...olmak ısterse napardınız??*

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
erkek arkadasınızı cok sevıyorsunuz oda sızı ılerde evlılık dusunuyorsunuz ve sızınle cınsel hayatınında olmasını ıstıyor sız ne yapardınız onla bırlıkte olurmuydunuz???*:icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
seven beklemesinide bilir derdim kapak ederdim yarına çıkmaya senedimiz varmıki evlencegimiz belli olsun hehe

ya sızde ıstıyorsanız???ve ısler cıddeye gıdıo gıbıyse...:ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:

olay bitmiştir orda
istiyosa kızda yapcak bişi yok
hatta söylencek söz yok

herkesin görüş alanı farklı:ecrin_bebek:

ya evlenemezsen?

Valla bende bekle derdim .. Cünkü burası türkiyeeeee !! O isi görene saygım sonsuzdur elestirme hakkına sahip degilim .. Karsılıklı istege dayanıyorsa sözüm yok .. Ama insan cok iyi düsünmeli bence yarın öbürgün pisman olmamalı ..lmaz:

eger ona guvenınn sonsuz ve ılerde her ne olursa olsun yaptıklarının arkasında durabılcek pısman olmucaksann kendı kararın yanıı ....

o zaman evlenelm hemen derdim madem kiz da istiyo.. atesla barut yanyana durmaz neticede..

bu karar karşımdaki kişiye göre şekillenirdi.
çok seviyor muyum?
güvenilir birisi mi?
ne zamandır beraberiz?
oldu da ayrıldık bunun altından kalkabilir miyim?
bunlar ve bunlar gbi bir çok soruya cevap verdikten sonra alacağim bir karar olurdu bu.aklinialirimsmile
şimdiye kadar yapmadığıma göre de adamı çıkmamış demekki karşıma.kaydirigubbakcemile

yalnız bunu yaşasam ve ayrılsam kullanıldığımı düşünmem.
cinsellik iki kişilik bir olay.
kadının kullanıldığı, sadece erkeğin zevk aldığı bir şey değil.
o mantıkta olan kadınları da hiç anlamam.
kadınlar kendilerini mal(!) gbi gördükleri sürece kullanıp(!) atan çok olur tabii.

kesinlikle katılıyorum..

sabretmeyi bilin ve değerlerinize sahip çıkın ve sonradan pişman olmayın.asla izin vermezdim ben

ilerde pisman olmayacagım dersen yaparsın..bu dunyada hicbirseyin garantisi yok..ne kadar suredir birlikte oldugunda onemli 1-2 ay beraber oldugun insanla yapmak dogru degil..uzun sureli bir birlikteligin olur bu durumu yasarsın karsıdaki kullanırmı vs cokda fazla guvensizlikde bence iyi degil..seni zorlamamalı senin hazır olmanı beklemeli

Zaman ne çabuk değişti ya... kızımızın isteğine bak...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen katılıyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…