha iç tarafta ve dağların arasında ya; bu durum ne derece etkiler soğukluğu onu merak ediyorum.Ama çok soğuk ve sıkıcı olabilir.
Subatta olimpos cok soguk olur ozellikle geceleri , egede yasayan bir insan olarak soyluyorum subat genelde bu tarz yerlerde en soguk ay olur :) ama tabi bi ankara bi eskisehir sogugu degilTek problem soğuk olup olmadığı. Antalya kışları küçük bir dönem hariç aşırı soğuk olmuyor, Olimpos biraz daha iç tarafta ve dağların arasında ya; bu durum ne derece etkiler soğukluğu onu merak ediyorum.
Ya aşırı istiyorum, her şeyden soyutlanıp çok sevdiğim bir yerde sesssiizzz sakin kitap okumayı vs. Antalyalıyım ben de, eğer soğukluk Antalya'daki gibi olacaksa gözümü karartıp gideceğim. :) Ama bir şeyler yapmamı engelleyecek derece soğuk olursa erteleyeceğim, yapacak bir şey yok.Subatta olimpos cok soguk olur ozellikle geceleri , egede yasayan bir insan olarak soyluyorum subat genelde bu tarz yerlerde en soguk ay olur :) ama tabi bi ankara bi eskisehir sogugu degil
Göl olan Salda mı?Olimpos'ta donarsın kışın. Zaten o ağaç evler bütün sezon açık kalmıyordur muhtemelen. Salda kışları da turizme açık oluyormuş çok güzelmiş dediler, bilmiyorum ben.
Göl olan Salda mı?
Pek sevemedim ben orayı, ama kışın güzeldir belki de gerçekten. Alternatif olarak not alıyorum, teşekkürler.
Tüm sahil sana kalıyor, sokaklar da öyle. Deniz kenarında yazdan çok kış güzel bence. Muhtemelen çok güzel olacak.Benim de hayalim kışın deniz kenarında olmaktı. Şu anda öyle bir yerde görev yapıyorum. Bakalım nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?