...olmak ısterse napardınız??*

Bu knuyla ilgili açılan kaçıncı topik artık sayısını hatırlamıyorum.
Bu kişinin kendi yaşamı, hayata bakışı ve prensipleriyle ilgili bir karardır.
Kişiden kişiye değişir.
O nedenle bu konuda karar vermesi gereken sizsiniz.

Görüş ayrılığı veya yetiştirilme tarzı ne kadar farklı hayatlar var. şurası çok doğru "yarına çıkacağımızı kimse garanti edemez". birde nasıl olsa olacak ve yaşanacak bir şey. o yüzden eşinle yaşaman en güzeli... başın ağrımaz. hamile kalsan sorun olmaz. ailene karşı boyun eğilmez....

Allah insanları şeytana uydurmasın. Bir anlık bir zevk uğruna hayatınızı karartmayın..
biz bu dünya da misafiriz... bunu aklımızdan çıkarmamalıyız. şartlar değişsede öbür dünyanımızın kuralları değişmiyor....

ilk gece bi bayan için önemli olmalıdır. özel olmalıdır. sevdiği insanla gönül rahatlığı içinde gelecek korkusu olmadan güzelliği yaşayabilmektir. şimdi yaşasanız ilerde ayrılırsanız kendinizi kötü hissedersiniz. ama evlenipte bazı şeyleri rahatlıkla yaşamak var. çünkü eminim ki bir kere yaşasanız böyle bir şeyi, kadınlar olarak hassasız zaten daha da hassas olcaksınız. daha da bağlancaksınız ve ufacık kötü olaylar büyüyecek gözünüzde, kaybetme korkusu olacak. benim fikrim doğru adamla evlenip evinizde gönül rahatlığı içinde yaşanması. hani beni kullandı böyle böyle bir şeyler yaşadık ama ayrıldı vs. gibi düşünceler olmasın kafanızda...

Ben de istiyorsam, bedenen ve ruhen hazır olduğum bir yaşta isem ve ileride ilişkim bittiğinde kendşmi kullanılmış (!) hissedecek bir psikoloji ve dünya görüşünde değilsem, yani cinselliği doğallıkla kendi tercihim olarak karşılayabileceksem yaşardım.
Yok eğer yarın ilişkimiz son bulduğunda ah vah edecek bir yapım varsa girmezdim böyle birşeye.

hiç bişeyin garantisi yok ki
diyelimki evlenmediniz nolucak sonra birlikte olduğunla kalıcaksın
madem seviyo beklesin
özlem tutkuyu arttırır

bence bu senın verıcegın bı karar...
yap yada yapma dıyemem.
bu kımıne çok terstır,aıle yapısı ve yetıstırılme tarzı geregı asla kaldıramaz.
kımıne de gayet normal gelir...
kendın oturup ıyıce dusun. ölç biç kafanda. karsındakıne gercekten guvenıyomusun?
oldu kı ayrıldın ve oldukı daha sonra evlenıcegın adam bu konuda cok hassas bırı... ona acıklayabılecekmısın? başın önüne mi eğilecek yoksa "erkegın yaptıgı ne kadar dogalsa kadının yaptıgıda o kadar dogal" dıyebılecekmısın?
cınsellık ıkı taraflıdır. tek kısının arzusuyla yasanıcak bısey degıldır.
ben namusun yada namussuzlugun bacak arasında olduguna ınanmıyorum.
bırını seversın,guvenırsın,yaşarsın buna saygı duyarım.
her turlu seyı yapıp bı o işi yapmayana sırf kızlıgı duruyor dıye namuslu gozuyle bakılan bı memlekette yasıyoruz maalesef...
oysakı sevdıgıyle safça ve temızce bunu yasayan kısı benım gozumde cok daha namusludur dıgerıyle kıyaslarsam eger.
ama toplumumuz bu tıp seylerı hos karsılamıyor canım.
bunu yasarsan da ılerıde sorun yasamazsın umarım.
otur butun bunları enıne boyuna dusun.
verıcegın karardan pısmanlık duymaman dılegıyle...

Ben olmazdım.
Ama açık söyleyim yaşım ilerdeyse belki olabiliridi.
Çünkü yaşla beraber bu ihtiyaçta artar sanıyorum.
Ama sanırım niyetlensemde 40 yaşına gelsemde yapamazdım ya.
Çünkü ailemden aldığım eğitim buna izin vermezdi.
Sevgiliyken bile eşimle öpüşemezdim ben.
Her defasıonda annemin babamın yüzü aklıma gelirdi.
Utandıramazdım onları heralde.

bir düşünün kendinizi neden kullanılmış bir şey olarak görüp kendinize saygısızlık ediyorsunuz?
arkadaşımızın da dediği gibi cinsellik iki kişilik bir olay bir taraf fayda sağlarken diğer taraf olduğu yerde saymıyor yani...
bu konuda kendinizi yeterince ogun ve karşınızdakiyle bu işi yapmaya değer görüyorsanız neden olmasın.

Alan razı veren razı.
Kim her ne isterse yapsın.
Ama ben yapmazdım

Karşındakinin düşünceleri değişebileceği gibi
senin de düşüncelerim değişebilir.
Bugün istersin yarın oturur ağlarsın.
Kaç yıllık çiftler yollarını ayırıyor.
E hep kötü düşünmek mi lazım dersen genelde böyle düşünmek lazım

kızımızın ıstegıne bak derken benımı kassettınız ben kendımı kassetmedım burda konu olsun dıye yazdım ve hepımız bılgılenelım dıye:umursamaz:

ne gerek war bazı seylerın zamanı beklenmelı.
bence bu bıle heycanlı oluo.kız ıstese hersey cıddıye gıtse bıle ben olumlu bakmıyorum.
hıc bıseyın garantısı yok hele erkeklere asla guwen olmaz tamam delı gıbı sewıorum der bugun eywallahta yarın ne olcak kım bılebılır.kaldı kı bızımde dusuncelerımız degısebılır.bazen ınsanlar yıllar sonra kocalarının bıle yenı huylarını kesfederbılıolar.hem ne demısler gelıp ata bınmıs yaa nasıp demıs.

bence ikı insan birbirini severken aşırıya kaçmamak kaydı ıle bir şeyler paylaşır.ama birde kontolü kaybetme kaygısıda var .zaten beni seviyo bende onu eeeeeeee ilerdede evlencek mışız.beklemesini yinede sölerim.allah kımseyi pişmanlıkla terbiye etmesin.ha çok ısrsr ederse hadi yallaaaaahhh der arkama dahı bakmam

büyük konusmamk lazım ama ! böle bişey asla yapmam seven insan bekler seven insan istemez zaten bizde kaç yıldr çkıorz ve ciddiyiz ama o günü o heycanı ilk günümüzde yaşmak ıstıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…