Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sız su benım hıc arkadasım olur mu acaba dıye konu acan uye degıl mısınız ?Kizlar ilk kez biri yazdi tanismak için bende begendim. Ama o da evlilik dusunuyormus benimse okulum var o yuzden konusmayi bitirdik ben uzgunum suan bende kısmet yok galiba
Evet gormedim daha oncedennasıl yazdı?hiç görmediginiz biri mi oluyor
okuyan biri evlilik düşünmüyorsa bu kısmetsizlik degil
mantıklı olmaktır
Onun nicki rainy gibi birşeydi sanki.sız su benım hıc arkadasım olur mu acaba dıye konu acan uye degıl mısınız ?
5 dk da nasıl mesele evlılık boyutuna geldı ınsanlar bunun ıcın 35 sene beklıyor
yok yok benım sihirli küre ıse yaramıs aynı kısı o kısı bu kısı bu kısı o kısı :)Onun nicki rainy gibi birşeydi sanki.![]()
Demekki once zamana birakalim dedi sonra olmaz dedi bekleyebilirdi bencedeO evlilik istiyor senin okulun var
E pat diye evlenilmiyor ki zaten
Gerçekten istiyor olsa çözüm bulurdu
Söz nişan derken okulun biterdi zaten
Demek ki istememiş içten
Ayy o zaman gün geçmiyor ki ayrı bir dram yaşanmasınyok yok benım sihirli küre ıse yaramıs aynı kısı o kısı bu kısı bu kısı o kısı :)
Çok üzülüyorum ben bu kıza (burhan altıntop hüznü)
Çok üzülüyorum ben bu kıza (burhan altıntop hüznü)
Bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.Duygusal boşlukta maalesef ve bunu bir ilişki ile doldurmak istiyor. Bundan sağlıklı sonuçlar doğacağını zannetmiyorum. Ayrica 2. Üyelik yönetimden habersiz yasakMune
Bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.