- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
24 yaş erkek için küçük bence hani sen 36 o 30 olsaydı belki daha olgun bir bey olabilirdi.ne yaşadıysan yaşadın ayrıca senin hayatın bunlara takılma.daha çok gençsiniz sizde siz anlıcak biri çıkacaktır karşınıza.aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.
cüzdanını da almıştım.doğum günü pastasını da yaptırmıştımZaten durmadan ayrilip barisiyodu olmuyacagi belliydi.sana diyoruz olmaz bu is.adam seni istemiyor.
Ama merak ettim aldin mi asil cuzdanini.
Zehir zikkim olsun.cüzdanını da almıştım.doğum günü pastasını da yaptırmıştım
Yaşla alakası yok böyle şeylerin bende 5 yaş büyüğüm eşimden ne alaka kaldıramamakla 5 6 yaş çok az sanarsın 15 yaş var aranızda demekki sizi sevmiyormuş
Kesinlikle çünkü ben 25 eşim 20 yaşındaydı tanıştığımızda 20 diyince çocuk gibi geliyor ama eşim hiç bir zaman çocuk gibi biri olmadı tam tersi ben daha çocuksuyum tavır olarak ona göreHaklısınız aslında yaşla alakalı da değil karakter ve görmüş geçirmişlik vs etken.
Az önceki mesajınız ilk sayfada yazdığımda hatalı oldugumu gösterdi ama benin etrafımda benim yaşıtlarım ve küçüklerim hiç olgun gelmiyor. Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük ama bazen benim bir kaç sene önce idrak ettiğimi benden sonra anlıyor ondan. Bu arada sizin 20-25 yasında tanısmanızda buna bence etken :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.Kesinlikle çünkü ben 25 eşim 20 yaşındaydı tanıştığımızda 20 diyince çocuk gibi geliyor ama eşim hiç bir zaman çocuk gibi biri olmadı tam tersi ben daha çocuksuyum tavır olarak ona göre
aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.
Teşekkür ederim canımAz önceki mesajınız ilk sayfada yazdığımda hatalı oldugumu gösterdi ama benin etrafımda benim yaşıtlarım ve küçüklerim hiç olgun gelmiyor. Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük ama bazen benim bir kaç sene önce idrak ettiğimi benden sonra anlıyor ondan. Bu arada sizin 20-25 yasında tanısmanızda buna bence etken :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.
en doğal halinlekarşıma çıkacak o insanların yüzlerine nasıl bakıcam? nasıl bakıcam
24 yaş bir erkek için çok toy bir yaş.İleride daha fazla üzülmen muhtemel.aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
Yaşla alakası yok böyle şeylerin bende 5 yaş büyüğüm eşimden ne alaka kaldıramamakla 5 6 yaş çok az sanarsın 15 yaş var aranızda demekki sizi sevmiyormuş
Aynı yaşları bende yaşadım sonuçta 5 yaş var aramızda ben 30 ken eşim 25 di aynı şeybahsedilen sanirim yas farki degil erkegin yasinin henüz fazla genc olusu :)
Aynı yaşları bende yaşadım sonuçta 5 yaş var aramızda ben 30 ken eşim 25 di aynı şey
aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
Ona bende katılıyorumherkez bir degil iste. Konu sahibinin eski konularindan belli idi zaten elbet birgün bitecegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?