• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evliliği düzgünce bitirmek bile bir karakter ister,adamlık ister..bu adamlarda o "adamlık" yok ki..
evliliği beceremediler bari bitirirken azıcık saygı kalsın istiyor insan ama olmuyor işte..illa kendilerini bir bok olarak hatırlayalım istiyorlar sanırım..
sonuç belli,ne kadar süründürse de boşanacaksınız..sabır lazım just..sen kendini toparlamaya bak sadece..

Sabret canım, gelmezse gelmesin.
O dava açıldıysa elbet sonuçlanacak.
Zor bir süreç ama olsun..
Zamana bırakıp sabredip dua etmekten başka yapabileceğin birşey yok mağleseff..

Sak diye bitebilecegi konusunda fazla heveslendim o yuzden ek olarak adalet sistemimiz cok harika.

evliliği düzgünce bitirmek bile bir karakter ister,adamlık ister..bu adamlarda o "adamlık" yok ki..
evliliği beceremediler bari bitirirken azıcık saygı kalsın istiyor insan ama olmuyor işte..illa kendilerini bir bok olarak hatırlayalım istiyorlar sanırım..
sonuç belli,ne kadar süründürse de boşanacaksınız..sabır lazım just..sen kendini toparlamaya bak sadece..

Canim bu adamlar derken umarim seninki bozulmamistir en son cok iyi diyordun. napicagini merak ediyorum geri donmeye mi calisicak acaba. Surunse ne mutlu olurum ama : )

Canim bu adamlar derken umarim seninki bozulmamistir en son cok iyi diyordun. napicagini merak ediyorum geri donmeye mi calisicak acaba. Surunse ne mutlu olurum ama : )
benimki de çok bile dayandı..değişmiyorlar canım,hasta olduğunu kabul etmiyor işte..dün ailesi ile de konuştum.boşanıyorum haberiniz olsun dedim..yarın bir avukatla görüşeceğim.ama tabi bizde çocuk var..ve adam evden gitmiyor..nasıl olacak,neler yaşanacak inan bilmiyorum..
bence seninki de ne değişmek istiyor ne ayrılmak..aynı düzen devam etsin derdinde onlar..bir planı olduğunu sanmıyorum sseninkinin de..sadece öyle aklına gelmiştir,gitmiyeyim bakalım nereye kadar sürünürse sürünsün demiştir..
asıl o sürünüyor haberi yok adamın..

Uzulme gulum. Qaliba maksati seni surundurmek.
Belki de yeniden bi adim atmani bekliyor.
Ya da sirf dengesizliginden yapiyor

uzarsa vazgeçersin diye umut ediyo galiba sinir bozucu insan.

Sak diye bitebilecegi konusunda fazla heveslendim o yuzden ek olarak adalet sistemimiz cok harika.
Benim boşanma davam çekişmeliydi ama ilk celsede bitti mesela.
İş eşinde bitiyor.
Tamam boşanmayı kabul ediyorum dese şak diye bitecek zaten ama karşında boşanmayı bile adam gibi becerebilen bir karekter yok..

just yarın arar bir iki boş tehdit daha eder biliyorsun karakterini sonra alkole bağlar sonra gel etme der sen hayır diyince kısa bir an tereddütsüz tekrar canavarlaşır küfürler eder sonra ben kendimde değilim beni affet der (yani anlayacağın psikopata bağlar)sonra tekrar bağırır boşamayacam lan seni sürünecen der,sonra tekrar ağlar boşanmayalım söz her şey güzel olacak der,bi ayrılcam bi ayrılmıycam der bi mahkemeye gelmez bi gelir ben seviyorum boşanmam der bi daha gelmez ....

ama eninde sonunda o boşanma eğer ki sen kararlıysan olur..bu süreçte sen iyice soğursun adamı böcek gibi görmeye başlarsın ..emin ol.

nereden buluyoruz bu salakları değilmi bunlar böyledir yeni birini bulana kadar boşamazlar hayatı zindan ederler bize

mahkeme süreci çok zor. benim 2 yıl sürdü reddedildi anlaşmalı zar zor boşandım. ağlama krizleri geçirtiyor adama her duruşmaya ha bitti ha bitecek gözüyle bakıldığından. ama sistem bizim istediğimiz gibi işlemiyor. o yüzden bir iki seneni göze al ve kendini esnet rahatla. her seferinde bu sefer bitecek dersen daha da yıpranırsın. ekim 2012'de davayı açmıştım. ekim 2014'te kimliğimi geri aldım düşünün.

bu adam boşanmak istemiyor canım. ama kendine çeki düzen de vermiyor. boşanmak istemiyorum seviyorum da diyemiyor ve kaçıyor. anladığım kadarıyla senin beklediğin sadece herşeyin düzeleceğine dair ufak bir ışık. ama bu adamda da o ışığı yakacak potansiyel yok..

benim ş.sizde dostu vardı yinede ilk duruşmaya gelmemeişti.
yani illa barışmak istiyor demek değpil.
süründürmekde isteyebilir.
carrie aslında just çabuk boşanır gibi geliyor bana sen ne diosun?

Hakim boşanma kararını açıkladıktan sonra temyiz süreci oluyor. Bu süre ne kadardır bilmiyorum ama temyizden feragat edildiyse 15-20 gün içinde taraflar veya vekilleri imza karşılığında boşanma kararnamesini almaları gerekiyor.
Kararname alınmadığı sürece boşan(ma) onaylanmış olmuyor. 3 yıllık sürenin neleri kapsadığını bilmiyorum ama sanırım 3 yıl sonunda her koşulda boşan(ma) gerçekleşiyor.
15 gün içinde temyiz süresi başlıyor, temyiz edilirse boşanma süresi 6 ay falan uzuyor . Kararname alınmadığı sürece dava düşmüyor sadece kesinleşmiş sayılmiyor ve temyiz süresi başlamıyor. Anlaşmalı boşanma icin

benim ş.sizde dostu vardı yinede ilk duruşmaya gelmemeişti.
yani illa barışmak istiyor demek değpil.
süründürmekde isteyebilir.
carrie aslında just çabuk boşanır gibi geliyor bana sen ne diosun?
Ben konuyu tam bilmiyorum
Just neden bosaniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X