• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmasaydı sonumuz böyle..

Konumu da biliyosun sen hatırlamazsın da ben unutmadım :KK14:

Şunu da dinle:
Serin bir sonbahar akşamında sööz ismini unutur sileriiim silerim.. Aaaah ahh.. Hazır sonbaharken serin akşamken unutulacak isimler varken bize de acısını çekmek düşer:KK14:
profil resmin türkan şoray dı değil mi, hatırladım ben tek polisli konu senindi :)

Arkadaslar depresyona girmek istiyorsaniz ahmet kaya nin bir de sen gitme ve yakomoz sarkilari ile yangın var ve yokluğunda adlı parcalari da siddetle tavsiye ederim. :-)

Hayatım boyunca kimseye güvenmedim.. Kimsenin seviyorumuna inanmadım.. Her adımından şüphe etmediğim bir allahın kulu kalmadı..

Bir gün biri geldi kapıma.. Konumdan bilirsiniz gerisini..

Altı ay sonra tekrar denedi şansını.. Ama ne dualar ettim.. Hayırlıysa yazsın allahım dediğim gecenin ertesi gecemesaj geldi. 10 saat 15 dakika kesintisiz konuştuk.. Sonra ben bir iki saat uyudum öğlene kadar.. yine devam konuşmaya..

Buluşma kararlaştırıldı.. Ne giyeyim ne tarz seversin dedi.. Giydiğine bakmaya değil seninle buluşmaya gelicem ne istersen onu giy dedim.. Bunu bekliyodum dedi.. Ben ne giyeyim diye sordum zihniyetini öğrenicem hem de esprileşmek niyetim.. Bir şiddet celal ile gelsen yeter dedi.. O gün kapıma geldiklerinde ne polisi ya diyip bi hışımla çıkmıştım odadan ondan bahsediyor..

Buluştuk ikinci ya da üçüncü gün.. Ama asıl niyetim evrak hakkında bişey danışmak.. Tabi hoşlanıyodum o da var.. Neyse gördüm baya yanlış kalmış aklımda onu fark ettim.. Kapıya gelen ultra havalı karizmatik çocukla alakası yok.. Sessiz sakin kedi gibi bişey.. Nereye dedim bana bıraktı seçimi gittik oturduk.. Karşısına değil çaprazına oturdum çocukları da götürmüştüm.. Kardeşlerimi yani.. Onları eve kapayıp el oğluyla buluşamazdım yanımda götürdüm.. Sonra siz dolaşın beğendiğiniz bişey olursa alırız işim bitince diyip çocukları gönderdim.. Karşıma gelsene dedi yok dedim.. Hayalkırıklığıydı çünkü beklediğim gibi değildi.. Yabancı bi adamın masasına oturmuş gibiydim ki öyle zaten.. Ama bahsettiğm şey hissin sıfırlığı.. Hiç mi bişey hissetmes insan hissetmedim..

Elleri titriyodu..

Bi daha görüşücek miyiz dedi bilmiyorum dedim. Ama ilk buluşmaya bağlı dedin dedi bilmiyorum dedim tekrar.. Sen bilirsin dedi önce.. Morali bozuldu tekrar sordu ilkine bağlı dedin ama dedi tebessüm edip. Kesin bişey söyle dedi.. Bi an dayanamadım POT KIRMIŞIM dedim.. Öyle böyle derken kalktık masadan elimi sıkarken görüşürüz..inşallah.. dedi. KISMET dedim zoraki..

O gün açıldı bana. Bişey hissetmedim inan ki dedim. Hissettirebileceğime inanıyorum dedi. İki gün geceli gündüzlü dil döktü abartmıyorum. Uykusuz geçti resmen o günler. Tamam dedim..

Velhasılı kelam hissettirdi.. Güzeldik iyiydik..

Derken bir gün soğuk davranmaya başladı..

Bigün konuşıyoruz gayet normal pat diye aşkım arkadaşım mesaj atmış dedi ee dedim istanbula tayin isticekmiş dedi. Ee aşkım dedim öyle yani dedi yani aşkım dedim istanbulda kimse yok tanıdığı bide ilçeleri falan bilmiyo ya yardımcı olucam dedi. Şimdi mi dedim yok dedi. E aşkım ben anlayamadım bana niye söyledin dedim. Aşkım kız ya haberin olsun diye dedi. Buluşarak mı yardımcı olcaksın? Dedim yok yarın arıycak dedi. Yarın oldu bu bi garip. Zaten bir iki gündür soğyktu ama dişim ağrıyo diye diyodu noldu diyince. Neyse.O gün garipsemedim ama yarın olunca yani gündüZ dedim ki aşkım niye sen ya? Benden başka tanıdığı yok aşkjm ilçeleri falan bilmşyo ya dedi. Gitsin netten baksın biz şarka gideceğimiz yeri ordan birini bulup ona mı soruyoruz dedim. Beyimiz netteki bilgileri sağlıklı bulmadı. Ne kadar yardımseverrr dimi....... Aşkjm ya nette şöyle böyle diyo. Ben de en son imalı bi şekilde, neyse zaten sen mesafeyi korursun dimiii aşkımm???? Dedim. Her zamannnn dedi (bunlar telde oluyo). Aslında bir iki günün garipliğiydi yarını daha da coştu. Telefonda ben konuşuyorum o he hı diyo. Kapatalım istersen dedim iki kere ikinciye pat diye kapattı. Hem de öyle bi kapatmak ki ben ondan evvel kapatıym kızdığımı anlasın dedim yetişemedim inan. Eli tuşta bekliyomuş sanki.

Ben buna niye soğuksun diyorum buluşmalara geç kalırmışım da(ki allah var haklı ciddi ciddi bi saat bekletiypdum her seferinde. Ama dedim ki aşkım ben gidiym sana çık evden diyim ben seni bekliym düzelemiyorum herkese böyleyim dedim. Yook kabul etmedi ille vaktinde gelcez. Sonuçta herkesin bi zayıf yönü var. Ben kaç kere sınav kaçırdım elimde değil. Ama bunları aramız çok çok iyiyken bile sorun edip trip yapıyodu. Birden bahane etmedi. Neyse). Sonra mesaja geç cevap verirmişim o nereye demeden cevrimdışı olurmuşum onu umursamazmışım onun yanında telefonla konuşmuşum.(arkadaşım aramıştı 11 dakika sürdü:/ haklı bu konuda. Özür diledim doğru söylüyosun aşkım kusura bakma anlamamışım uzun sürdüğünü sen haklısın bi dhaa yapmam dedim.) bu telefon mevzusunun üstünden iki hafta geçmişti. Ne yani kız mesaj atınca mı dert oldu bunlar? Telefonu açıp arkadaşımla konuşma olayı dışındakileri taa en başından beri sorun ediyo şimdi yalan olmasın. Bunları aramız çok çok iyyiken bile gerçekten kafaya taktığı belliydi. Neyse diyorum ki aşkım sana noluyo? yok bişey, olması gereken bişey mi var bilmem ne.. Pazarı pazartesiye bağlayan gece kendine geldiğinde yaz bana dedim. Ben kendimdeyim falan diye konuşmaya başladı neyse çıktım ben whatsapptan. Sen de kendine gel farkıdna olmasan da sen de triplerdesin mi demiş bişey demiş. Cevap atmadım. Kendine geldiğinde yaz dedim. Perşembe günü bana yaşıyo musun diye mesaj atmış. Cevap vermedim doğal olarak. Cevap vericek misin falan yazmış bikaç saat sonra. Bende profilimi yeniledim adını değiştirdim durumumdan başka durum ayarladım. Durumunu değiştirdiğine göre bitirdin heralde bazı şeyleri dedi.( oysa ki sadece dargındım daha önce de profil değiştik ama bitirmeye gelmedi laf. Resmen ayrılığı bekliyomuş hazırlıklıymış). Ben de ona kendine gel dediğim halde dört gündür yazmadığına göre sende bitirdin dedim. Ben kendimdeyim o zaman da kendimdeydim dedi. Neyse sen kendi kendine bitirmişsin hayırlı olsun dedi. Bende dedim ki küslük dargınlık olağan şeyler ama sürekli oluyosa bi sebebi olmalı dedim. Baktım bitirmişsin diye tekrar etmiş Mesajında. E öyle olunca da hemen yazdım öyle olması gerekiyodu dedim. bende geri adım atmadım. İyi öyle olması gerekiyosa hayırlı olsun dedi olsun dedim. Saniyesine fotomuzu değiştirdi durumunu da değiştirdi. Saniyesineee ya. Hemen bitirmeye getirdi lafı.

Özet olarak kızın saçları bana sürekli o model kestirmemi söylediği bana çok yakışacağını iddia ettiği model. Yüzü hafif yuvarlak(balık etli gibi) ve bana kadın dediğin balık etli olur aşkım ya kilo al sakın zayıflama diyodu..

Kız facede fotosunu beğenmiş önceden beğeni yoktu. Demek ki profil kurcalanmış.. Ya da bu beğendiyse o da jest amaçlı beğenmiş. Diğer fotoları kapalı olduğu için sadcee açık olanlardan birindeki beğeniyi gördüm bizimkinin. Bu kızınkini beğendi mi bilmiyorum..

KIZLAR ALINTI YAPMADAN CEVAPLAYIN NOLUR..

bir yanim yaz, bir yanim kış ise;
icimin soguyan kismina kulak veririm...
o geldiyse, gunes olup buzu eritmesi icin firsat veririm,
olabiliyorsa, zaten bahar gelmis ve her yanim ciceklenmis olur,
olmuyorsa da zamana guvenir mevsim gecisini beklerim...
Genel olarak her yanım kış normalde. Ama sürekli o an canjm yanmasa bile düşünüyorum. Bide bazen aniden tamamen "yaz" oluveriyo :(

Benim polis konusunu bilirsiniz kızlar.. Az emeğiniz geçmedi..

Demin burdan bi arkadaşımla konuşurken, arkadaşımın bana verdiği tavsiye mesajını yolladım saklamıştım hatıra olarak..

Bi an o güne döndüm.. Şuan çok kötü oldum.. Genzim yanıyor hatta acıyor.. Sessiz sedasız ağlıyorum ara ara.. Çok kötü oldum efkar bastı ama ne efkar.. Böyle bi odada tek kalıp dinlemek istediğim bi şarkı var.. Her yere yazasım geliyo..

Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle..

Ooof of:KK14:

KENDİNE GAZZZZZZZ VERME
böyle şarkılar dinleme bu ruh haliyle
madem canın sıkkın moralin diplerde
daha beter etmeye çalışacağına toparla biraz

şimdi sana söyleyeceğim şarkıyı aç ve dinle

evet k,üfürlü bir şarkı
ama inan bana
insanı bir anda
o kederden çıkartıyor
adı:
MALUM ŞARKI
söyleyenenini boşver
sadece nakaratına kulak ver yeter
diyorki

dumansız sigaranın
köpüksüz biranın
sensiz bu hayatın
taaaa........... koyayım
:)

Bu diziyi izleyince içime öküz oturuyordu :cry:

Portakallı canım, seninle mesajlaşmıştık bir engelleme konusu vardı o zamanlar iyiydin sanırım üzüldüm ne oldu da üzdü seni. Dilerim huzurlu ve mutlu günleri yakalarsın en kısa zamanda:KK51:

Canım ben ce boşlukta sın .
Yolladığın mesaj nasıl bir şeydi ?
Merak ettim

Back
X