- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Desene senin mutluluğun başka bahara kaldıbiliyom, sen mutlu ol bi gün ben de olcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Desene senin mutluluğun başka bahara kaldıbiliyom, sen mutlu ol bi gün ben de olcam![]()
profil resmin türkan şoray dı değil mi, hatırladım ben tek polisli konu senindi :)Konumu da biliyosun sen hatırlamazsın da ben unutmadım
Şunu da dinle:
Serin bir sonbahar akşamında sööz ismini unutur sileriiim silerim.. Aaaah ahh.. Hazır sonbaharken serin akşamken unutulacak isimler varken bize de acısını çekmek düşer![]()
umarım öyle olmaz ...Desene senin mutluluğun başka bahara kaldı![]()
evetprofil resmin türkan şoray dı değil mi, hatırladım ben tek polisli konu senindi :)
İnşllahumarım öyle olmaz ...
Arkadaslar depresyona girmek istiyorsaniz ahmet kaya nin bir de sen gitme ve yakomoz sarkilari ile yangın var ve yokluğunda adlı parcalari da siddetle tavsiye ederim.![]()
Genel olarak her yanım kış normalde. Ama sürekli o an canjm yanmasa bile düşünüyorum. Bide bazen aniden tamamen "yaz" oluveriyobir yanim yaz, bir yanim kış ise;
icimin soguyan kismina kulak veririm...
o geldiyse, gunes olup buzu eritmesi icin firsat veririm,
olabiliyorsa, zaten bahar gelmis ve her yanim ciceklenmis olur,
olmuyorsa da zamana guvenir mevsim gecisini beklerim...
Ypk
Ali atay yokluğund :)
Tamam işte söyleyen ali atay. Grup leyla the band. BayılırımmmLeyla bend bilmem ne diye bir grup söylüyor canım
bekledigin icin boyle,Genel olarak her yanım kış normalde. Ama sürekli o an canjm yanmasa bile düşünüyorum. Bide bazen aniden tamamen "yaz" oluveriyo![]()
Benim polis konusunu bilirsiniz kızlar.. Az emeğiniz geçmedi..
Demin burdan bi arkadaşımla konuşurken, arkadaşımın bana verdiği tavsiye mesajını yolladım saklamıştım hatıra olarak..
Bi an o güne döndüm.. Şuan çok kötü oldum.. Genzim yanıyor hatta acıyor.. Sessiz sedasız ağlıyorum ara ara.. Çok kötü oldum efkar bastı ama ne efkar.. Böyle bi odada tek kalıp dinlemek istediğim bi şarkı var.. Her yere yazasım geliyo..
Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle..
Ooof of![]()
Hangi mesaj canım hangisiCanım ben ce boşlukta sın .
Yolladığın mesaj nasıl bir şeydi ?
Merak ettim