• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hiç öyle birşeyi duymadım
adam gaipse makhme krariyla gaipligi ilan edilir ve eşi boşanmak istiyorsa bosanabilir belirli bir süre sora
iste, diyorum yaa kiz bir senedir evraklarin eline gecmesini bekliyor. Olmazsa ilan verin demisler, ama adliyede filan hic dogru duzgun yol gosterip yardimci olmamislar.
Isin kotusu ikisi de yurt disinda yasiyorlar su an.

Şöyle ki adam ben seni aldattım diye itiraf ediyor.
Boşanmak istiyorum diyor.
Sonra birlikte boşanmak için başvuruyorlar imzalar atılıyor.
Bu sırada kadın facebooktan kadınlarla yazışmaları buluyor ama sahte profili adamın kendi adı soyadı değil.

Şimdi adam vazgeçtim boşanmak istemiyorum, gelmem mahkemeye diyor.
Kadın affetmiyor diye gizli bir face hesabı açmış kendi adı soyadı ile ama
başka bir kadınla ilişkisi var durumu yapmış.
Bu sayfanın çıktısı bile delil sayılır mı?

Kadın bunu gösterip bu adam beni aldattı alın kanıtları ben artık istemiyorum boşa uzatmayın dese yine de uzar mı acaba?
Bence face olayı yeterli bir delil olarak sayılmaz, sonuçta o adam o face hesabını ben kullanmıyorum diyebilir.
daha değişik şeyler lazım
Mesela atiyorum diyelimki o kadınla tatile gitmisse banka ekstreleri, cinsel ilişki yasadiklarina dair deliller, sahitler vs

iste, diyorum yaa kiz bir senedir evraklarin eline gecmesini bekliyor. Olmazsa ilan verin demisler, ama adliyede filan hic dogru duzgun yol gosterip yardimci olmamislar.
Isin kotusu ikisi de yurt disinda yasiyorlar su an.

Bilemiycem, ilginç bir durum.

Bence face olayı yeterli bir delil olarak sayılmaz, sonuçta o adam o face hesabını ben kullanmıyorum diyebilir.
daha değişik şeyler lazım
Mesela atiyorum diyelimki o kadınla tatile gitmisse banka ekstreleri, cinsel ilişki yasadiklarina dair deliller, sahitler vs

Oyyy oyyyy yaaa :(:( öyle bir şeye artık ulaşmak imkansız ki.
Sonuçta aldattım diye itiraf ettikten sonra hemen ayırdılar evi.
Gözlemleme şansı yok..
İnşallah fikri değişir kendi de boşanmak istiyorum der tekrar yoksa eyvah ki ne eyvah..

Oyyy oyyyy yaaa :KK43::KK43: öyle bir şeye artık ulaşmak imkansız ki.
Sonuçta aldattım diye itiraf ettikten sonra hemen ayırdılar evi.
Gözlemleme şansı yok..
İnşallah fikri değişir kendi de boşanmak istiyorum der tekrar yoksa eyvah ki ne eyvah..
Ayrıca aldatildigini öğrendiği andan itibaren 6 ay içinde boşanma davası acmazsa, affetti sayılır ve zina sebebiyle boşanma davası acamaz. Anca genel boşanma sebeplerine dayanarak boşanma davası açabilir.
nasıl ispatlayabilir eşinin itiraf Ettiğini?

Ayrıca aldatildigini öğrendiği andan itibaren 6 ay içinde boşanma davası acmazsa, affetti sayılır ve zina suçundan boşanma davası acamaz

Aldattığını kendi itiraf edince kendi boşanmak istiyorum dedi zaten.
Hemen 1 ay içinde gidip açtılar.
Birlikte anlaşmalı başvurdular yani zina suçundan diyerek açılmadı dava.

Aldattığını kendi itiraf edince kendi boşanmak istiyorum dedi zaten.
Hemen 1 ay içinde gidip açtılar.
Birlikte anlaşmalı başvurdular yani zina suçundan diyerek açılmadı dava.

Ama şimdi cekismeliye döndü. Adam itiraf etmez hayatta. Sonuçta ilk dilekçe genel boşanma sebeplerince acilmis

Ama şimdi cekismeliye döndü. Adam itiraf etmez hayatta. Sonuçta ilk dilekçe genel boşanma sebeplerince acilmis

Evet yaa :( Bana ilginç gelen adamın istemiyorum boşanmak vazgeçtim demesi nasıl yetiyor 3 yıl uzatmaya.
Bir kadın benim için bu iş kesin net bitti diyorsa bu neyin süresi. Çok şaşırdım gerçekten..

Evet yaa :KK43: Bana ilginç gelen adamın istemiyorum boşanmak vazgeçtim demesi nasıl yetiyor 3 yıl uzatmaya.
Bir kadın benim için bu iş kesin net bitti diyorsa bu neyin süresi. Çok şaşırdım gerçekten..

Evlilik birliligin tekrar kurulma süresi :KK17:

Adam nerde yaşıyor?
Eve dondumu
dönmek istiyorda eşi kabul etmiyormu
dönmek istemiyorsa ama bosanmakta istemiyorsa özel boşanma sebeplerinden terk'i kullanabilir bayan

Boşanma başvurusundan sonra.
Adam burdan da gidicem zaten dedi evin eşyalarını ( kendi aldıklarını) ev sahibine komik bir paraya bıraktı.
Kadın da kendi aldığı eşyaları aldı ev bozuldu kısacası.

Adam memleketine gitti. Orda iş başvurusu da yaptı 20 gün kadar çalışıp çıktı.
Sonra parasız, milletin kapısında it gibi kalınca arayıp yalvarmalara başladı.
Kadın kesinlikle istemiyorum diyor o hala arıyor duygu sömürüsü falan.

Hata ettim pişmanım zırvaları. Yeniden başlamak istiyor her şeye yeni eşyalarla yeni bir evde..
Bu arada kadının yaşadığı şehre geri döndü tekrar iş buldu girdi..

Yani ortada ev yok. Akrabalarında kalıyor kendisi..
Mahkeme şubatta maalesef..

Boşanma başvurusundan sonra.
Adam burdan da gidicem zaten dedi evin eşyalarını ( kendi aldıklarını) ev sahibine komik bir paraya bıraktı.
Kadın da kendi aldığı eşyaları aldı ev bozuldu kısacası.

Adam memleketine gitti. Orda iş başvurusu da yaptı 20 gün kadar çalışıp çıktı.
Sonra parasız, milletin kapısında it gibi kalınca arayıp yalvarmalara başladı.
Kadın kesinlikle istemiyorum diyor o hala arıyor duygu sömürüsü falan.

Hata ettim pişmanım zırvaları. Yeniden başlamak istiyor her şeye yeni eşyalarla yeni bir evde..
Bu arada kadının yaşadığı şehre geri döndü tekrar iş buldu girdi..

Yani ortada ev yok. Akrabalarında kalıyor kendisi..
Mahkeme şubatta maalesef..
Anladım.
Terk sadece ev anlamında değil. Beraber yaşama anlamindaydi. Adam beraber yaşamak istiyor kadın istemiyor. Terk ten faydalanamaz. Allah kolaylik versin arkadaşına cnm

Benim şarjı biriyo sonra görüşürüz
öptüm
Behlül kaçar :KK55:

Anladım.
Terk sadece ev anlamında değil. Beraber yaşama anlamindaydi. Adam beraber yaşamak istiyor kadın istemiyor. Terk ten faydalanamaz. Allah kolaylik versin arkadaşına cnm

Benim şarjı biriyo sonra görüşürüz
öptüm
Behlül kaçar :KK55:

Teşekkür ederim çok aydınlattın valla gece gece uğraştın sağol canım.
Hayırlısı olsun artık.
İyi geceler..:KK36:

Ben hiç öyle birşeyi duymadım
adam gaipse makhme krariyla gaipligi ilan edilir ve eşi boşanmak istiyorsa bosanabilir belirli bir süre sora
Hakim boşanma kararını açıkladıktan sonra temyiz süreci oluyor. Bu süre ne kadardır bilmiyorum ama temyizden feragat edildiyse 15-20 gün içinde taraflar veya vekilleri imza karşılığında boşanma kararnamesini almaları gerekiyor.
Kararname alınmadığı sürece boşan(ma) onaylanmış olmuyor. 3 yıllık sürenin neleri kapsadığını bilmiyorum ama sanırım 3 yıl sonunda her koşulda boşan(ma) gerçekleşiyor.

Siddeti tehdit mesajlarini alkolikligini falan kanitlarsan daha cabuk biter belki

Ozel mesajla soran cok olmus tek tek yazamadim kusura bakmayin aksam 10a kadar gidemicem eve cok zor bi gundu

Gelmedi mahkemeye. Ertelendi. Agladim orlarda panikledim rezil oldum. 5-6 kez aradik acmadi. Caliyor acmiyor. Neden...

Neden.

Sevmek barismak istedim olmadi bosanmak istedim olmadi.

Neden.

sadist mi ne...

Diger insanlarin bosanma hayatlarini ozelden tartissaydiniz iyiydi
Sabret canım, gelmezse gelmesin.
O dava açıldıysa elbet sonuçlanacak.
Zor bir süreç ama olsun..
Zamana bırakıp sabredip dua etmekten başka yapabileceğin birşey yok mağleseff..

Ozel mesajla soran cok olmus tek tek yazamadim kusura bakmayin aksam 10a kadar gidemicem eve cok zor bi gundu

Gelmedi mahkemeye. Ertelendi. Agladim orlarda panikledim rezil oldum. 5-6 kez aradik acmadi. Caliyor acmiyor. Neden...

Neden.

Sevmek barismak istedim olmadi bosanmak istedim olmadi.

Neden.
Her yaşadığın şey sana bir şey katacak.

Biraz daha olgunlaşacaksın. Belki böyle olması, bu şekilde devam etmesi senin için daha hayırlıdır.

Bazen hayır gördüklerimizde şer vardır ya da tam tersi ama biz anlamayabiliriz.

Allah dağına göre kar verirmiş. Sabır…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X