olmad.....baaramadm....lmek istiyorum

mapavrili
sen kendini toplamışsın ve inancın inadın üzüntünün üstesinden gelmiş belli :))
umudunu kaybetmeden yola devam, en kısa zamanda yeni ve olumlu haberler vermeni diliyorum...
çok sağol canım eşim ve sizler beni kendime getirdiniz.....ama gerçekten çok üzüldüm halada üzgünüm ama artık ikinci için kendimi toplamam ve dediğin gibi yola devam etmem gerekiyo.....bunun için kolları sıvadım....yaşanmamış sayıyorum ilk kez yapıyomuş gibi kendimi hazırlıyorum......inşallah burdan herkez olumlu haberlerini verir inşallah......

Guzel kardesim, az once yazmaktan vazgecmistim ama simdi yaziyorum. Baska bir arkadasa da ayni tepkiyi vermissin. Bizde senin su an kopruden atlamak uzere oldugunu dusunmedik zaten. Unutmaki onemli olan, olumsuzluklari ogrendigimiz andaki ilk tepkimizdir (imtihanin inceligi de burada). O yuzden sonradan yazdiklarini okumadim bile, dogru.
Eger foruma konu aciyorsan elbette sana cevap yazanlar olacak. Bu illa aman canim cicim olacak degil, elestiriye de acik olacaksin. YOKSA TOPIC ACMA DERIM GUZELIM...
Bi sen degilsin bu tedavileri goren, ustelik cok yenisin daha. Senelerce ugrasanlar var benim gibi. Yardim etmek isteyip senin icin zahmete giriyoruz sen yorumlari begenmiyorsun. Ne duymak istedigini yaz da onu cevap olarak yazalim sana en iyisi :)
Neyse tartismaya gerek yok, basarilar dilerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Guzel kardesim, az once yazmaktan vazgecmistim ama simdi yaziyorum. Baska bir arkadasa da ayni tepkiyi vermissin. Bizde senin su an kopruden atlamak uzere oldugunu dusunmedik zaten. Unutmaki onemli olan, olumsuzluklari ogrendigimiz andaki ilk tepkimizdir (imtihanin inceligi de burada). O yuzden sonradan yazdiklarini okumadim bile, dogru.
Eger foruma konu aciyorsan elbette sana cevap yazanlar olacak. Bu illa aman canim cicim olacak degil, elestiriye de acik olacaksin. YOKSA TOPIC ACMA DERIM GUZELIM...
Bi sen degilsin bu tedavileri goren, ustelik cok yenisin daha. Senelerce ugrasanlar var benim gibi. Yardim etmek isteyip senin icin zahmete giriyoruz sen yorumlari begenmiyorsun. Ne duymak istedigini yaz da onu cevap olarak yazalim sana en iyisi :)
Neyse tartismaya gerek yok, basarilar dilerim...
arkadaşım sana ne yazdığımı umarım çok dikkatli okumuşsundur.....yazdıklarımın içinde seni kırıcı en ufak laf yok...sadece niye öyle yazdığımı açıkladım....ve yanlış anladığını anlatmaya çalıştım...ayrıca sana niçin bana cevap yazıyosunda demedim.....ama malesef yine anlamamışsınki farklı şeyler yazmışsın...beeni niçin eleştiriceksin ..ben kimseyle ilgili konuşmadım....eleştirilecek bişeyde yapmadım...ayrıca lütfen bırakda topik açıp açmıycağıma ben karar verim güzelim.....
bu konuda yorum bile yapma......topik açtım ve isteyen yazar ....ne demek yorumları beyenmemek yardım etmek isteyip senin için zahmete giriyoruz bunlar nasıl laflar böyle. hiç hoş değil.........lütfen arkadaşım zahmet etme senin yardımına ihtiyacım yok............

o kadar çok arkadaşım varki burda hepside yazılarıyla bana destek oldular....allah razı olsun beni yanlız bırakmadılar.....
sanada teşekkür ederim senin deyiminle zahmet edip yazı yazdığın için.....:1shok:yolun açık olsun umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın....

Ayy yok guzelim sende harbiden bi sorun var :smiley-cool:
Ben kirici seyler yazmadim diyorsun. Sanki biz sana kirici seyler yazmistik da???
Guzelim yasin kucuk herhalde biraz? Bu kadar gergin olma kuzum rahat ol biraz, kendini yipratirsin genc yasta. Bak ilerde anne olursan cok sabir ister bu isler :1rolleyes: Simdiden alistir kendini
bana yazıp durma ........sen kimsinki bana sorunlu diyosun...sende bence sorun varki....tartışmak için benimle uğraşıyosun... lütfen git kendine seninle aynı seviyede birini bul onunla yazışşş......piyangodanmı çıktın yaaaaaaaa.....

Ayy yok guzelim sende harbiden bi sorun var :smiley-cool:
Ben kirici seyler yazmadim diyorsun. Sanki biz sana kirici seyler yazmistik da???
Guzelim yasin kucuk herhalde biraz? Bu kadar gergin olma kuzum rahat ol biraz, kendini yipratirsin genc yasta. Bak ilerde anne olursan cok sabir ister bu isler :1rolleyes: Simdiden alistir kendini

Son düzenleyen: Moderatör:
offff offffff git allah aşkına yaaaaa......seninle tartışmıycammmmm......

Son düzenleme:
arakadaslar lütfen böyle durumlarda birbirimize karsi daha anlayisli olalim.sonucta hepimiz ayni yollardan geçiyoruz.bazi arkadaslarimiz olumsuz sonuc aldigi zaman çok güclü olamiyo.bu sitede neden variz.birbirimize destek olmak için.arkadasimizda ne kadar kötü durumda oldugunu paylasmak istemis.bende 11 haftlalik bebegimi kaybettim.o kadar zor biseyki yasayan bilir.allahim affetsin ama bende ölümü düsündüm.allahim bebegimle benide al dedim.ama bunlar o aciyla söylenen sözler.lütfen kinamadan daha ilimli olal1m.

güzel arkadaşım çıldırıcam şimdi...niye yazılanların hepsini okumadan yorum yapıyosunuz ....bi okuyun bakalım bu kız ne yazmış daha sonra....ben kendimi öldürücem demedim ....lütfen altını çizerek söylüyorum.....çok farklı ikisini karıştırmayın.....nerden yazdım bunu .yaaaaaaaaaa.....bu sadece bi hissetim uygulama değil...o kadarda aptal değilim .....hani insan birine kızınca falan derya gayri ihtiyari öldürücem seni diye...hemen öldürmüşmü oluyo....lafın gelişidir bu na kadar üzüldüğünü laflara dökersin ...........umarım artık anlaşılmıştır...........

biz yorum yaparken kişinin otobiyografisini incelemiyoruz bunu yapmamızı da bekleyemezsiniz tabiki.insanlar sizin iyiliğiniz için bişeyler yazmış dünya tepki vermişiniz beni anlamıyorsunuz önceki yorumlarımı okumadınız mı bilmem ne.yaylım ateşi.çocuk denemenizdeki başarısızlık sonrası doğan stres ve sıkıntıyı bizden mi çıkarıyorsunuz.biz sizin ne ananız ne babanız ne bacınız azarlamaya hakkınız yok sevgiler.

biricik_06 mesleginiz psikolog olarak gözüküyo.sizin bizleri daha iyi anlamanizi bekliyoruz.nasil bi psikoloji içinde oldugumuzu sizin daha iyi bilmeniz gerekir ve bu sekilde degilde daha sakin yaklasmanizi umuyorum.

celena arkadasim.haklisin.sende haklisin.demek istedigim bazi arkadaslar ne yazikki olumsuz durumlarda bizim kadar güçlü olamiyor.güzel dileklerin için tesekkür ederim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.dualarimiz hepimiz için olsun..

üsluptan üsluba çok fark vardır.ben arkadaşın duygularını anlamadığımı ifade etmedim.şuanki tepkileri çok normal.ama ifade tarzı çok yanlış.kabalığı ve de kırıcılığı şuan ki duygusal durumuna bağlanamaz.o bence kişilik yapısı onun.kaldı ki insanlar burda desetk olmak adına iyi niyetle yazıyor.tepki verecekse üslubunca olmalı.

arkadaşlar lütfen bu tarz bir uslupta yazmayalım.mavipirli arkadaşımın verdiği her tepki doğaldır.kimsenin sizlerle benzer tepkiler vermesini bekleyemezsiniz.ayrıca bu tarz (iyi niyetli olsanızda)konuşmalar onu rahatsız ettiyse lütfen anlayış gösterin ve dewam etmeyin..burası bizim moral kaynağımız lütfen biraz daha dikkat edelim..

celena ve biricik lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın...dünya tepki vermişim ..siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız buda insanın anlama kapasitesiyle ilgili bişey.....sen tepki görmemişsin...ayrıca nedemek anası bacısı değilim..sen benim anamı babamı bacımı ağzına alamazsın....niçin bu konuya onları karıştırıyosun.....kişilik otopsisi yapıcaksan eğer sen bence kendininkini yapp....kaba olanda kırıcı olanda sizsiniz...seninde üslubunu gördüm ...gerçekten bu konunun daha fazla uzamasınıda istemiyorum...bana yakışmıyo böyle anlamsız tartışmalara girmek....umarım bir daha size cevap vermek zorunda kalmam...

Back
X