Olmamış

cirkinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
64
18
3
35
Benim gibi kendine gıcık olan var mı?
30 yaşıma gelicem hala hareketlerim çiğ.
Nerde nasıl davranacağını bilememezlik..
Her gün bir rezillik bin pişmanlık
Hata yapmaktan yoruldum. Yüz kalmadı yaşamaya.
Maddi manevi hep çöküşteyim.
Bireysel sıkıntılarımın koskoca dünyada karşılığı bir hiç, ölüp gideceğim nasıl olsa, rezilliklerim beceriksizliklerim başarısızlıklarım en sonunda bitecek de
Beni bitirip de mi bitecek?
Bu dünyada bir işe yarayacak mıyım?
Zillet içinde mi izzetle mi gideceğim?
Sevilebilecek miyim...

Sanırım tez canlı birisin sorunlar bundan kaynaklanıyor olabilir. Hani yaptığın şeyden daha sonra hemen pişmanlık duyuyorsan bunu Nasıl yaptım diyorsan bu biraz acele bir insan oluşundan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Ama bunun için ölümü düşünmen anlamsız. İnsanlar ne hatalar yapıyor hayatta yine de inadına yaşamaya devam! İnsansın kusursuz olamazsın herkesin garip olmamış bir yanı vardır

Piskologa görün 30 yaş yolun yarısı artık olgunlaşman lazım canin sikildiysa bol bol kitap ve müzik dinle ve flim seyret çok gereksiz bir konu olmuş.

sadece şunu söyliğim:bir insan kendine bu kadar yüklenirse olmaz.önce kendini seveceksin.sen kendinde sevilecek bir şey bulamazsan başkaları nasıl bulsun.hem herkes kusursuz .herkes hatalar yapıyor.hatta ap...lıklar yapıyor.Allah aşkına nickiniz bile çirkinem..

Tam tersi çok mıymıntı çok yavaşım
Peki kendinde hata olarak yada çiğlik olarak gördüğün şeylerden biraz örnek verebilir misin belki yanlış düşünüyorsundur hiçte öyle değilsindir. Ayrıca 30 yaşına geldin diye illa olgun oturaklı olman gerekmez. Bende 30 yaşındayım ama delinin tekiyimdir hiçte öyle hanım hanımcık olmadım olamam da tabiatıma ters. Çevrenin sana yüklediği kalıplara girmek zorunda hissediyorsundur belki kendini. Dediğim gibi örnek verirsen belki daha iyi yardımcı olabiliriz

Benim gibi kendine gıcık olan var mı?
30 yaşıma gelicem hala hareketlerim çiğ.
Nerde nasıl davranacağını bilememezlik..
Her gün bir rezillik bin pişmanlık
Hata yapmaktan yoruldum. Yüz kalmadı yaşamaya.
Maddi manevi hep çöküşteyim.
Bireysel sıkıntılarımın koskoca dünyada karşılığı bir hiç, ölüp gideceğim nasıl olsa, rezilliklerim beceriksizliklerim başarısızlıklarım en sonunda bitecek de
Beni bitirip de mi bitecek?
Bu dünyada bir işe yarayacak mıyım?
Zillet içinde mi izzetle mi gideceğim?
Sevilebilecek miyim...
Canım sen depresyondasın bi profesyonel yardım al bence kimse değersiz değildir herkes hata yapar kimse mükemmel değil kendine değer vermelisin bence

Back
X