Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabret diye hep o derdi :)
sabret bi tanem .. :)
şimdi ben kendime diyorum sabret ..
sabret geçicek ..
inşallah paylaşırız canım ..
her doğan gün bizi biraz daha mutlu eder inş.
sabret diye hep o derdi :)
sabret bi tanem .. :)
şimdi ben kendime diyorum sabret ..
sabret geçicek ..
inşallah paylaşırız canım ..
her doğan gün bizi biraz daha mutlu eder inş.
belki gidenin yeri dolmayacak çünkü yeni gelen seni hak eden biri olacak ve daha kocaman bir yere sahip olacak
iki buçuk yıldır beklediğim hayatımı endekslediğim,sevdiğim,değer verdiğim adam ailesi istemedi diye beni bıraktı.güçlü olmaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum galiba.
şimdi beni ne teselli eder bilmiyorum bir daha sevmek çok zor korkuyorumsenağlama
ah canım ya ..çok iyi anlıyorum seni. erkekler böyle işte. çoğu ailesini ön planda tutar,onlar ne derse o olur. ama ailesinin istememesi sevginize mani değildi.burda ne hikayeler yaşıyoruz , paylaşıyoruz.. pes etmek sevenin işi değil. o yüzden unut gitsin.sen o güzel gözlerinden yaşlar akıtırken o napıyo kimbilir..değmez ,inan bana..zaman senin ilacın olacak.kendine eziyet edip üzülme öpüyorum
ruh halim ne kadar çabuk değişiyo değil mi corel dün nasıldım bugün nasılım normal mi bu acaba?:uhm:
Allah'ım iyi olmaktan bile korkar oldum şu anda komadan yeni çıkmış hasta gibiyim arada oksijene ihtiyaç duyuyorum normaldir heralde:smiley-cool:
Mrb Canım.hakkınızda hayırlısı buymuş galiba.zamanla herşey yoluna girer sende normale dönersin.bu acıyı yaşayarak atlatman gerekiyor.senin yanındayım unutma.geçmez sanma geçiyor be canım.garanti verebilirm.içinde mutlaka izleri kalacak ama zamanla herşey düzelecek.yerimseniben
verilmiş sadakan varmış güzelim.erkek arkadaşın en doğrusunu yapmış.hem seni hem kendisini bekleyen zor günleri engellemiş.sevginizi 2 günde bitirirdi ailesi eğer istemedikleri halde seni alsaydı.allah bilir tabi en doğrusunu ama şükret.evli arkadaşlar daha iyi bilir ailenin evliliklerindeki mutlulukta ne derece önemli olduğunu.
rabbim hakkinda en hayirli olanini versin insallah canim:Saruboceq: