- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
canımsanada geçmiş olsun çevremizde okadar kendini bilmez insanlar varki ne konustuklarını bilmiyolar baslarına gelmemiş ya anlamıyolar...bende öyle 2 tane elti varki anlatamam sana....ve daha bir suru insan çoguyla görüşmüyorum zaten....ama sormasınlar ya niye soruyolar bu kadar kotü olmak zorundalarmı...
İki elti de bende var,aynı şeyleri sanırım ben de yaşıyorum.Allah cezalarını versin.Ben de konuşmayı görüşmeyi kestim,hala pisliklerin dedikoduları geliyor kulağıma. Boşversene, hiçbirini takma
Ne zaman başlasam demişsin,hemen başla arkadaşım,hemen.Ben de ilk denemede olumsuz sonuç aldım.Doktorum biraz bekleyelim iyi ol,üç ay dedi,öyle deneyelim dedi,ben de,yavrularıma ne zaman kavuşursam o zaman iyi olacağım hemen başlamak istiyorum dedim.Nitekim hemen herşeyi unutup,hiiiç olmamaış gibi düşünüp bir sonraki ay tekrar denedik,şimdi iki kız bekliyoz teyzesi,darısı başına:kedi:.
Hemen dene,böylece hiç yasını uzatmayıp yeni bir heyecanla daha da ciddi bir moralle işe sarılıyorsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.Hiç üzülmea.s.