Olmali miyim??

Gokyuzusenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
70
5
1
31
Bugun finaller basladi 9 gun surecek bitincede memlekete gidicem burnumdan ameliyat olmam lazim. Et varmis galiba. Onceden rahatsiz olmuyodum artik nefes alamiyorum cok tikaniyo ve memlekete gidince 12 gun kalmam lazim 12 gun sonra butunleme sinavlari baslayacak. Sizce ben o 12 gunluk tatilde ameliyat olmalimiyim yani bu ameliyat kolay mi gecer ben daha once hic ameliyat olmadim bu yuzden cok korkuyorum olanlar varsa yazabilirlermi. Bide azicik egrilik var estetik yaptirsam bisey olurmu doktor kircaz falan dedi cok korktum kisacasi bu ameliyat zor bi ameliyat mi olduktan sonra ne yapmaliyim. 12 gunluk tatilde olayim mi sizce??

12 günde tamamen iyileşmeyi beklemiyorsunuz değil mi? Bir süre şişlikler morluklar olacaktır.

Patronumun oğlu oldu geçen sene 2 gun hastanede kaldı . 1 hafta içinde ağrları falan geçmişti.
Tabı bunyeden bunyeye değişebilir. Doktora bir danış ıstesen..

12 gün az buz değil gitmeden randevünü al ameliyat gününü ayarla gidince hemen ol..estetik yaptır bence ben olsam yaptırırdım :D

12 gün az buz değil gitmeden randevünü al ameliyat gününü ayarla gidince hemen ol..estetik yaptır bence ben olsam yaptırırdım :KK70:
Bugun bu haber okudum kadın burun amelıyatı gıtmış mikrop kapmış ve ayaklarını kesmişler :KK57:
Sanırım uzunca bır sure hastaneye gidemicem :(

Back
X