Olmadı...Ayrıldık...

sabret diye hep o derdi :)
sabret bi tanem .. :)

şimdi ben kendime diyorum sabret ..
sabret geçicek ..
inşallah paylaşırız canım ..
her doğan gün bizi biraz daha mutlu eder inş.

sabret diye hep o derdi :)
sabret bi tanem .. :)

şimdi ben kendime diyorum sabret ..
sabret geçicek ..
inşallah paylaşırız canım ..
her doğan gün bizi biraz daha mutlu eder inş.

Tek bilebildikleri şey bu işte anca :çok üzgünüm: sabır
İçim bile acımadan başkasının hayatıymış gibi herşey
ama kafamda mı evet malesef
son konuşmamızın üstünden 4 ay geçti nerdeyse
zaman çok önemli kızlar
herşey eskir derler ya çok doğru bu hayal gibi yaşanan herşey

vardır herşeyde bir hayır
sonradan görüp kahrolacağına şimdiden olsun daha iyi
varsın gitsin 2.5 yılın
hayallerin yıkılmamış, evliliğin bitmemiş
Allah sana sağlık versin, bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah cnm

seni bugün ailesi yüzünden istemeyen insan ileride ailesinin söyleyecekleri yüzünden sana neler çektirmezdi...en azından evlenip bir yuva kurup sonra ayrılmak zorunda kalmamışsın.(çok şükür)giden 2,5 yılın olsun :( ömür boyu ağlayacağına unutana kadar ağlarsın...
üzme kendini arkadaşım herşeyin hayırlısı inş.

mina'cım,sm'cim ve mint'cim desteğiniz için teşekkürler olaya nokta koydum çok şükür insan karar verince unutmak daha kolay oluyo galiba,şimdilik iyiyim iyi hissediyorum kendimi biliyorum zaman herşeye ilaç olacak,gidenin yeri dolmayacak belki ama acısı da baki kalmayacak inşallaha.s

belki gidenin yeri dolmayacak çünkü yeni gelen seni hak eden biri olacak ve daha kocaman bir yere sahip olacak

belki gidenin yeri dolmayacak çünkü yeni gelen seni hak eden biri olacak ve daha kocaman bir yere sahip olacak

gidenin yeri yangın yeri corelim küllerin üstüne inşaat kurmam ben daha temiz yerler var gönlümde:1rolleyes::1rolleyes:
dediğin gibi daha büyük daha geniş,inşallah o inşaata biran önce başlarız hayırlısıylakaydirigubbakcemile3

iki buçuk yıldır beklediğim hayatımı endekslediğim,sevdiğim,değer verdiğim adam ailesi istemedi diye beni bıraktı.güçlü olmaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum galiba.
şimdi beni ne teselli eder bilmiyorum bir daha sevmek çok zor korkuyorumsenağlama

ah canım ya ..çok iyi anlıyorum seni. erkekler böyle işte. çoğu ailesini ön planda tutar,onlar ne derse o olur. ama ailesinin istememesi sevginize mani değildi.burda ne hikayeler yaşıyoruz , paylaşıyoruz.. pes etmek sevenin işi değil. o yüzden unut gitsin.sen o güzel gözlerinden yaşlar akıtırken o napıyo kimbilir..değmez ,inan bana..zaman senin ilacın olacak.kendine eziyet edip üzülme öpüyorum

ruh halim ne kadar çabuk değişiyo değil mi corel dün nasıldım bugün nasılım normal mi bu acaba?:uhm:
Allah'ım iyi olmaktan bile korkar oldum şu anda komadan yeni çıkmış hasta gibiyim arada oksijene ihtiyaç duyuyorum normaldir heralde:smiley-cool:

ah canım ya ..çok iyi anlıyorum seni. erkekler böyle işte. çoğu ailesini ön planda tutar,onlar ne derse o olur. ama ailesinin istememesi sevginize mani değildi.burda ne hikayeler yaşıyoruz , paylaşıyoruz.. pes etmek sevenin işi değil. o yüzden unut gitsin.sen o güzel gözlerinden yaşlar akıtırken o napıyo kimbilir..değmez ,inan bana..zaman senin ilacın olacak.kendine eziyet edip üzülme öpüyorum

canım benim çok sağol ama çok şükür iyiyim şu anda,değmezmiş anladım ve rahatladım.

ruh halim ne kadar çabuk değişiyo değil mi corel dün nasıldım bugün nasılım normal mi bu acaba?:uhm:
Allah'ım iyi olmaktan bile korkar oldum şu anda komadan yeni çıkmış hasta gibiyim arada oksijene ihtiyaç duyuyorum normaldir heralde:smiley-cool:

normal bunlar canım ..
acımızı yaşamak hakkımız ..

Mrb Canım.hakkınızda hayırlısı buymuş galiba.zamanla herşey yoluna girer sende normale dönersin.bu acıyı yaşayarak atlatman gerekiyor.senin yanındayım unutma.geçmez sanma geçiyor be canım.garanti verebilirm.içinde mutlaka izleri kalacak ama zamanla herşey düzelecek.yerimseniben

verilmiş sadakan varmış güzelim.erkek arkadaşın en doğrusunu yapmış.hem seni hem kendisini bekleyen zor günleri engellemiş.sevginizi 2 günde bitirirdi ailesi eğer istemedikleri halde seni alsaydı.allah bilir tabi en doğrusunu ama şükret.evli arkadaşlar daha iyi bilir ailenin evliliklerindeki mutlulukta ne derece önemli olduğunu.

Mrb Canım.hakkınızda hayırlısı buymuş galiba.zamanla herşey yoluna girer sende normale dönersin.bu acıyı yaşayarak atlatman gerekiyor.senin yanındayım unutma.geçmez sanma geçiyor be canım.garanti verebilirm.içinde mutlaka izleri kalacak ama zamanla herşey düzelecek.yerimseniben

hoşgeldin canım benim,çok şükür Rabb'ime yaa çok iyiyim tabi arada modum düşecek biliyorum ama şu anda çıkışa geçtim galiba toparlanıyorum ve önüme bakıyorum pazartesi yüksek lisansa başlıyorum kariyer de yapacam,sevgilisinden ayrılan her kadın gibi ben de kendimi işime verdim,geçmiş geride kaldı:dilcikar:

verilmiş sadakan varmış güzelim.erkek arkadaşın en doğrusunu yapmış.hem seni hem kendisini bekleyen zor günleri engellemiş.sevginizi 2 günde bitirirdi ailesi eğer istemedikleri halde seni alsaydı.allah bilir tabi en doğrusunu ama şükret.evli arkadaşlar daha iyi bilir ailenin evliliklerindeki mutlulukta ne derece önemli olduğunu.

evet canım şu anda ben de aynen böyle düşünüyorum.zor olurdu o aileyle.

moralin düzelmiş :) her gün biraz daha yükselecek...okul, iş, belki yeni bir aşk olur bunları düşünmek için henüz erken ama artık geleceğine bakmalısın...ayrıca tecrübenin iyisi kötüsü olmaz, aynı hataları tekrarlamaz ve üzülmezsin bunu tecrübe etmiş oldun.
olumlu düşün her zaman :) mutluluklar...

Back
X